Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,ערב החג,החלפתי לאוטו(מאזדה לאנטיס 98 אוטומט) את 4הברקסים לחדשים תוצרת קוריאה,מה שכן יש רעש כזה של חיכוך כאילו שהרפידה נוגעת בצלחת, במזן נסיעה איטית זה נשמע ,זה חמור יש לחזור אליו?? יש לציין שזה מוסך "מדרכה" אצל חבר בבית.

פורסם

שלום רב, וחג שמח !

זה חמור שאתה נגש עם רכב שנת יצור 98, למוסך מדרכה, על מנת לטפל בבלמים, ולהחליפים דסקיות בלמים, תוצרת קוריאה, ולו רק בגלל סיבה אחת,"חיסכון כספי", האם חייך שווים כקליפת השום, האם הם לא שווים השקעה, גדולה יותר?

האם חחייך לא שווים השקעה במוסך מורשה משרד התחבורה, ובדסקיות בלם יפניות מקוריות?

השאלה היא הפטוטית, איני ממתין לתשובה, אך כן מצפה לתגובה שלך שתיהיה בנוסח הזה:

אני לעולם לא יטפל בבלמים במוסך מדרכה, כי חיי שוים יותר, ומיד אפנה למוסך מורשה.

חג שמח ונסיעה בטוחה(אך לא לצידך) !

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה זה לא על הכסף ממש לא,במוסך צריך היה להמתין שעות אפילו ימים ולך תדע מה היה מחליף,פה אני ראיתי הכל מה גם שמדובר שנגד בצהל לשעבר שהיה מכונאי כל שרותו בצהל...נכון אין כמו מוסף עם ליפט ושם יש מספר בעלי מקצוע..אם הוא מתחמק אגש למוסך

פורסם

סביר להניח שלא בוצע ניקוי בוכנות, לא החלפת נוזל בלמים, לא ניקזת את האויר כמו שצריך...

כפי שאמר בעל מקצוע מעלי, גש למוסך מורשה ותתקן את הליקוים, חבל שנקרא עליך כתבה בעיתון...

שבת שלום

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם
סביר להניח שלא בוצע ניקוי בוכנות, לא החלפת נוזל בלמים, לא ניקזת את האויר כמו שצריך..

בהחלפת בלמים שיגרתית לא מחליפים נוזל בלמים ואין צורך לעשות ניקוז אוויר. מה זה ניקוי בוכנות אני לא יודע.

נא לא להגיב, אם לא מבינים את הבעיה עד הסוף.

פורסם

לרוב הבעיות האלו בלנטיס נפתרות בשימוש בדיסקיות מקוריות.

כמו שכתב מעליי אין שום ניקוז שצריך להעשות גם לא החלפת נוזל בלמים ושום ניקוי בוכנות.

פורסם
צביקה זה לא על הכסף ממש לא,במוסך צריך היה להמתין שעות אפילו ימים ולך תדע מה היה מחליף,פה אני ראיתי הכל מה גם שמדובר שנגד בצהל לשעבר שהיה מכונאי כל שרותו בצהל...נכון אין כמו מוסף עם ליפט ושם יש מספר בעלי מקצוע..אם הוא מתחמק אגש למוסך

שלום צחי !

עכשו הבנתי אותך, עכשו הסיבה היא המהירות, במוסך עובדים לאט ובמדרכה עובדים מהר!

מהירות היא מהשטן, לא ידעת?!

בגלל שאתה ממהר, פנית למוסך מדרכה שעובד מהר על מנת להספיק כמה שיותר לקוחות,"ממהרים", שחסים על כספם, ואין להם זמן לחכות עד שבמוסך ירימו להם את הליפט!

כל אלה שמיהרו, הגיע מהר מאד בעזרת אמבולנס שעקף את כל הפקקים, והגיע מהר יותר לבית חולים, לאחר שניסת לבלום, והרכב לא עמר ונכנסת ברכב שנסע לפניך, אני יכולתי להיות ברכב מולך, ואולי גם קרוב משפחתך , חס ושלום, מה תמסור לבני משפחתו שמיהרת???

למה שיתחמק, הוא כבר בדרכו לממהר הבא.הוא שרת בצהל, הוא לא בוגד, הוא פייטר !

בברכה

ובהבנה

צביקה

פורסם
אל תגזימו כולה רעש קטן חוץ מזה הרכב בולם בסדר גמור...

אם הם החלפת לפני שנה בלמים קדמיים, כנראה גם במוסך מדרכה, איך תוך שנה אתה מחליף שוב, עשית יותר מ25 או 35000 קילומטר בשנה האחרונה?

מכאן אני למד שעשית לפני שנה בלמים קדימה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=356781

בברכה

צביקה

פורסם

לפי טענת המכונאי שעשה את העבודה הוא טוען שיש ליסוע על מנת לשפשף את הצלחת להתאים אותה כי אלו שתי חומרים שונים...(לכרגע אני בשלב של למידה מטעיות

• תוכן חדש...