Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חניתי ברחוב הערב (מול גינת מאיר, בצד של הגינה אם זה משנה), הפעלתי פנגו, חזרתי אחרי 20 דקות והנה דוח עיריה. נסעתי מעוצבן שלא קלטו את הפנגו, בבית הסתכלתי על הדוח וכתוב "חניה לכלי רכב מסוימים או לפי תו חניה אזורי". לא הבנתי מזה אם באמת הפקח סתם פספס את עניין הפנגו (זה לא אמור להיות אוטומטי?) והמשפט המצוטט מתייחס לזה שזה לא אזור החניה שלי, או שמא יש ברחוב הגבלה מיוחדת (כמו חניה לדיירי הרחוב בלבד או משהו) שפספספתי? אין לי כל כך זמן לחזור לשם רק בשביל לבדוק את זה... מישהו מכיר את הרחוב ויודע?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
חניתי ברחוב הערב (מול גינת מאיר, בצד של הגינה אם זה משנה)

האמת שזה מאד משנה.

בהרבה רחובות בת"א יש צד שמיועד לתושבי הרחוב עם תו אזורי בלבד,

והצד השני מוקצה לאחרים עם תו חניה, פנגו וכו'.

לא זוכר איך זה ברחוב הספציפי הזה אבל יכול להיות שזה העניין.

פורסם

קודם כל - טשרניחובסקי, לא עם צ'.

לענייננו, ברחובות ת"א שלטים המורים על הסדרי החניה ברחוב. בהרבה רחובות צד אחד שמור לדיירי האיזור בעלי תו חניה, והשני לשאר הציבור. זה המצב בשעות הערב - כאשר ביום מותר לחנות בשני הצדדים בהפעלת אמצעי תשלום חניה.

בערב, לאחר השעה המצויינת בשלט, מותר לחנות רק בצד בו אין שלט, ואין צורך בהפעלת אמצעי תשלום.

לכן מתודת חיפוש החניה בעיר היא חיפוש שלט בכל כניסה לרחוב, ושינון הצד בו מותר לך לחנות.

מסורבל? מוזר? מגושם? לגמרי. אבל ככה זה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני מציע לך לבדוק איזה שילוט קיים במקום אבל אני מניח שיש שם שילוט המורה על חניה לדיירי הרחוב בלבד.

קיימים רחובות רבים בתל אביב בהם עיריית תל אביב הנפיקה תווי חניה המיועדים לדיירי הרחוב בלבד.

כלומר, אם אין לך תו חניה מתאים אסור לך לחנות באותו הרחוב (ולא משנה אם שמת איזיפארק, פנגו או תו חניה מקרטון).

גם בכביש השרות בככר המדינה ניתן לחנות רק עם תו אזורי מיוחד של דיירי המקום, כך גם ישנו רחוב קטן בשם לטריס ליד שד' ח"ן גם שם אתה לא יכול לחנות אלא אם יש לך תו חניה ספציפי לרחוב וכן הלאה.

• תוכן חדש...