Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי פשוטה וכזאת

איך אני מתקין, והכין אני מתקין את הפליטר הזה:

14228P1010140.JPG

זה לא הפילטר הספציפי, אבל אין ספק שהוא נראה ככה.

בקיצור, אין לי מושג איפה להתקין אותו מתחת לכמסה מנוע, אם מישהו יכול לעזור להביאתמונות או להסביר בקפדנות רבה

אני אשמח מאוד.

מי שבא להגיב בצורה של "למה לא קנית INBOX", "אל תתקין זה חרא" בבקשה לא פה :)

תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.

פורסם

אז ככה בנוגע לשאלתך קודם כול אתה צריך לדעת שפילטר אוויר פתוח יכול להביא לך הורדה מהכביש [ולא יוסיף לך כוח לאוטו בכול זאת האוטו ישן שנת 94 אתה יודע איבד כמה סוסים יכול להביא למנוע יכולת נשימה משופרת רק וזהו נטו]

אז ככה קודם כול אתה צריך רק מברג[רגיל פיליפס לפעמים רק מפתח 10] אתה פותח את מכסה המנוע שלך ומסתכל על הפילטר אוויר הקיים בקופסה אתה מפרק אותו עד לצינור אתה לא מפרק את הצינור שבא מהסעפת יניקה ואז מחבר את הפילטר הפתוח במקום הקופסא קל ופשוט תהנה.

אם יש לך עוד שאלה תשאל אני ישמח לעזור

מקווה שעזרתי דוד

פורסם

עזרת לי מאוד אבל לא הבנתי משו אחד

ככה אני מפרק את המכסה יש לי פילטר הישן העגול הזה מוציא אותו נכון בצד של הקופסע מחובר צינור כזה נראה כמו עף כאילו משם הוא נושם

איזה בידיוק קופסא אני מפרק אחי?

פורסם

תעלה תמונות של תא המנוע ונעזור לך איך להרכיב את הפילטר ואיפה למקם אותו - שזהו השלב הכי חשוב.

פורסם

לא ניתן להתקין כזה במקום הפילטר הספירלי שלך ללא מתאם ספציפי לרכב שלך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מאיפה אני משיג?

כמה זה עולה?

איפה אפשר ללכת לבנאדם שיתקין לי את הכל מה שצריך בעבודה טובה שירות טוב ומחיר הגון?

פורסם

אין

ג׳סט אין

לא יודע אם בכלל קיים כזה, לתת לבעל מקצוע שיכין לך פלאנצ עם כניסה מתאימה לפילטר זה כמה מאות שקלים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...