Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רציתי לדעת האם תוכלו להגיד לי איזה דלק צורכת האיביזה קופרה שנת 2010 95/98? כי חלק אומרים לי 98 וחלק 95 אז אני לא יודע מה התשובה

תודה לעונים

פורסם
תודה רבה לך אחי היקר

לפי דעתי אם אתה רוצה לפנק את האוטו שים 98 :] למרות שהכל אותו בולשיט.

בעל סיאט איביזה גאה !

פורסם

בתור בעלים של קופרה אני יכול להגיד לך שאני מתדלק 98 , זה לא חובה. מצד שני אם הרכב משופר אז זה כבר חובה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

יש שרשורים רבים בנושא כמו גם חילוקי דעות רבים מאוד בעניין...

בתור בעלים לשעבר של איביזה קופרה 2010 אומר כך, אני תדלקתי אך ורק אוקטן 98.

מה גם שעל מכסה טנק הדלק שלי היה כתוב מינ' רוז 98... (כך גם בלאון קופרה 2011 הנוכחית).

במנוע כל כך קטן שמפיק סה"כ כמות יפה של סוסים ויחס דחיסה יחסית נמוך - אם התקציב מאפשר - הייתי מתדלק 98.

חובה? ממש לא.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

1:10 זה נמוך גיא ?

זה על הגבול של ה98.

הייתרון בוואגיות זה המחשב ניהול מנוע, יודע להתמודד עם מצבים משתנים בצורה טובה מאוד.

פורסם

בגלל זה כתבתי - יחסית...

נהדר, אז מחשב המנוע יודע לאחר את ההצתה אבל אם אתה מחפש לסוע חזק ולאמץ את המנוע אז ה-א' ב' זה אוקטן גבוה...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אם הרכב סטאנדרתי אין שום מניעה לתדלק 95.

גם ההבדל בביצועים הוא ברובו פסיכולוגי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לחבר שלי הייתה איביזה קופרה 2010 במשך שנה תידלק 95 והכל בסדר. אז זה בסך הכל זה נתון לשיקולך.

כמובן כמו שכתבו לפניי בעניין השיפורים זה כבר סיפור אחר, של חבר שלי לא הייתה משופרת.

• תוכן חדש...