Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכם! היום בא אלי נציג שירות של סלקום והציע לי חבילה הבאה: גלקסי 2 500 דקות שיחה 500 הודעות וגלישה ללא הגבלה תמורת 220 ש"ח בחודש.

נכון להיום אני מחזיק בנוקיה C7 מזה כמעט שנה וכבר זמן מה אני פוזל לעבר אחד מהאנדרואידים.

כיום אני נמצא בתוכנית חיילים באורנג' ובחצי שנה האחרונה יוצא לי חשבון בערך 200 שקל לחודש.

שקלתי ברצינות רבה לרכוש את הגלקסי 2 בחנות פרטית וככה להיות בראש שקט ובלי שום מחוייבות לאף מפעילה סלולרית,מנגד אני צריך לשלם עליו כ2500 שקל ואין לי "אבא ואמא" שיטפלו במכשיר במידה ויצוצו תקלות\אני ארצה עדכון גרסה.

הדילמות שלי הן כאלה:מחד אני מקבל מכשיר שיש לי ראששקט לגבי התחזוקה שלו, במידה ויקרה משהו אני יודע לאן לפנות ויטפלו בבעיה-מאידך חרף החוק ניתוק זיקה אני מחוייב לשלם לחברה 145 ש"ח על המכשיר(כול עוד אני בתוכנית הכול טוב ויפה רק מה יקרה אם אני אחליט לעבור מסלקום?)

כרגע אני מתחיל השלמה חילית של שריון ופברואר הקרוב כבר אקבל מירס צבאי(05781)משמע שעיקר השיחות שלי יתבצעו דרך הטלפון הצבאי למרות שלכול המפקצ"ים שלי היה טלפון אזרחי בנוסף למירס אך אני עדיין חשוב שרוב היום אני אתעסק עם המירס וחראם על הגלקסי שיעלה אבק אצלי.

הצרכים העיקריים שלי מהטלפון זה מוסיקה, גלישה באינטרנט ושיחות זה בעצם כול מה שאני מחפש בדגש על אינטרנט ומוסיקה.

לאור הצרכים והממצאים הנ"ל מה יותר ישתלם לי? לקנות את הטלפון באופן פרטי ולארגן חבילת גלישה וחבילת שיחות ולא להיות מוטרד מהתחייבויות לרשת סלולרית? או שלהתחייב על מכשיר אך לחסוך בכסף וגם לקבל "אבא ואמא" שידאגו לי במידה ויהיו בעיות?

נ.ב

אולי אני סתם צעיר מתלהב ואין לי צורך אמיתי בגלקסי 2 ועדיף להשאר עם הC7 עד הכניסה לקבע(מרץ 13)

מודה לכולכם על העזרה!

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

הגלקסי עולה היום 2400 שקל.

ע"פ החוק חברת הסלולר חייבת להביא לך את אותו זיכוי שהיא מביאה כאילו קנית את המכשיר אצלם, שזה עומד על 140 שקל לחודש.

עם החזר כזה, אחרי 17 חודשים אתה מכסה את עלות המכשיר לגמרי, במקום 36 חודשים אצל המפעילה.

אתה לא מחוייב לחברה ואתה יכול לעזוב אותה בכול רגע מבלי שהיא תחייב אותך למשך 3 שנים על סכומים הזויים.

מכשירי האנדרואיד היקרים יותר, הם לא מכשירים זבל שנכנסים כול יומיים למעבדה, ואם תירצה שינוי גרסא ואין לך כוח להתעסק בזה, בכול חנות יעשו לך את זה ב-100-150 שקל מקסימום.

בלי קשר לתעריפים עצמם שהציעו לך, בחיים אל תקנה מכשיר מחברה סלולרית, זה פשוט דפוק.

פורסם

אחרי שכתבתי תגובה מפורטת עמוס השרת החליט שהוא יוצא לטיול!

בנוסף לכתוב למעלה, קיימות לא מעט חנויות פרטיות רציניות אשר נחשבות "אמא ואבא" ומחזיקות במעבדת תיקונים ונותנות שנה אחריות.

ובלי שום קשר, לא יודע אם הייתי ממליץ לך להחליף כי סה"כ הC7 עונה לך על הדרישות. אגב, אם עוד לא עשית את זה, כדי לבדוק אם קיים עדכון תוכנה זמין לנוקיה C7 וככה תהנה ממנו קצת יותר.

פורסם

זאת אומרת שלפי מה שאתה אומר אני יכול לקנות את הגלקסי בחוץ, לצרף אותו לאורנג' ואחרי 17 חודש לחתוך משם? מה ההגיון הכלכלי של החברות? יוצא שבגדול קניתי את הטלפון בחינם ומפעילה הסלולרית רק הפסידה עלי כסף..

למגיב שמעלי, אכן זה שיקול שאני גם חושב עליו אכן הורדתי את העדכון גרסה לנוקיה והמערכת באמת עובד הרבה יותר חלק רק שאין לי עברית בפלאפון ואני משתגע מזה....

