Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכי טוב במקרים כאלה ליצור קשר עם המוקד הטלפוני ב-3837* ובאותו הרגע לסגור את יום המיוניום והזמן הנוח לשניכם.

הם יהיו פתוחים ביום ראשון? ההרשמה לא נסגרת בשבת?

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום מר נציג ושבת שלום לכולם.

התעוררה אצלי בעיה כעת ואשמח אם תוכל לעזור.

קבעתי את מועד המיונים שלי ליום ראשון 18.9 (מחרתיים) לשעה 13:00, הבעיה שלי היא שנכנס לחץ בעבודה ויהיה קשה ולא מתחשב מצדי לא להמצא בעבודה ולעזור.

רציתי לשאול אם יש אפשרות להעביר את המיונים שלי ממקצה הצהריים למקצה הערב?

תודה ושוב שבת שלום.

פורסם

נרשמתי עכשיו לאירוע. נשמע כמו חוויה בלתי רגילה :)

יש לי כמה שאלות:

1. צריך להביא משהו לאירוע כדיי להשתתף בו ? איזשהו מסמך אישור או שתעודת זהות תספיק ?

2. כתוב ששעות האירוע הן בין 9:00 ל-12:00. אתם יכולים לומר לי בביטחון שעד 12:00 האירוע יסתיים ולא יהיו חריגות בזמנים ?

3. עדיין חסר לי מידע על כל הפעילויות שיהיו, למשל יותר מידע על המסלול וכל שאר הדברים שיהיה צריך לעבור ביום הזה.

פורסם

האם אפשר לפרסם רשימת דברים שצריך להביא חוץ מתעודת זהות?

למשל:

צריך להביא שתייה בעצמנו או שיהיה שם?

כדאי להביא נעלי ספורט או נעלי נהיגה או שניהם (זה ממש לא אותו דבר)?

מכנסיים קצרים זה בסדר?

צריך כובע?

סביר שצריך גם קרם הגנה מהשמש?

האם הרכב שלנו יהיה נגיש כל הזמן או שצריך להביא תיק לאחסן בו את הדברים?

מה עוד צריך להביא?

פורסם

למשל:

מכנסיים קצרים זה בסדר?

צריך כובע?

מה עוד צריך להביא?

מצטרף לשאלה, לא חשבתי על זה עד עכשיו, אשמח לקבל תשובה בפרטי מכיוון שאני כמעט ולא נכנס למחשב, ועד שאני נכנס למחשב זה לדברים זריזים.

ועוד שאלה, לגבי הטופס שצריך מהמש"קית ת"ש, איזה טופס זה?

אני חייל.

פורסם
שלום מר נציג ושבת שלום לכולם.

התעוררה אצלי בעיה כעת ואשמח אם תוכל לעזור.

קבעתי את מועד המיונים שלי ליום ראשון 18.9 (מחרתיים) לשעה 13:00, הבעיה שלי היא שנכנס לחץ בעבודה ויהיה קשה ולא מתחשב מצדי לא להמצא בעבודה ולעזור.

רציתי לשאול אם יש אפשרות להעביר את המיונים שלי ממקצה הצהריים למקצה הערב?

תודה ושוב שבת שלום.

אנא צור קשר עם המוקד מחר על הבוקר ב-3837* כרגע אני מכאן לא יכול לשנות לך את המועד.

פורסם
נרשמתי עכשיו לאירוע. נשמע כמו חוויה בלתי רגילה :)

יש לי כמה שאלות:

1. צריך להביא משהו לאירוע כדיי להשתתף בו ? איזשהו מסמך אישור או שתעודת זהות תספיק ?

2. כתוב ששעות האירוע הן בין 9:00 ל-12:00. אתם יכולים לומר לי בביטחון שעד 12:00 האירוע יסתיים ולא יהיו חריגות בזמנים ?

3. עדיין חסר לי מידע על כל הפעילויות שיהיו, למשל יותר מידע על המסלול וכל שאר הדברים שיהיה צריך לעבור ביום הזה.

