Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב! אשמח שתעזרו להכריע בהתערבות שלי עם אבא שלי. הנה הסיפור:

בכל פעם שאני מניע את הרכב שלי, אני מחכה מספר שניות עם הסוויץ' עד שאני מניע. ברקע אני שומע מין זמזום חלש

שכפי שאני מבין, זוהי משאבת הדלק שעובדת - תקנו אותי אם אני טועה.

היום אבא שלי נסע ברכב ואחרי שהחנה אותו היה צריך להניע אותו שוב אחרי כדקה. למרבה הפתעתו הוא הניע רק אחרי שני ניסיונות.

חשוב לציין שיש את הרכב בבעלותי מעל שנה וזה מעולם לא קרה לי.

אבא שלי הניע במכה מבלי להמתין מספר שניות עד שאותו זמזום מדובר ייעלם.

אני טוען שמכיוון שהוא לא חיכה את אותן שניות, יש סיכוי שזו הסיבה שהרכב לא הניע.

הוא מצידו טוען (ואין לי ספק שהוא מבין ברכב - למד מכונאות רכב ברוסיה הישנה) שיש סוגי פלאגים שונים שמיועדים

לעבוד בטמפרטורות שונות וכנראה שהפלאגים שמותקנים אצלי (NGK מקוריים) אינם תואמים לטמפרטורות בקיץ.

במילים אחרות, הפלאגים היו חמים מדי ועד שלא התקררו טיפה, לא הצליחו להניע את הרכב (עברה דקה מכיבוי המנוע).

אגב, קראתי לא מעט תלונות של חברים כאן לגבי אותה בעייה שמתרחשת בימים חמים במיוחד.

מה דעתכם? לא בא לי להפסיד בירה על פארש ולצאת "צעיר", שכן אני מתגאה בקריאה וכתיבה רבה כאן בפורום!

תודה!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

בגלל שאת מחכה מעט אחרי פתיחת הסוויצ' משאבת הדלק בונה את הלחץ הדרוש, זה הזמזום שאתה שומע.

בדרך כלל שמניעים ישר לוקח לאוטו להניע קצת יותר זמן (עוד שניים או שלושה סיבובים) . אין קשר כלשהו לפלגים.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
בגלל שאת מחכה מעט אחרי פתיחת הסוויצ' משאבת הדלק בונה את הלחץ הדרוש, זה הזמזום שאתה שומע.

בדרך כלל שמניעים ישר לוקח לאוטו להניע קצת יותר זמן (עוד שניים או שלושה סיבובים) . אין קשר כלשהו לפלגים.

התכוונתי שהרכב הניע מניסיון שלישי, לא קשור לכמות הסיבובים של הסטארטר בהנעה הראשונה.

פורסם

פעם אחת, אבל אחת, הרכב לא הניע בנסיון ראשון אז מה הקטע?

מעניין לקבל הסבר טכני, אבל נראה לי שפה צריך הכרות עם הרכב הספציפי.

הרי אחרי נסיעה הלחץ כבר קיים והמערכות "חמות" ואין שום סיבה לחכות.

יש מכוניות בהם הזמזום הוא ממערכת האיוורור שיונקת אויר מהרכב בזמן ההנעה, בהנחה שהרכב עמד והאויר לא רענן, ובמקרה כזה אין שום קשר לצורת ההנעה.

מקרה שלכם נראה לי שנסיון החיים שלו עוזר לו לקבל בירות חינם.

כדי ששניכם תהנו - תזמין אותו לבירה ושהוא ישלם על הארוחה. אז מה אם זה לא היה ב"הסכם". זה חלק מההסבר....

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

דיברתי עם מכר שלי שהוא מומחה בהתקנות של שלל דברים לרכב ועובד שנים בתחום.

הוא מיד שאל אותי אם יש ברכב שלי אימובלייזר מובנה. השבתי לו "כמובן".

הוא אמר ישר שלפעמים יש צורך לתת כמה שניות לאימובלייזר המובנה לפעול ולזהות את המפתח

ולדעתו זאת הסיבה. מה דעתכם על זה?

ורוכב בודד, ההתערבות היא כמובן סוג של צחוק, אני מבטיח אבל לפנק את אבא בארוחה טובה, מגיע לו! :)

פורסם

בכללי אחי, הרכב מתיישן, כמו בנאדם, ככל שמזדקן ככה הוא איטי יותר.

לפי מה שהבנתי אבא שלך סובב מהר את כל השלבים בסוויץ'??? (תקן אותי אם אני טועה..)

צריך לאט לאט לסובב ואז להניע.. (אני באופן אישי מחכה שניה וקצת בין השלב האחרון בסוויץ' לבין ההנעה).

קרה לי מקרה דומה לפני כמה ימים שסובבתי מהר, והיה צריך שני ניסיונות כדי להניע.. (אחרי שהרכב נסע באותו יום...)

Peugeot 406 99' 1.8L auto.8)

Chevrolet Cavalier 95' 2.2L auto:twisted:

פורסם
בכללי אחי, הרכב מתיישן, כמו בנאדם, ככל שמזדקן ככה הוא איטי יותר.

לפי מה שהבנתי אבא שלך סובב מהר את כל השלבים בסוויץ'??? (תקן אותי אם אני טועה..)

צריך לאט לאט לסובב ואז להניע.. (אני באופן אישי מחכה שניה וקצת בין השלב האחרון בסוויץ' לבין ההנעה).

קרה לי מקרה דומה לפני כמה ימים שסובבתי מהר, והיה צריך שני ניסיונות כדי להניע.. (אחרי שהרכב נסע באותו יום...)

אתה צודק לחלוטין, רכב מבוגר ומקבל את הכבוד הראוי לו אבל מסרב להיקרא "סבא" אלא רק מבוגר עם נפש צעירה :). התכוונתי שהוא סובב את הסוויץ' ממצב כבוי למצב של הנעה תוך רגע. ואני כמו שציינתי, תמיד מסובב את הסוויץ', מחכה מספר שניות כאשר הנורות דולקות ורק אז מניע. ומשם בא כל הדיון.

• תוכן חדש...