Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

איך אני יכול לדעת אם הפלאגים ברכב הלכו ?

יש לי בעיה בלנטיס 323 שלרכב קצת קשה עד שהוא נדלק

האם זה יכול להיות פלאגים ? מצבר ?

פורסם

איזה שנה הרכב?

יש לך קודן ברכב? אם כן הייתי מציע תחילה לנסות לנתק אותו לבדיקה, פלאגים תחליף בזמני הטיפולים.

אם יש לך קודן של רב בריח (מדגם ינשוף) הקודן הזה מניסיוני גורם להתנעה מעט ארוכה כאשר הוא מתיישן כך הוא מתקלקל וזו הבעיה שלו במיוחד ברכב הזה, משום שברכב הזה משאבת הדלק אינה פועלת כלל עם פתיחת הסוויץ(בשונה מרוב המכוניות שמאשבת הדלק פועל כ 2 שניות עם פתיחת הסוויץ), ולכן אם יש איחור קטן בהפעלת משאבת הדלק מצד הקודן זה מעקב את ההתנעה עד שנבנה לחץ דלק.

בדוק את צינור יניקת האוויר בין הפילטר למצערת.

פורסם

הרכב משנת 99

יש קודן ברכב אבל לא ינשוף של רב בריח

יש לציין שלא היתה בעיה מקודם

הרכב נדלק אבל נראה שקשה לו

איך אני בודק את צינור יניקת האוויר בין הפילטר למצערת ?

פורסם

בין הפילטר למצערת קיים צינור עבה, בדוק אותו היטב שאין עליו קרעים/סדקים, במידה ויש זה בוודאי יכול לגרום לבעיה זו ולעוד בעיות כמו חוסר סחיבה, סרק לא יציב, צריכת דלק, זיהום אוויר, התנעה קשה ועוד.

פורסם
בין הפילטר למצערת קיים צינור עבה, בדוק אותו היטב שאין עליו קרעים/סדקים, במידה ויש זה בוודאי יכול לגרום לבעיה זו ולעוד בעיות כמו חוסר סחיבה, סרק לא יציב, צריכת דלק, זיהום אוויר, התנעה קשה ועוד.

מכיר את הצינור אכן הוא יכול לגרום את הבעיות הנ"ל אבל אין קשר להתנעה

• תוכן חדש...