Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא בן אדם מרחף אבל לא תמים (פראייר) שיתנו לו לגעת באוטו יותר מדי...

בכל מקרה האוטו מבחינת מצב הוא שמור אין אפס

הבעיה שמטרידה זה האם האוטו מתאים לי מבחינת צרכים...

כי אני צריך אוטו חסכוני וקטן/בינוני

והאוטו הזה משפחתי עם מנוע 1800 משנת 98.

בכל מקרה עד סוף החודש אני יעשה חיפושים כדי למצוא פיג'ו 206 5 דל' ידני 00-01 במצב טוב...

בטווח מחירים של 17K-20K

אם לא נמצא משהו אז נלך על המאזדה....

מה אתם אומרים עדיף?:roll:

פורסם

אם תשאל את אותה שאלה 5 פעמים התשובה תהיה זהה.

bagira ענה לך "באופן כללי, בשנתונים האלה ומעלה, אם אתה מכיר את הסטוריית הטיפולים של רכב מסוים ואת הבעלים, זה הרכב ללכת עליו."

וגם אני כתבתי לך, אם יש לך סבלנות, חפש רכב קטן ידני.

אם אין לך סבלנות, והרכב מתאים לתקציב שלך ומטופל לפי הספר, צריכת הדלק תהיה בין 50 ל 100 ש"ח יותר בחודש.

70 ש"ח לחודש זה 840 בשנה. אם תחזיק את הרכב 3 שנים הדלק יעלה לך 2500 ש"ח יותר מאשר 206.

ה 206 זה נעלם גדול , אלא אם נפלת על אחת שמורה כמו המזדה, ואז חוזרים למה שכתבנו לך כבר, אם אתה מכיר את היסטוריית הטיפולים של הרכב זה הרכב ללכת עליו.

המזדה לטענתך שמורה ומטופלת. אם אתה מתנהל על משכורת מינימום ולא יכול לעבור את התקציב החודשי וה 70 ש"ח האלה קריטיים אז תמשיך לחפש רכב קטן. לדעתי אף פורומיסט אחר לא ייתן לך תשובות שונות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

nepet

תודה על העזרה.. אם ההבדלים בדלק הם כאלו , אז זה לא כזה קריטי...

אני לא מכיר את הבעלים אישית ואין לו ספר טיפולים...

מה זאת אומרת ה206 זה נעלם גדול ?

יש לו בעיות נפוצות ? או סימני אזהרה שכדאי לדעת עליהם ?

כי מבחינת מראה , וגודל זה בדיוק הרכב שמתאים לי...

לגבי מכניקה אני לא יודע כלום על הרכב הזה...

וסליחה אם חפרתי חחחח, פשוט אני חוסך את הכסף הזה הרבההה זמן...

ולא רוצה "ליפול"...

פורסם

כשכתבתי "נעלם גדול" זה לאו דווקא ה 206, אלא כל רכב אחר שאתה לא מכיר.

כל בדיקה שתעשה לא תתן לך 100% שקט, אלא אם , ואנחנו חוזרים לאותה נקודה, יש הסטורייה של טיפולים מתועדת, אתה יודע בוודאות שלפני X זמן החליפו שמן/ מסננים / מותחנים / טיימינג / בלמים וכו וכו.

למיטב זיכרוני אם תעשה חיפוש על 206 בפורום תמצא רק דברים.

שיהיה בהצלחה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לא יודע איך הגעת לזה שהפונטו ספייס תתפוצץ אחרי 90. נסעתי גם 130 וגם 140 על הספייס ואני בסדר.

זה הרכב החסכוני ביותר בתקציב הזה, וקל מאוד להשיג איתו גם 600 קילומטר על 40 ליטר.

לגבי זה שהוא נמצא אצל צעירים שלא שומרים עליו - נכון מאוד. חלק נכבד מהמכוניות נראה כמו זבל. זה תקף לכמעט כל מכונית בארץ, אנשים פשוט לא שומרים על המכוניות שלהם.

בתקציב שלך אין מקום להיות בררן, קונים כל רכב שהוא במצב טוב ולא יכניס אותך למינוס היסטרי וזה כבר לא משנה אם הוא משפחתי או קטן.

• תוכן חדש...