Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טוב ומוצלחת סיימתי את בניית הקיקפודים הראשונה שלי,

הרמקלים המוצגים בתמונה הם זמניים (Dragster E412),

הרמקולים בהם אשתמש הם קומפוננטים של Kicker ES4.2

(צריך לקבל אותם מחר, כולל מכסים)

אגב שמח לחוות דעת על סט קומפוננט הנ"ל.

02042011255.jpg

01042011254.jpg

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

עדיף להתייעץ פה לפני רכישה,בכללי סט טוב.

מה התקציב שלך לקומפוננט,אגב הבניה יפה אבל מבחינה אסטטית מעט גסה אין קו שמחבר בין הפודים להמשך הדלת עם אתה מבין אותי זה פתאום כמו נקניק עומד באמצע הדלת אבל שיהיה העיקר שאתה מרוצה.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

את הסט הנ"ל קיבלתי במתנה, הסט צריך הגברה?? או שאפשר להסתפק במגבר הפנימי של המערכת

פורסם

אם זה במתנה אז אין מה לעשות כבד אותה :lol:

בכל מיקרא,הגברה עדיפה תמיד על ההגברה החלשה והמעווטת של הרדיו דיסק.

נישמח לקבל רשומות מהשמיעה. אבל מבלי להיכנס סתם להוצאות תשמע אם אתה אוהב אותם עם ההגברה של הרדיודיסק.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם
אם זה במתנה אז אין מה לעשות כבד אותה :lol:

בכל מיקרא,הגברה עדיפה תמיד על ההגברה החלשה והמעווטת של הרדיו דיסק.

נישמח לקבל רשומות מהשמיעה. אבל מבלי להיכנס סתם להוצאות תשמע אם אתה אוהב אותם עם ההגברה של הרדיודיסק.

ג'ינו.

עם הDRAGSTER זה נשמע חמוד ביותק (סוף סוף יש באס באוטו :-D) אבל ציפיתי ליותר,

אולי עדיף לקדוח חור בין הפוד לדלת, זה יתן משהו?

פורסם

אני חושב שהפודים קטנים מידי בנפח לאלמנט, מה הגודל? 4 אינצ'? 5.25?

נסה אולי לדחוס יותר אקרילן כדי לתת יותר נפח מדומה, אבל לא צמוד לאלמנט.

פורסם

מצטער להיות בתפקיד מחרב השמחות, אבל אין לי מושג מה עשית.

קודם כל, זה נקרא רק "פודים". קיק פאנלים (ולא קיק פודים) נמצאים בחלקו התחתון של קיר האש, בין קיר האש לרצפת הרכב, בפינות.

דבר שני, אם כבר עושים בנייה אז לפחות לרמקול 6.5", שהוא המינימום לקבלת סוג של באס.

דבר שלישי, טוב שעשית זווית, אבל הפוד חייב להיות צמוד לדיפון והרמקול אמור לנגן לתוך הדלת שמשמשת לו תיבת תהודה. גם אם "תאחד" את הפוד עם הדיפון ותפתח חור לדלת לא תקבל כלום - זה רמקול 4" שגם האיכותיים ביותר לא נותנים שום באס או משהו שמזכיר אחד כזה.

אני מציע לך לעשות בניות חדשות על הדיפון עצמו, והפעם לרמקול 6.5". כמובן שיהיה צורך לחתוך את אחורי הדיפון ולתת לרמקול לנגן לתוך הדלת. או אז מובטח לך שיפור גדול בסאונד, ואם תשתמש ברמקולים איכותיים, בידוד אקוסטי ומגבר חזק אתה תהיה מבסוט, באחריות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

העבודה נראית יפה מאד.

ועכשיו כשיש לך טיפלה ניסיון, לך על מה שאיתמר הציע לך (זה שכתב מעליי).

מתחדשת*

פורסם

תודה על העצה, רק הבעיה היחידה היא גודל הדלת רמקול 6.5 עלול להפריע לרגליים אבל אבדוק זאת בכל מקרה,

סה"כ בניה ראשונה שלי

• תוכן חדש...