Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי איביזה טורבו. GT2871 טלטלים פוטר, בוכנות מקוריות, ציפ של פריליניג (ישן)ללא אירפלומטר. אני נוסע עם ווידבנד וEGT וחיברתי את הVAG-COM גם בגדישה של 1.1 וגם בגדישה של 1.6 הווידבנד מראה 11.5 11 והEGT עומד על 930 בסוף לחיצה עם סעפת ATP ושבדקתי תיקוני הצתה הוא מראה לי בכול צילנדר תיקונים של 9 11 8 תיקונים ממש גבוהים אין לי מושג למה, עכשיו מיליתי 15 ליטר טולול על מיכל מלא של דלק. הלכתי ללחוץ באותם גדישות והתיקונים ירדו פלאים ל-0 3 5 הכי גבוה. והואוטו שורף את הטורים ממש טוב עם טולול. השאלה שלי למה עם דלק 98 יש לי מלא תיקונים?

תודה לעוזרים.

פורסם

זה הציפ של סהר עם תוספת של עוד כמה מעלות קידום,תמיד נסעו עם טולול בפול בוסט בלחיצות שהאוטו היה אצל אדי בזמנו.

תוריד את התוכנה של יוניסטינג ותתקן איחור בהצתה באיזור 3 מעלות לכול הרצועה של הסל'ד.

תנסה למדוד עם איירפלומטר מחובר לפני שאתה נוגע בהצתות.

פורסם

פלאגים לפניי 1000 ק"מ IK24 זה לא קשור לדלק זבל אולי התחנה שאני מתדלק לא טובה? כי גם ב0.9 1 באר בלי טולול יש תיקונים למה?

פורסם

תיקונים ממתי?מעומס של סל'ד נמוך?אוו מעל ל 4500 סל'ד?

תבדוק את הפילטר שיושב על המשאבת דלק עצמה במיכל,יש מצב שהיא יותר מידי מלוכלכת כבר אחרי כול השנים.

הציפ שלך עם קידום של אקסטרה הצתות.

תעשה ציפ חדש האוטו יסע הרבה יותר טוב,יש שם ציפ מאוד ישן.

פורסם

פילטר דלק החלפתי לפניי 2000 קילומטר משאבת דלק של וולברו נבדקה ותקינה כנראה ההצתות גבוהות מאוד השאלה שלי שלחצתי עם תיקונים גבוהים כמעט 12 בעומס הם יורדים ל8 השאלה נגרם נזק למנוע מזה? או שאם היה קורה נזק הייתי רואה את זה?

פורסם

אם תמשיך ככה הנזק הגדול בסוף יגיע!

גם אם הנזק לא מידי תוכל לראות את התוצאות של הצילצולים על ראש המנוע ועל הבוכנה בפעם הבאה שתוריד את הראש מנוע

או שתוסיף טולול באופן קבוע או שתעדכן את התוכנה

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

• תוכן חדש...