Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתנצל אם זה לא הפורום הנכון לשאול את השאלה.

האם יש הבדל בין חיישני רוורס וחיישני חניה?

בהרבה פרסומים אני רואה שהכוונה לאותו המוצר כי כתוב שחיישן הרוורס אומד את המרחק מהאובייקט ומראה לי על צג LCD כל מיני חצים ומרחקים.

יש פרסומים שבהם זה מופיע כשני מוצרים ניפרדים.

ראיתי גם מקום שבו כתוב חיישני רוורס אבל מוצגת שם ערכה על מסך ו 4 חיישנים והסבר שמתאים יותר לחניה ולכן אני קצת מבולבל.

מישהו יכול לעשות לי סדר?

תודה רבה.

פורסם
שלום לכולם,

אני מתנצל אם זה לא הפורום הנכון לשאול את השאלה.

האם יש הבדל בין חיישני רוורס וחיישני חניה?

בהרבה פרסומים אני רואה שהכוונה לאותו המוצר כי כתוב שחיישן הרוורס אומד את המרחק מהאובייקט ומראה לי על צג LCD כל מיני חצים ומרחקים.

יש פרסומים שבהם זה מופיע כשני מוצרים ניפרדים.

ראיתי גם מקום שבו כתוב חיישני רוורס אבל מוצגת שם ערכה על מסך ו 4 חיישנים והסבר שמתאים יותר לחניה ולכן אני קצת מבולבל.

מישהו יכול לעשות לי סדר?

תודה רבה.

ותודה לכל העונים!

פורסם

מה ההבדל בין עוגה לעוווגה?

עוגה עושים מסוכר ועווווגה עושים מסוווכר.

שבת שלום.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ממה שאני יודע, אין בניהם הבדל.

יש סט של 4 חיישנים עם מסך שמראה מרחקים מ30 ס"מ עד 1.5 ומצפצף.

יש סט של 4 חיישנים שרק מצפצף.

יש מצלמת רוורס בלי קשר לחיישנים.

החצים שדיברת עליהם הם מראים מאיזה חיישן באה הקריאה של החפץ.

פורסם

יש אנשים שמתקינים חיישנים גם מקדימה.

במיקרה כזה קשה לקרוא לזה "חיישני רוורס".

:lol:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...