Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי אתמול מאזדה 3 שנת 2008, בבדיקה האוטו יצא דנדש חוץ מבעיית מרכב בעלת משמעות גבוהה: האוטו עבר תאונה מאחור הולחמה כנף חדשה. אין בגיעה בכלל בקורות.

האם עשיתי טעות בכך שקניתי את האוטו?

תודה...

פורסם

מה זה משנה עכשיו? אתה בכוח רוצה להרגיש רע עם הקנייה שלך? תתחדש וכמו שכתבו לך - תדלק וסע לשלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לשאלתכם, כן אני מרגיש רע!כי אני לא מבין כל כך. בעצם העניין שמטריד אותי הוא האם זה נחשב לפגיעה בשילדה?או קצה שילדה? כי אם לא אז אני אהיה בסדר גמור

פורסם
בסך הכל מדובר בפגיעת פח ולא יותר מזה.

בלי לבאס את הבחור אני לא חושב שפגיעות פח היו מסומנות במשמעות גבוהה .

כמו שאמרו לך כאן כבר קנית וכלום לא ישנה את זה עכשיו אל תתבאס תהנה מהאוטו .

חוץ מזה שלכל דבר יש מחיר, לקנות רכב עם תאונה מאחור והפחתה יפה במחיר זה לא נורא .

פורסם

עזבו באסה לא באסה, השאלה שלי פה האם באמת כמו שאמרו לי בבדיקת הרכב אין כל קשר לשילדה או קצה שלדה?

פורסם

קפוץ לכל פחח, זרוק לו מאה ש''ח ותקבל אינדיקציה יותר טובה לגבי מה משמעותי או לא. עדיף שהיית עושה את זה לפני שקנית במקום לשלם למכון שקר כלשהו שמנפח לך את הראש בשטויות.

אם מי שאמר לך שאין קשר לשלדה הוא בעל מקצוע בתחום אז אני מניח שהוא צודק, אלא אם כן מזדה 3 בנויה כמו r8 ששם המרכב מרותך לשלדה מה שאני לא מאמין.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אם הבוחן אמר לך שאין קשר לשילדה או קצה שילדה אז הוא כניראה לא שיקר לך .

אנחנו לא בדקנו את האוטו ובטח לא יודעים אם יש קשר .

מה שאני לא מבין זה למה הוא שם את תחת משמעות גבוהה

פורסם

אם מי שאמר לך שאין קשר לשלדה הוא בעל מקצוע בתחום אז אני מניח שהוא צודק, אלא אם כן מזדה 3 בנויה כמו r8 ששם המרכב מרותך לשלדה מה שאני לא מאמין.

זה קצת יותר מסובך מזה. מאזדה 3 היא מכונית מודרנית הבנויה על שלדת מרכב. כל עולם המושגים של מכוני הבדיקה (שאסי, לא שאסי, קצה שלדה וכו') מבוסס על מושגים שרלוונטים יותר למכוניות ישנות, טנדרים ומשאיות, המבוססים על שלדה נפרדת.

או במילים אחרות - הכנף הקדמית מחוברת לרכב עם ברגים ולכן החלפה שלה אינה נחשבת לפגיעת שלדה. הכנף האחורית היא יחידה אחת עם מרכב הרכב (שהוא גם השלדה), והחלפה שלה דורשת ריתוך (בדרך כלל גם לקורה האחורית). בקיצור, החלפה של כנף אחורית דורשת ריתוך לשלדה וזה בהחלט יכול להיחשב כפגיעת שלדה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בגלל התקנות העתיקות והמגוכחות בהם עובדים מכוני הבדיקה הרבה אנשים לא מתקנים פגיעות בכנף האחורית משום שזה יופיע כך בבדיקה כשירצו למכור את הרכב. הם מעדיפים להראות את הפגיעה ולהוריד במחיר ולא שהרכב שלהם יחשד כרכב שעבר תאונה משמעותית.

פורסם

תודה על ההסבר צביקה-פיק.:-)

זה דבילי לא לתקן מכת פח רק בגלל שאיזה מכון ירשום אותה תחת משמעות גבוהה, מצלמים את המכה לפני ועוד כמה תמונות במהלך התיקון עצמו ואת התוצאה הסופית. ככה אני הייתי עושה לפחות אם הייתי נמצא בסיטואציה כזו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...