1. רשיון נהיגה, תעודת זהות ואת האישור שנשלח אליך במייל.

2. יתכנו חריגות של זמנים לעולם לא ניתן לדעת בוודאות שזה יגמר בדיוק בשעה 12 אבל זאת ההערכה.

3. כל הפעילויות והתחנות יוסברו במהלך יום המיונים.

פורסם

למשל:

מכנסיים קצרים זה בסדר?

צריך כובע?

מה עוד צריך להביא?

יהיו באיזור ברזיות וגם קפיטריה לנוחיותכם, הייתי ממליץ להביא בכל מקרה מים.

תביא גם את נעלי הנהיגה וגם נעלי ספורט.

מכנסיים קצרים זה בסדר גמור.

כובע וקרם הגנה זה ענינך הפרטי.

הרכב יהיה במרחק מה ולכן הייתי ממליץ להגיע עם תיק.

פורסם

שלום, דבר ראשון אני מעריץ את כל ההפקה הזאת,על זה שסוף סוף עושים משהו שקשור לספורט מוטורי במדינה הזאת.

במידה ואני מגיע עם שני חברים הם יכולים להכנס איתי לכל מקום שאני אלך או שהם יצטרכו לחכות בחוץ בתחם של וינגייט?

בקשר למבחני כושר מה יהיה בדיוק עוד לא הבנתי?

תודה ובהצלחה לכולם.

קיטים קסנון למכירה.

פורסם

התקשרתי היום בבוקר למוקד שלכם והסברתי לה שאני לא אוכל להגיע לפני 5 והאם אני עדיין יוכל להירשם המוקדנית אמרה שעד השעה 5 וחצי תוכל להירשם וכשהתקשרתי בשעה 5 ועשרה הייתי מקום11 בתור וכשהגיע התור למס' 2 האנשים שם כניראה ניתקו את הפלאפון וכשהתקשרתי שוב ישר אחרי לראות אם זה היה בטעות יש צליל תפוס ....... אני מקווה שתוכל לעזור לי כי זה משהו שחיכיתי לו שנים ואני מבקש שתיצור איתי קשר אפילו בפרטי אם אתה יכולל כי אני ממש לא רוצה לפספס את האירוע הזה.... תודהה !!

פורסם

הייתי היום ביום המיונים (שעות 9:00 - 12:00).

הבעיה הכמעט יחידה שהייתה היא שהיה עמוס (היינו אמורים לסיים ב-12:00 וסיימנו ב- 16:00 !!:-(:-()

אז תדעו לא לבנות על השעות שכתובות.

חוץ מזה היה סבבה, הצוות מקצועי למדי ולא מלחיץ אותך.

בג'ימיקאנה ובקארטינג לא מדדו זמנים (קצת מפתיע, אבל חפיף...)

ובניגוד למה שאביחי כתב, האוטו בג'ימיקנה הוא אוטומט, ולחסרי הרשיון אסור לעלות(אמרו לי שלא ירד לי ניקוד בגלל זה)

בסה"כ אני מרוצה מיום המיונים ומאחל בהצלחה לכולם!8)8)8)

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם
שלום, דבר ראשון אני מעריץ את כל ההפקה הזאת,על זה שסוף סוף עושים משהו שקשור לספורט מוטורי במדינה הזאת.

במידה ואני מגיע עם שני חברים הם יכולים להכנס איתי לכל מקום שאני אלך או שהם יצטרכו לחכות בחוץ בתחם של וינגייט?

בקשר למבחני כושר מה יהיה בדיוק עוד לא הבנתי?

תודה ובהצלחה לכולם.

כן הם יכולו להצטרף אליך אל רוב החלקים ביום זה, יהיו רגעים בהם הם לא יכולו להתלוות אבל ישנם פינות מוצללות לנוחיותם.

מבחני הכושר ביום המיונים הראשון הם פשוטים מאוד אין לך ממה להילחץ.

• תוכן חדש...