Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך ויקי

למגזרים שונים בחברה הישראלית יש אחוזי הצבעה שונים באופן מובהק. הדתיים הם בעלי שיעור הצבעה גבוה מאוד, בעוד הערבים בעלי שיעור הצבעה נמוך בבחירות לכנסת, בפרט הבדואים שלהם שיעורי הצבעה נמוכים במיוחד. לעומת זאת, שיעור ההצבעה בבחירות לרשויות המקומיות ביישובים ערבים גבוה מאד.

כאשר חשוב להם מצביעים בענק.

והדתיים ונציגיהם אכן עושים לנו לחילוניים בית ספר מאז קום המדינה.

וכאשר הכנסת חושבת כי אכן עבר מישהו את הגבול ( תרתי משמע )פועלים , כמו שנגד עזמי בשארה

ב-14 בפברואר 2011 אושר בכנסת חוק שלילת תשלומים מחבר הכנסת ומחבר הכנסת לשעבר בשל עבירה, התשע"א-2011 ‏[9]. חוק זה, המהווה חקיקה פרסונלית ולכן נודע בשם "חוק בשארה", מאפשר לשלול תשלומי פנסיה מחבר הכנסת שחמק מחקירה או ממשפט בישראל, בגין חשדות לפשע חמור שביצע בעודו חבר הכנסת. יום לאחר קבלת החוק הוגשה בקשה לוועדת הכנסת לשלול את התשלומים מבשארה, וכבר ב-28 במרץ החליטה מליאת הכנסת לאמץ את המלצת ועדת הכנסת ולשלול את התשלומים מבשארה[10].

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה , החוק נחמד והכל אבל יש בעיה גדולה.

החוק מדבר על עבירות ברורות אשר בוצעו כנגד מדינת ישראל כגון - להיפגש עם מדינות אוייב (עצם ההגעה מהווה הפרה של החוק).

העברת מידע חסוי , תמיכה כספית בארגוני טרור ידועים ועוד.

פה מדובר על דברים הרבה יותר מסובכים שמעלים לכולם את הסעיף - אפילו בערוצי החדשות אתמול הביעו כעס רב על נושא המגינים שניתנו בכספי משלמי המיסים.

כאשר הטענות שנאמרו - "שאין שום חוק שאוסר זאת".

כמו שאין שום חוק שאוסר על כך שח"כ כזה או אחר יעלה לספינה וישוט לעזה, וגם אם אז החסינות שלו תופסת מעבר לחוק עצמו.

אין חוקים ברורים לגבי חסינות הח"כים בהקשר של תמיכה בארגוני טרור ומדינות אוייב בדרכים שונות ומשונות. ומה שהם עושים זה בעצם למצוא את אי הימצאותם של חוקים אלו וניצול ציני של החורים הללו בשביל האינטרסים שלהם ושל הפלסטינים בלבד! (ללא שום הקשר לערביי ישראל ולאינטרסים שלהם).

לדוג' - המשט \ ביקורי קדאפי או סוריה או לבנון \ הצהרות בגנות ישראל על מעשיה מול הפלסטינים ודרישות ולחץ לחקירות כאלו ואחרות של צבא ישראל באופן מאסיבי \ גיבוש ותמיכה ועזרה בכל הנוגע לתביעות של ישראלים בהאג כולל ח"כים אחרים או יוצאי צבא ויש עוד אין ספור דוגמאות.

שהרי אין חוקים ברורים בנוגע לניגוד האינטרסים (מדינת ישראל מול הפלסטינים) ולגבי תוקף השבועה שהם נשבעים בכנסת ברגע שהם נכנסו אליה. (שהרי הם נשבעו אמונים למדינה ולמוסדותיה - כן בטח).

אף אחד לא משתמש בשבועה הזו באופן מעשי - ואני לא מבין למה.

הרי לאחר שמדינת ישראל הצהירה בגלוי שהמשט הוא אינו חוקי , למה לא פועלים באופן נחרץ מול ישראלים \ ח"כים אשר היו ע"ג האוניה ולא בצורה מצחיקה כמו - הגליה מהכנסת לשבועיים.

אלא קנסות אישיים ומפלגתיים (שהרי המפלגה בעצמה תומכת בח"כ אשר ביצע את אותה עברה והיא מודעת מראש למה שהוא הולך לבצע בשם המפלגה וערביי ישראל כיביכול) אשר יגרמו לפשיטת רגל של אותם גורמים ומציצת כל גרוש שיש להם עד לעצם - אז עצם ביצוע המעשה הלא חוקי דופק לא אחד אלא את כל המפלגה ואת כל המשפחה של אותו נצלן ציני , ולא רק קנסות - גם מאסרים בפועל ללא שום חסמים מיותרים וללא שום הנחות לאף אחד!

חוק באשרה הוא בעצם רבע חוק בנוגע לנושאים שקשורים לבגידה במדינת ישראל ובאינטרסיה , ויש לחוקק חוקי עזר וחוקים נוספים אשר יסגרו מעגל בנוגע לנושא זה, ויגרמו סוף סוף למפלגות הערביות לעשות את העבודה שערביי ישראל רוצים שהם יעשו ולכן הם בוחרים בהם בכלל - למענם! ולא למען אלו שיושבים מעבר לגדר ולא קשורים בכלל למדינה ולחוקיה.

אז ורק אז יגמרו כל הצחוקים שלהם על חשבון משלם המיסים ואזרחי מדינת ישראל.

פורסם

חברי הכנסת הערביים בטוחים כי הם פועלים למען מדינת ישראל כאשר הם מגינים על הפלשתינאים , שיבוא יום אחד שלום וכולם יחיו כאן בגן עדן.

