Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת HKS power compressor

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לאחרונה מדחס שאמור לשפר את צריכת הדלק, אך לא קיבלתי עם המוצר כל אינפורמציה על אופן ההתקנה.

לאחר חיפוש בגוגל לא מצאתי שום מדריך להתקנה מלבד שני תמונות שלא כל כך מסבירות את אופן החיבור למנוע, באופן עקרוני ההתקנה אמורה להיות יחסית פשוטה שכן יש את המדחס + צינור שיש לחברו בעזרת חיבור T למנוע.

השאלה שלי היא האם המערכת הזו מוכרת למישהו ואם כן אשמח לעזרה והסבר על אופן החיבור של המדחס המדובר.

תודה.

פורסם
נשמח אם תראה את התמונות שאתה רואה, לפי מה שחיפשתי בגוגל מצאתי את זה:

http://product.madeinchina.com/wholesale-product-image/HKS-Power-Compressor-Fuel-Saver-Pressure-Gauge-for_12784522.shtml

לפי ניחוש קל אני משער שזה אמור להתחבר לחנוכייה של הדלק

תקנו אותי בבקשה אם אני טועה.

לא לדלק !!!!!!!! לפי שעון זה מתים ל תת לחץ-- אים תחבר לדלק יחול לפרץ דלק החוצה.... זהירות !

תת לחץ הגיעוני אבל איפה?

פורסם
לא לדלק !!!!!!!! לפי שעון זה מתים ל תת לחץ-- אים תחבר לדלק יחול לפרץ דלק החוצה.... זהירות !

תת לחץ הגיעוני אבל איפה?

יש תת לחץ מייד אחרי פילטר אויר ואחרי מיצררת אויר (כניסה ב סייפת יניקה)... אז איפה????

פורסם

הדבר הזה זה מד וואקום

ככל שהוואקום בסעפת היניקה יהיה גבוה , תצרוכת הדלק תהיה קטנה.

המשמעות של וואקום גבוה זה שאתה לא לוחץ על דוושת הגז.

כמובן שבסלד סרק זה לא תופס כיוון שיחס אוויר לדלק בסרק הוא יותר נמוך.

פורסם

אבל פה מדובר על רכיב המקטין את צריכת הדלק ומעלה את ביצועי הרכב,

וגם המיקום שלו לא הגיוני למד ואקום, מד ואקום צריך לשבת ליד הנהג בתוך הרכב, ולא בתא המנוע.

תראה מה הם רושמים על הרכיב הזה:

- Maximizes energy

- Saves fuel up to 5% to 15%

- Improves spark plug life

- Improves torque

- Increases car engine power 10% to 30%

- Smother running engine, by promoting a more complete combustion

- The Combustion of the air and fuel mixture is more complete compare with the engine without micro compressor

פורסם

למ הם לא מסבירים איך זה עובד? , כדי שנאמין להם.

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו , זה שהרכיב הזה מקטין את האדווה [ripple] של הוואקום בין כל פעולת יניקה אחת לשניה

ובכך הוואקום הוא יותר מיוצב.

נראה לי עוד מכירת קרח לאסקימוסים.

פורסם

איזה כאפה הוא מוריד לו, ניסיתי להבין על מה הם מדברים בסרטון אבל לצערי אינני מבין ג'יבריש .

לא הבנתי איך קוראים לזה קומפרסור, זה נראה כמו שעון עם הרבה חרטה מסביב.

haters will hate

פורסם

הסרטון סגר לי את הפינה ושכנע אותי לרכוש מוצר כזה, בעיקר התשובה היוונית לקלארקסון שהופיע בסוף.

יש שותפים לקנייה קבוצתית?

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

צחקתי כל כך חזק , במשרד חושבים שהשתגעתי.:lol::lol::lol:

הסרטון הזה צריך לעבור לת'רד באוף טופיק.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...