Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

לאחר הרבה התלבטויות ואי מציאה של רכב ספורטיבי בתקציב וברמת תחזוקה שרציתי החלטתי לשנות לחלוטין פאזה ולחפש רכב חסכוני עד כמה שניתן.

אז ככה אני צריך רכב לנסיעות בעיקר בין עירוניות, אני עושה בערך 2000 ק"מ בחודש של נסיעות משולבות שמתוך זה לפחות 80% זה בין עירוני.

הנסיעות הן בין אריאל לראשון ומתחלקות שבהלוך זאת נסיעה רציפה על מהירות של 100-120 ובחזור זה חלק באותה מהירות וחלק עמידה בפקקים.

אני מחפש מהרכב בעיקר חיסכון בדלק, טיפולים, ביטוחים וכו, אבל גם חשובה לי הנוחות ברכב מפני שאני מבלה בו בערך שעתיים ביום בנסיעות ארוכות יחסית.

לכן אני קצת מפחד מכל האופציות שראיתי כמו אלטו, 107, פיקינטו ושות'...מפני שהן בנויות בעיקר לנסיעות עירונית,

מצד שאני אלו המכוניות הכי חסכוניות שניתן למצוא כיום.

אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על רכב בקטגורית המחיר הזו, אין לי בעיה לקנות מיד שניה, וידני הוא חובה מבחינתי.

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

בוקר טוב,

החשש שלך מוצדק והגיוני. אם רוב הנסיעות שלך הם בכביש בין עירוני אז מכוניות גדולות יותר יוכלו להתאים לך מאוד. בנהיגה במסלול כזה ההפרש בצריכת הדלק לא יהיה גדול במיוחד, ובתמורה תקבל ביצועים טובים יותר ובדרך כלל גם נוחות טובה יותר על הכביש.

המבחר עם גיר ידני לא גדול במיוחד, אבל תוכל לנסות ולמצוא יופי של פיאט גרנדה פונטו בתקציב הזה. מכונית מאוד חסכונית, בטיחותית, נוחה וזולה לאחזקה. אתה מוזמן ליצור איתי קשר בהודעה פרטית ואנסה לעזור לך.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

• תוכן חדש...