Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קוד המנוע הוא AEF בדיוק כמו בפולו. באמת הגיר פחות מוצלח מבפולקסווגן המקבילות כי הוא גיר כמו בפייבוריט, אבל הוא לא נורא בכלל ואפילו נוח לשימוש.

EDI זו מדבקה שהודבקה בארץ, אין דבר כזה ב VAG. זה מנוע דיזל רגיל עם משאבה רוטורית, כמעט בלי אלקטרוניקה ובלי שום טורבו או מסילה משותפת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה ELIBABA ו RK לגביי המידע על ה SDI.. אני פשוט מתעניין לגבי רכישה של רכב SDI\TDI יד שנייה, כנראה פולו\איביזה\פאביה, הייתי מעדיף TDI אבל טורבו יד שניה זה מתכון להוצאות רבות..

נ.ב. למי ששאל לגביי הכריזמה - הורכבבה\יוצרה בהולנד, אם זה משנה משהו, אולי קשור לנוחות\תחושה של הרכב

פורסם

אם יש לך אפשות לוותר על הפליסיה (מבחינה כלכלית) ולהתקדם לפאביה/ פולו/ קורדובה- אז הן עדיפות משמעותית בכל פרמטר (גיר ומכלולים, איכות בנייה, רעש, יציבות ובטיחות). החיסרון היחיד הוא בבגאז'- לפליסיה סטיישן יש בגאז' הרבה יותר נוח להעמסה וגם יותר גדול משמעותית ביחס לפולו סטיישן/ פאביה סטיישן (מבחינת הגודל- משהו כמו בין פאביה סטיישן לאוקטביה סטיישן).

ממליץ מאוד להירשם לסוכן החכם שביד 2 בחיפוש אחרי דיזל שמורה, שכן שהשמורות באמת והמציאות מבחינת קילומטראז' נחטפות תוך דקות עד שעה מרגע פרסום המודעה. בדוק. ותהיה עם המון סבלנות- 3 חודשים במקרה הטוב.

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

תודה על כל העצות והעזרות!

מאוד עזר.

ובאמת התחלתי לבדוק יותר על הפולו והפאביה שבאמת עדיפים על הניו-פליסיה במחיר קצת יותר גבוה.

תודה רבה!

פורסם

רכבי דיזל בתקציב שלך כבר נסעו מעל 300 אלף ק"מ, במקרה הטוב.

אתה תקבל רכב שחוק ושחוט.

לא מובן לי בכלל למה אתה פוזל לכיוון רכבי דיזל כאלה - האם אתה מתכוון לנסוע עשרות אלפי קילומטר בשנה וחושש מהוצאות הדלק?

אני במקומך הייתי מחפש רכב צעיר ונחמד - סיטרואן סקסו למשל. אתה יכול למצוא יופי של רכב בכלום כסף - הוא גם קטן (נוח בחניות), גם נוח לנהיגה (צרפתי), גם אמין וגם חסכוני מאוד.

גם אם תשיג צריכת דלק עדיפה ב-10-15% באחד הדיזלים, החיסכון שלך יתקזז מאוד מהר עם כמות התיקונים שמצפה לך מרכב שחוק - ואני חושב שזה גם יקרה הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב, ברכבים שאתה מתכוון (נכון לעכשיו) לקנות.

פורסם

על הניו פליסיה נסעתי פעם אחת זה היה על המנוע של ה 1.3 לעומת זאת על הכריזמה עשיתי כמה אלפי קילומטרים ואין ספק שהכריזמה אומרת לה זוזי הצידה

חבר שלי בעלים של אוטו כזה 4 שנים בדיוק שנת 98, האוטו עם 200 K הוא קנה אותו עם 80 K מזקן, האוטו היה שמור פחד נראה כאילו לא נהגו בו מעולם, היום אחרי שילד בן 18 שהיום כבר בן 21, קרע לו את הצורה בשנה שנתיים הראשונות, ועוד שנתיים נרגע ונוסע איתו תקין הרכב עוד נוסע למרות הכל בלי תקלות בלי כלום, הרכב אמין, מה שכן דלק הוא מאוד אוהב

פורסם

עד כמה שאני זוכר הכריזמה היתה הרכב היפני הראשון בארץ אם לא הרכב הראשון בארץ שהצטייד בתיבת הילוכים אוטומטית שלומדת את הרגלי הנסיעה של הנהג.

בנוסף לזה עד כמה שאני זוכר המתלים של הכריזמה מתבססים על מתלים של BMW (אני מקווה שאני לא טועה כאן) סדרה 3 מאותה תקופה ובעצם ארבעת המתלים זזים ללא תלות במתלה המקביל.

הדבר הזה נתן לכריזמה יתרון משמעותי באותה תקופה מבחינת איכות הנסיעה שלה.

ואם זה עוד לא מספיק - וולבו ביססו את הS40 שלהם על הפלטפורמה הזאת של מיצובישי...

לדעתי זה די קובר את הפליסיה למעט נתון אחד - צריכת דלק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רק תסביר לי למה ילד בן 18 צריך אוטו שהמטרה שלו זה משפחה עם שני ילדים וחצי ושותה דלק למשפחה שלמה?

יש לך אחלה אופציות אחרות, זולות, אמינות ובעיקר ידניות שיעזרו לך בחיסכון דלק, הנאה מנהיגה ואמינות.

פורד פיאסטה

סוזוקי סוויפט

סיטרואן סקסו / פיג'ו 106 (אותו רכב, הלבשה שונה)

קיה פרייד

ושלל מכוניות קטנות, זריזות, חמודות ומספקות.

אם כבר סאלון לצעירים תשקול ניסאן סאני / מיצובישי סופר לאנסר ידניות...

מכוניות חזקות לנהג צעיר ובהחלט מספקות מבחינת איכות נסיעה ונוחות לצעירים.

בהצלחה...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תוכן חדש...