Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא יונדאי אקסנט 99 3 דלתות, מה שאני צריך זה 4 רמקולים: 2 דלתות קדמיות ו2 למגש מאחורה, לאחר חיפוש בפורום הבנתי שמקדימה המידה היא 5.25 ובמגש מאחורה המידה היא 6.5.

בינתיים לא יתווסף מגבר אולי בעתיד, כרגע יש לי hu של jvc kdr 200 קישור לזאפ: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=717743

תקציב 600 + - לא כולל התקנה כמובן.

הדרישות שלי הן שפשוט ישמעו נקי וטוב גם שאני מגביר קצת את הווליום, כמו שאמרתי אני לא אודיופיל, אבל כן רוצה איכות שמע טובה, הבנתי שאסור לבקש פה המלצות למתקינים, לקחתי את זה בחשבון, אני אחפש מישהו באזור ראשון לציון.

אני מוסיף ומציין שהידע שלי בתחום הוא פשוט אפסי, הדבר היחיד שאני יודע זה ש150 וואט זה פחות איכותי מ300 וואט, וגם בזה אני לא בטוח 8)

ומה כדאי, ללכת לקנות בפומפה שני זוגות רמקולים בעצתכם, או פשוט שהמתקין יספק לי את הציוד ?

רב תודות לחברים שיעזרו, והתנצלות על החפירה, פשוט רציתי להסביר את עצמי כמה שיותר טוב.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

בשביל רמקולים בתקציב כזה אתה לא צריך אותנו, כל רמקול של חברה מוכרת(kenwood,pioneer,jvc,jbl וכו,) במחיר הזה יעשה את אותה עבודה..

פורסם

אם אתה לא שם מגבר אז הרדיו מוציא לך במקרה הטוב איזה 20W RMS ככה שרמקול נציל יהיה לך באיזור ה 100W -25W RMS

אם אתה שואל אותי מה אני הייתי עושה, הייתי שם קומפוננט 40RMS (לא חייב מגבר) מקדימה, ומחכה עם האחוריים עד שיהיה לך כסף.

פורסם

נתחיל מזה שללא רמקול 6X9 מאחורה אתה לא תהיה מרוצה בכול אופן.

מקדימה אתה צריך קומפוננט בסיסי טוב.

ובשורה התחתונה ב-600 שח אתה תהיה מאוכזב.

אם אתה רוצה לרכוש סט רמקולים חזק ואיכותי שבאמת תהנה ממנו

תצתרך להשקיע סכום יותר גבוהה ,1000 שח זה המינימום למשהוא טוב.

בסכום הזה אני ממליץ לך על :

קומפוננט מורל טמפו

6X9 מורל טמפו

פורסם

לפי הטבלה הזאת :http://www.carsforum.co.il/vb/announcement.php?f=15&a=27

המידה במגש מאחורה היא 6.5 ואם לפי עצתך אלך על 6x9 לא תהייה בעיה מיוחדת בגלל הגודל?

והאם יש הבדל משמעותי באיכות בין 6.5 ל6X9 ?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אני רק רוצה לאמר שאני גם לא אודיופיל!

כל המערכת שלי מוגברת קלאס D :-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יא,אם כל המערכת שלי מוגברת קלאס AB אתה מחשיב אותי אודיופיל?! :-P :-P

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

קטונתי

:-D מה זה A/B לא מכיר :shock:

אני בסה"כ פולני, מה אני מבין :|

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קלאס A? ברכב? מה - אתה בטח משוגע...

:-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...