Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה , ברשותי פונטו שנת97 .

יש לי קומפוננט בדלתות מקדימה, ומכיוון שזב בעייתי בפונטו, בגלל שיש לי חלון ידני

אז מיקמתי את הקומפוננט במקום שאני לא מרוצה ממנו כיום, כאילו הדלת חוסמת

את כל הסאונד שלו.

אי לכך הבאתי רמקולים 4 אינץ , היי אנרג׳י של הרץ,

אבל החורים לרמקול ברכב שלי הם 3 אינץ או 3 וחצי.

אשמח לדעת מהם הדרכים שאפשר לעשות על מנת שאני יצליח להכניס אותו

תודה רבה לעוזרים

שבת שלום 

פורסם

יעזור אם תעלה תמונות.

בגדול, אתה יכול לבנות פוד לרמקול ובכך להוציא אותו החוצה.

אתה יכול לבצע הגבהה לרמקול ורק לחתוך את הדיפון, אך זה ייראה מכוער (וגם את זה ניתן לייפות).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בפונטו שלי זה אמנם עם חלונות חשמל אבל היצרן של התא עם המקום לרמקול הראה תמונות שזה עם חלונות ידניים וזה מתאים.

אתה יכול למצוא כזה חלק באיביי איטליה וגרמניה בחיפוש "fiat punto phonocar".

38 - בנייה לרמקולים.jpg

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

תודה עם התגובות,

Srool, ניסיתי , אפשר איך שהוא לדחןף את הרמקול אך הטוויטר שלו גבוה מאוד והוא זה שיוצר את הגובה

איך ניתן לייפות את זה?

Lior, ההצעה שלך באמת נשמעת הגיונית וחכמה לשים את זה בדלתות, אך יש בעיה קטנה

בצד השני של הפלסטיק כבר שמתי קומפוננט 6.5 וה תקין עשה לי חור בבד ובדלת ועשה מין תיבה לרמקול מעץ.

ברגע שאני יחליף את הפלסטיק ויוציא את הקומפוננט שבמילא לא יהיה בשימוש אחרי שאני ישיפ את ה4 אינטץ

כי אינני מרוצה ממיקומו, הדלת נסגרת ואין רווח כך שאינני מרגיש כלל את הסאונד שהוא מוציא.

במידה ואני ירכוש את הפלסטיקה כמו שהראת בתמונה, מה ניתן לעשות אם החור בדלת?

אני יצטרך לעשות עוד חור בשביל ה4 אינץ?

בדקתי בebay, הם מבקשים מחיר שנע בין 70 ל110 יורו לא כולל משלוח מכס וכו..

מחיר שנשמע לי מופקע מאוד בשביל פלסטיק/פיבר או מה שלא יהיה

או שהפלסטיקה מגיעה אם הגבעה לרמקול?

פורסם

הפלסטיק הזה שיש באיביי הוא כל מה שצריך, מתקינים עליו את הרמקול (הוא ההגבהה) וזה יוצא בדיוק מול איזה חור בפח שיש שמה בדלת.

אצלי זה נשמע מצויין, גם רעידות אין הרבה למרות שאין לי בידוד בכלל כי זה מחוזק אל הפח ואל הדיפון עם הרבה ברגים והדלת של הפונטו דיי נטולת פלסטיקים.

בקשר לחור בדיפון שכבר יש לך, אם הוא במיקום שונה אז כמובן שתצטרך גם להשיג דיפונים מפירוקיה כדי שזה יראה טוב.

בקשר למשלוח אני בכלל לא בטוח שיש לזה משלוח לארץ, אני שלחתי למישהו בגרמניה. אז החלטה שלך אם שווה לך להשקיע את ה500-600 שקל שזה עולה והלוגיסטיקה של להביא את זה לארץ איכשהו. אבל התוצאה בהחלט שווה את זה כי עכשיו הפונטו שלי היא כמו כל אוטו נורמלי ומודרני מהבחינה של האודיו.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

שלח הודעה פרטית לחבר הפורום DANI.

שמתי לב שהשבוע הוא פרסם מודעת מכירה לכל המערכת שלו, בזמנו היה לו פוד שמתאים לדלת של הפונטו מהדור שלך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה שעשיתי כשהיתה לי פיאט זה להכין טבעת הגבהה מעץ, לרפד אותה בלבד או בסקאיי ולחבר אותה לדיפון ועליה יושב הרמקול.

אפשרי להכין את הטבעת כך שאחרי קיבוע הרמקול ניתן לשים בד אקוסטי.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אז בעצם כן חיררת את הדלך, יש לי כבר חור בצד השני כך ששתי חורים בדלת לא באים בחשבון,

אשמח אם

עזרו לי בדרך כל שהיא להכניס את הרמקול בדשבורד ששם החור הוא 3

או 3 וחצי אינץ

והרמקול הוא4 אינץ

פורסם

אני לא מבין למה אתה מתכוון, צלם את הדלת ונמצא לך את הפתרון הטוב ביותר.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תוכן חדש...