פורסם
זאת אומרת שלפי מה שאתה אומר אני יכול לקנות את הגלקסי בחוץ, לצרף אותו לאורנג' ואחרי 17 חודש לחתוך משם? מה ההגיון הכלכלי של החברות? יוצא שבגדול קניתי את הטלפון בחינם ומפעילה הסלולרית רק הפסידה עלי כסף..

ואתה אפילו מרוויח לאחר ה17 חודשים. אין פה היגיון כלכלי לחברות אלא ללקוח ובגלל זה הן דואגות טוב טוב שלא רבים ידעו על החוק הזה. מידע יותר מפורט פה

בבירור קטו מסתבר שקיים עדכון יחסית מסיבי לC7, ייתכן והעדכון יספק אותך מבלי שדרוג לגלאקסי.

פורסם
לילה טוב לכם! היום בא אלי נציג שירות של סלקום והציע לי חבילה הבאה: גלקסי 2 500 דקות שיחה 500 הודעות וגלישה ללא הגבלה תמורת 220 ש"ח בחודש.

אני רק שאלה..

מה לגבי ביטוח? כלול במחיר? או שאמרו לך "לא צריך ביטוח אחשלו,תשתמש בשנת יצרן בשנה הראשונה"

כי אם תהיה לך תקלה,יתנערו מ90% מהרכיבים ויאמרו לך בלי למצמץ שזה לא כלול,ותידרש לשלם סכומים הזוים על כל תיקון.

אם הביטוח כן כלול ב220 הנ"ל זאת אולי עסקה שווה,אבל כמו שכתבו לפני,לקנות מכשיר מרשתות הסלולר זה לא צעד חכם בעליל :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

למגיב שמעלי, אכן זה שיקול שאני גם חושב עליו אכן הורדתי את העדכון גרסה לנוקיה והמערכת באמת עובד הרבה יותר חלק רק שאין לי עברית בפלאפון ואני משתגע מזה....

זהו, שאין בזה שום הגיון כלכלי, וזה הדבר האחרון שחברות הסלולר יעשו מיוזמתן.

פשוט יצא חוק שהם חייבים לשהוות לך את אותם תנאים בקניית מכשיר כאילו קנית אצלם, אז יוצא מצב אבסורדי כזה מבחינתם. ודרך אגב שלא תחשוב שהם נחות על עלי הדפנה, הם כול יום מנסות למצוא קומבינה משפטית וכול מיני טריקים על מנת לעקוף את החוק הזה.

פורסם

אני עשיתי ניתוק זיקה בסלקום עם מוטורולה defy,

ולחברה שלי הציעו על גלאקסי I9000 עסקה יותר טובה באורנג' אז היא נשארה שם, גם עם ניתוק זיקה.

אל תקנה את המכשיר בחברת הסלולר זה ביזבוז.

so far so good so what

פורסם

החבילה שהציעו לי היא לא כוללת בתוכה ביטוח, סופית ירדתי מקניה אצל המפעילות.. תודה לכם!

פורסם

הכל תלוי בקצב חיסול המכשירים שלך.

אני לוקח מהמפעילה כי מכשירים אצלי מתים מוות לא טבעי בקצב מהיר יחסית (בממוצע פעם ב 3 חודשים מכשיר) ושווה לי לשלם יותר בשביל הביטוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ביטוח יש גם חיצוני באותו מחיר.

החברה לא מבטחת מסכים שבורים.

רוב התקלות הן מסכים שבורים. את שאר התקלות יתקנו לך במסגרת האחריות בחנוית פרטיות בכל מקרה.

אין שום סיבה לקנות מכשיר סלולר באחת מהספקיות בפי 2 מחיר (במקרה הטוב).

פורסם

הביטוח ועוד איך מכסה מסכים שבורים. כבר החליפו לי רק השנה 4 מסכים במארטפונים ועוד אחד ב SE995.

החליפו לי גם HTC שטבע למוות בשוחת ביוב ללא כל תשלום (וכשהבאתי אותטו למעבדה אמרתי מראש שהוא טבע ושאני מעוניין לקצר זמנים, לשלם את ההשתתפות ולצאת עם מכשיר אחר במקום לשלוח למעבדה שיגידו שהוא מת. הם התעקשו בכל זאת לשלוח למעבדה אבל נתנו מכשיר אפילו לא מחודש אלא חדש לחלוטין מהקופסא ללא כל חיוב).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הביטוח ועוד איך מכסה מסכים שבורים. כבר החליפו לי רק השנה 4 מסכים במארטפונים ועוד אחד ב SE995.

החליפו לי גם HTC שטבע למוות בשוחת ביוב ללא כל תשלום (וכשהבאתי אותטו למעבדה אמרתי מראש שהוא טבע ושאני מעוניין לקצר זמנים, לשלם את ההשתתפות ולצאת עם מכשיר אחר במקום לשלוח למעבדה שיגידו שהוא מת. הם התעקשו בכל זאת לשלוח למעבדה אבל נתנו מכשיר אפילו לא מחודש אלא חדש לחלוטין מהקופסא ללא כל חיוב).

באיזה חנות קיבלת שירות כזה?

• תוכן חדש...