אתה לא בהכרח צריך להסכים שמעשיהם אכן מקרבים את השלום.

חסינות חבר כנסת זה דבר ראשון בדמוקרטיה , ויש לשמור עליה מכל משמר כדי שחבר הכנסת ( בייחוד שהוא ממפלגת מיעוט )יוכל לבצע את מלאכתו לפי הבנתו ומצפונו מבלי לפחד מן המשטר.

ולא שיובן מכך שאני מצדד בכל מעשה טפשי שהם מבצעים , וגם לא מהרבה מעשים טפשיים שעושים חברי כנסת יהודיים שרים וראש הממשלה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני זוכר בזמנו קראתי איפה שהוא שיש אחוז לא מבוטל מהמצביעים הערביים, שמצביעים עבור מפלגות חרדיות כי למעשה יש להם הרבה אינטרסים משותפים(בהקשר של ילודה בעיקר) והם משרתים את אותם אינטרסים הרבה יותר טוב ממה שעושות המפלגות הערביות...

יחי האבסורד! :)

פורסם

למה ?

שניהם מאמינים באלוהים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תתנו לי התראות, אזהרות ומה שבא לכם כבוד המנהלים, אבל מדינה מזד***ת כמו שלנו בחיים לא ראיתי, פשוט גועל נפש ואני אישית מתבייש שאני משרת כאיש קבע במדינה הזאת, משלם מיסים כמו כולם בשביל שהחארות האלו יעשו ככל העולה ברוחם. פשוט צורב לי הלב והנשמה כרגע, אני בהלם ובא לי להקיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
חברי הכנסת הערביים בטוחים כי הם פועלים למען מדינת ישראל כאשר הם מגינים על הפלשתינאים , שיבוא יום אחד שלום וכולם יחיו כאן בגן עדן.

אתה לא בהכרח צריך להסכים שמעשיהם אכן מקרבים את השלום.

חסינות חבר כנסת זה דבר ראשון בדמוקרטיה , ויש לשמור עליה מכל משמר כדי שחבר הכנסת ( בייחוד שהוא ממפלגת מיעוט )יוכל לבצע את מלאכתו לפי הבנתו ומצפונו מבלי לפחד מן המשטר.

ולא שיובן מכך שאני מצדד בכל מעשה טפשי שהם מבצעים , וגם לא מהרבה מעשים טפשיים שעושים חברי כנסת יהודיים שרים וראש הממשלה.

שאלה אחורנה אליך ובכך אני יסיים את הנושא מבחינתי - איך בדיוק השתנקרות על חיילי צה"ל ועל קודקודים במערכת הבטחונית ובמערכת הפוליטית תוך העברת מידע לגורמים עויינים או בין לאומיים (האג ) ויצירת לחץ וקידום האינטרס הפלסטיני עולה בקנה אחד עם האינטרס של מדינת ישראל ?

איך פעילות זו משמרת את האינטרס הישראלי (בהווה ובעתיד ) ?

הרי אתה לא יכול לקדם אינטרס אחד בלי לדרוס אינטרס של הצד השני במקרה הזה, בטח כאשר מדובר על נושא כמו צווי מעצר במדינות שונות ומאסר שבא לידי ביטוי של אותם אנשים\אזרחים בעקבות כך. (גם לאחר יציאתם מהפוליטיקה או מצה"ל)

אין כאן דבר אחד אשר משרת את האינטרס הישראלי \ בטחון מדינת ישראל בכל צורה שאני מסתכל על זה.

והמעשים הללו נוגדים לחלוטין את מדינת ישראל ואינטרסיה הבטחוניים \ חברתיים מכל המשתמע- החל מבטחון חיילי צה"ל לאחר שירותם הצבאי ועד לח"כים ישראלים שונים אשר עומדים בעמדות מקבלי החלטות לגבי בטחון המדינה (שר בטחון \ הקבינט הבטחוני \ ראש הממשלה וכו').

פורסם

People deserve their governments

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
People deserve their governments

+1

מה אתם רוצים מהממשלה? אנחנו בחרנו בה,היא לא הגיעה לשם ביום בהיר אחד :roll:

זכותם להתעלל בנו ולעשות מה שבא להם,מתי,כמה,ואיפה שבא להם.

זה אנחנו המטומטמים שסובלים בשקט (איך אמר אלעד,ומצקצקים בלשונינו :lol:)

זה בדיוק כמו מצב שלדוגמה בארגון\עסק כלשהו,הבעלים (או בכיר אחר) מביא מישהו "משלו" לעבודה,נותן גיבוי מלא לכל מה שהוא עושה (לטוב ולרע) ואותו עובד חדש,זורק ז',לפעמים גם גונב,והכל בפומבי ומקבל משכורת על כך.

למה שלא יעשה את כל הנ"ל? כביכול "מרשים" לו ולא יעשו לו כלום,אז הוא קופץ על ההזדמנות וממצה עד תום.

"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם".

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

העם רוצה בשלום ראשי הממשלה מצהירים השכם והערב שהם רוצים בשלום.

הויכוח הוא רק איזה מין שלום יהיה פה , אם בכלל יהיה.

אז מעשי הח"כים הערביים מכוונים לאותה מטרה רק בדרכים אחרות.

וכן אם בעזה יש בעיה הומיניטרית אז משט המרמרה הוא לגיטימי.

תוכיח לעולם כי המצב בעזה הוא סביר ולכל אחד יש את כל מה שצריך כדי לחיות חיים שלווים, ניצחת.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...