Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי איביזה טורבו 2002,אוטו מדהים ללא ספק,לא נגמר הכח.

חשבתי על להחליף אותו למשהו אחר,יש משהו שייתן לי תמורה הוגנת בסביבות ה50 אלף?לא חייב שיהיה חזק כמו האיביזה אבל שלא יהיה עגלה כמובן,אמינות חשובה לי מאוד וכמו כן גם צריכת הדלק!תודה מראש.

פורסם

למה אתה מתכוון ב"רכב עם תמורה הוגנת"?

מדוע אתה רוצה להחליף את הרכב ? (ישן מדיי/אחזקה יקרה...)

האם אתה מחפש עדיין רכב עם נטייה ספורטיבית ? (או משהו אחר). נמק או הינמק :-) (כך היתה אומרת מורה שלי פעם...)

alfa 156 2.5.

פורסם
למה אתה מתכוון ב"רכב עם תמורה הוגנת"?

מדוע אתה רוצה להחליף את הרכב ? (ישן מדיי/אחזקה יקרה...)

האם אתה מחפש עדיין רכב עם נטייה ספורטיבית ? (או משהו אחר). נמק או הינמק :-) (כך היתה אומרת מורה שלי פעם...)

ובסוף החלטת להינמק :-)

פורסם

מחפש רכב עם תחושה ספורטיבית ומנוע חזק.

בא לי קצת שינוי,הרכב מדהים וגם האחזקה נמוכה יחסית.

צריכת הדלק יוצאת לי בדרך כלל 1 ל11 שזה מצויין אבל אני רוצה אוטו קצת יותר נוח ומפנק,הבולמים של האיביזה פשוט סיוט לנסיעה יום יומית.

מה גם שהרכב כבר לא חדש וחשבתי להשתדרג קצת מבחינת השנתון.

חשבתי על איביזה ממודל 2005 שגם המחיר כמעט אותו דבר,מה אתם אומרים?מישהו יודע מה ההבדלים מבחינת הנסיעה?

נסעתי על קופרה 2005 מקורית ולעומת האיביזה שלי היא הייתה ממש חלשה(צ'יפ אפסולוט,צנרת) אז נראה לי שFR בכלל תהיה חלשה.

מה גם שהבולמים של הקופרה יותר גרועים מהאיביזה שלי.

• תוכן חדש...