Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך 2 ארונות עבור 2 מטרות שונות. הפיתרון הכי קרוב לאידיאלי זה זה.הבעייה היא מחירו של הל"ז- 500 ש"ח.

קיוויתי שהוא יעלה פחות (המחשבה הייתה בין 350-400 ש"ח). זאפ ו-KAMA לא עזרו. גוגל מבין בעיקר זאפ ו-KAMA למרבה האירונייה. אולי מפה תבוא הישועה.

אשמח להמלצה באיזור חיפה והקריות.

תודה רבה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני חושב שמחיר של 500 ש"ח לארון כזה הוא הגיוני לגמרי. בכל מקרה, ניסית לברר באיקאה? לאחרונה רכשתי שם כמה רהיטים לבית ושילמתי הרבה פחות ממה שציפיתי להוציא. שווה בדיקה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קודם כל, זה בכלל לא יקר.

חוץ מזה, נראה לי שאחותי מתעתדת למכור אחד בדיוק כזה במצב חדש + ספר טיפולים.

אם מתאים לך לפנות אותו עצמאית מנתניה - תציע הצעה. לדעתי הוא גם מתפרק בקלות.

פורסם

אוף איך הבחור מסתבך אחרי החתונה

שוק הפשפשים תמצא שניים כאלה בפחות כסף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הארון קטן ונמוך מדי.

גלוש ב"אגורה" ותצא עם משהו שיתאים גם לצרכים עתידיים, בעלות של הובלה בלבד.

אגב, לעומק הזה (40 ס"מ) זה מחיר בסדר. הסחורה באייס איומה

ושלא תעז לפרק ולהרכיב יותר מפעם אחת או להזיז אותו,

חוץ מזה בסדר. :-P

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפני מספר שנים קניתי ארון ב"הום סנטר" (4 דלתות, לחדר של הבן הבכור) במחיר ואיכות סבירים בהחלט.

חוץ מזה יש לי שני ארונות בגודל דומה שמקורם בחנות בשם "לותם" במפרץ חיפה. אין לי מושג אם החנות עדיין קיימת, אבל אם כן - התמורה לכסף מצויינת. מדובר בשניים מבין 3 ארונות שקניתי לפני כ-15 שנה והם עדיין במצב מצויין.

הארון השלישי נהרס כיוון שהזזתי אותו מספר פעמים (שיטת תפוחי האדמה). וכאן יש לי אזהרה - רהיטים גדולים, כגון ארונות ומיטות כפולות, מאוד לא אוהבים העברות, וזה מתחיל בהזזה בתוך החדר ונגמר בפירוק והרכבה כפי שמישהו הציע קודם.

וכמובן, אם אתה מתגורר באיזור הנכון, הפתרון עשוי להמצא ב"איקיאה".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סליחה על ההתעלקות.

אני מנסה למצוא פתרונות יצירתיים:

יש לי נישה בקיר בחדר ילדים ברוחב 117 ס"מ ,ארון סטנדרטי לא יכנס ,

חשבתי לפנות לנגר או אפילו לרכוש שני לייסטים שיהוו תומך לשני דלתות [הלייסטים יולבשו על הקיר ואליהם יחוברו צירי הדלתות].

כמובן לייצר מדפים ולחברם ישירות לקיר.

בעיה נוספת נמצאת איפה שאני אמור למקם את ארון השירות למכונת הכביסה [שוב אותה בעיה של נישה קטנה מהסטנדרט וגם פה חשבתי על העיקרון הנ"ל.]

בעיה שלישית ואחרונה - יש לי מקום מוגבל בחדר השינה לארון ארבע דלתות סטנדרטי [אם אני לא טועה ברוחב 160 ס"מ ].

אבל אין מקום בחדר השינה למקם טלוויזית LCD אז חשבתי על הפיתרון הזה :

http://www.doors.org.il/dynamic.aspx?cid=LC_Doors

השאלה האם יש פתרון זול יותר מהפתרון של החברה הזו [אפילו נגר פרטי].

תודה לעונים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

שצי הערות לטל:

1. הפתרון שלך לחדר ילדים אפשרי אם יש לך הידע והכלים המתאימים. השאלה היא מאיזה חומר בנוי הקיר, כיון שיש קירות שאינם מסוגלים לשאת מדפים (עשויים גבס דחוס).

2. הפתרון לחדר הכביסה בעייתי בגלל הלחות שתהרוס ארון עץ, במיוחד אם יש לך גם מייבש כביסה. תזקק לארון פלסטיק או לעץ עם ציפוי טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספירל,

הקירות עשויים מלבנים [בלוק 7].

לגבי מייבש כביסה אני אנסה למצוא פתרון על מנת לגרום להסעת האוויר החם מחוץ לארון [אם על ידי צינור גמיש או אם על ידי שימוש בארובה מובנת בארון].

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אני צריך 2 ארונות עבור 2 מטרות שונות.

תודה רבה.

אם לאחת המטרות יעזור ארון כזה, בא לזכרון וקח אותו ב 200 ש"ח.

200407021211000.2doors%20metal.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני חושב שמחיר של 500 ש"ח לארון כזה הוא הגיוני לגמרי. בכל מקרה, ניסית לברר באיקאה? לאחרונה רכשתי שם כמה רהיטים לבית ושילמתי הרבה פחות ממה שציפיתי להוציא. שווה בדיקה.

זה אכן מחיר הגיוני, אבל עדיין גבוה עבורי, בהתחשב בעובדה שאני צריך 2 כאלה.

הארון קטן ונמוך מדי.

תלוי למה...

גלוש ב"אגורה" ותצא עם משהו שיתאים גם לצרכים עתידיים, בעלות של הובלה בלבד.

אגב, לעומק הזה (40 ס"מ) זה מחיר בסדר. הסחורה באייס איומה

ושלא תעז לפרק ולהרכיב יותר מפעם אחת או להזיז אותו,

חוץ מזה בסדר. :-P

אני מודה לכל המציעים עזרה של יד שנייה, אבל אני מחפש לקנות חדש בלבד. אני קצת משוגע בקטע הזה, זה לא אתם- זה אני.

איקאה התבררה כלא יעילה- אין להם משהו במידה הנכונה ובמחיר יותר נוח.

הסיפור מאחורי הארונות הוא פשוט:

אני צריך 1 עבור איכסון כל כלי העבודה והברדק שמשתולל לי בחדר השינה ושפשוט נמאס לי לראות אותו בעיניים. זה מאד לא פנג- שווי כל ה-CLUTTER הזה. ארון נאה מעץ (חחח, עץ אלק... לפחות נראה כמו)בגודל הזה מתאים לי בדיוק.

אני צריך את השני עבור איכסון אוסף הסכינים שלי, בצורה יפה והגיונית. התכנון הוא לארגן 2 דלתות זכוכית ולהשתמש בדלתות המקוריות של הארון עבור חיזוק הגב (חח, גב, אלק. פיסת דיקט. לפחות היא נראית כמו עץ)למטרת תלייה של מספר פריטים עליו בכל קומה.

לכן פלסטיק או מתכת (תודה באגירה על ההצעה) לא יעזור כל כך.

ספריאל, אחפש את החנות הזו, אני עובד באיזור.

שלחתי בקשה להצעת מחיר לגייס, אבל הם עדיין לא חזרו אליי... ננסה לעבור גם באופיס דיפוץ. אולי להם יהיה משהו מעניין.

תודה רבה חברים.:arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...