Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ידעתי אם לשים את זה פה או בכללי, אבל בכ"ז יש קשר עם אודיו

http://www.yapfiles.ru/show/315718/6ae233f9d243ac885f858b0f65cdd107.flv.html

הזכיר לי משהוא שראיתי במציאות :-)

נראה כמו GT5 בתיבה מקורית. טוב, לפחות רואים שהתיבה חזקה

(מנהלים נכבדים, נא להעביר לאן שצריך לדעתכם. )

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

דווקא לחשוב אחרי וודקה זה קל. בהגיון זה הבעיה.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

בחיי זה כמו בדיחות של מלחמת העולם השניה -

אנגלי, פולני ורוסי נופלים בשבי הגרמני ונשלחים למחנה שבויים.

הסוהרים הגרמנים במחנה השבויים מחליטים להשתשע והם מציעים להם שלוש משימות, האחד שיעבור בהצלחה את שלושתן יוצא לחופשי בלי תנאים:

1. לשתות משאית מלאה בוודקה.

2. להכנס למאורה של דב וללחוץ לו את היד בגריז.

3. לאנוס אישה צוענייה בחדרה.

האנגלי רץ למשאית הוודקה - אחרי הארגז הראשון נופל, מת!

הפולני רץ גומע את כל תכולת המשאית - נכנס למאורה של הדוב - 5 דקות של צרחות והראש של הפולני מתגלגל החוצה...

הרוסי קופץ על המשאית מוריד אותה במכה כמו איזה חיה ונכנס למאורה של הדוב.

צרחות, צעקות, זעקות, מכות - דברים עפים מה לא קורה שם...

אחרי חצי שעה הרוסי יוצא מהמאורה של הדב שרוט כולו אבל חי -

איפה אשה צועני אני לוחץ לה יד!

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וידאו גדול

קרע אותי מצחוק

ד"א לא חשוב רוסי, צ"כי, סלובאקי, עיראקי, או פרסי בסוף מה שחשוב שזה קהל צרכני ה JBL :-P:lol::-)

סתם בצחוק ....

ערב טוב

דרור

פורסם

לא יותר פשוט לקפל את המושב האחורי? או שגם אותו הוא דפק עם פטיש:x

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

אדי הרגת אותי

רומק

למה שמשה קדמית? יש גג לא?

אבל מה שהווידאו הזה הזכיר לי זה שיצא לי לדבר עם בוחן של אחד ממוסכים המורשים (ראשיים באיזור צפון) והוא סיפר לי על התקנת דיבורית מאוד מוצלחת, כ"כ מוצלחת שבורג שמחבר את הבסיס של דיבורית היה ארוך מדיי ואיכשהוא נגע בחיישן של כרית האוויר. 3 פעמים הביאו את הרכב הזה לתיקון עם כרית שנפתחה עד שעלו על הבעיה. ברור שבורג העץ באורך 6 ס"מ לא היה שייך לסט התקנה אלא נשלף ממגירתו של המתקין ונבחר רק כדי "לעשות חזק".

• תוכן חדש...