Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי לאתר של VMAXX לראות נתונים על קוילאוברים לפג'ו 206, זה מראה שאפשר להנמיך מקדימה הכי נמוך 70 מילמטר, ומאחורה בדרך כלל גם אמורה להיות מידה במילימטרים, אבל הפעם היה רשום רק Torsion וגם בתמונה של הקוילאוברים רואים שהאחוריים מגיעים ללא הקפיצים או אפשרות להנמיך

מה אתם אומרים?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

המתלה האחורי של ה206 הוא מתלה שעובד על מוטות פיתול, Torsion bar באנגלית.

ולא על קפיצי סליל. ישנם שני מוטות פיתול, כל אחד מהם מחובר לנקודה אחת קבועה במתלה ומצד שני לזרוע הגלגל.

כדי להנמיך את החלק האחורי של ה206 יש להוציא מוט פיתול אחד, להרים את המתלה אילו הוא מחובר, ולקבע שוב.

ואז לחזור על הפעולה במוט השני.

יש כאלה שקוראים לזה להקפיץ שן. כי בקצה המוט יש שיניים שנכנסות לתושבת במתלה.

בכל מקרה לא משהו שאני ממליץ לך לעשות לבד אם אתה חסר ניסיון.

בברכה, גיל

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

כמה שיניים יש במתלה האחורי של 206? וכל "שן" כמה מנמיכה את הרכב? וגם כמה אפשר להנמיך למקסימום במתלה האחורי?

העם באותה מידה כמו מקדימה? ל-70 מילימטר זה יגיע?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כן, אבל זה יראה מגוחך.

חוץ מזה שגם מקדימה אתה לא יכול להנמיך 70. עזוב מה רשום אצל VMAXX

אני מונמך 50 ואין יותר לאן לרדת.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

ניתן להנמיך גם מאחור , צריך לפרק את המתלה האחורי ולהזיז בשן אחת או שתי שיניים

אני מציע להתחיל עם שן אחת ...

חשוב שיהיה בולם הרבה יותר קשה שיעמוד בעומס כי המקורי לא ישרוד מניסיון ...

מהירות זה עיניין של גנים !

פורסם

מכיוון שמספר השיניים בכל קצה של המוט אינו זהה ,ניתן לכייל את הסרן בכל גובה שתבחר ,בקפיצות של 4 מילימטר.

מקדימה כמו שנאמר ,יותר מ50 מ"מ זה לא מציאותי ,אולי רק לתצוגה.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

• תוכן חדש...