Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי פיאט פונטו ספייס 2001.

לאחרונה החלה תופעה מוזרה של ריח של גומי שרוף בזמן הנסיעה. הריח בא מחוץ לרכב כיוון שכשאני עם חלונות סגורים לא מריחים אותו. הריח מתחיל כשהרכב נוסע במהירות 50+. אין ריח במהירויות נמוכות וגם לא כשהאוטו במצב עמידה ואני לוחץ על דוושת הגז על מנת להגיע לטורים גבוהים לזמן ארוך. דבר שמעיד לדעתי על בעיה בצמיגים. בדקתי, והצמיגים לא שחוקים יתר על המידה, בלאי רגיל שלא מצריך החלפה דחופה. וגם אם כן, יכול להיות שזה מקור הריח?

אולי יש עוד מכלולים שאני לא יודע עליהם שיכולים להפיץ ריח כזה במהירויות גבוהות?

האוטו נוסע מצויין ואין האטה כשאני זורק לניוטרל במהלך נסיעה, מה שלא מעיד על ברקס תפוס לדעתי.

מה אתם חושבים שיכולה להיות הסיבה?

פורסם

תבדוק את הצנרת והדוד אצלך ברכב

יכול להיות שבמהלך נסיעה עלית על שקית והיא פשוט נדבקה מהחום לדוד

מה שאומר שכשהדוד מתחמם בנסיעה והשקית מתחילה להישרף אתה מריח את הריח

• ספונסר פורום
פורסם

כמו כן כדאי לבדוק את האטימות של כל הגומיות שבספי הדלתות, ובעיקר את אלו שבדלת תא המטען. לפעמים הגומיות קרועות ואדי הפליטה חודרים דרכם אל תא הנוסעים.

פורסם

תודה על העזרה.

אין ריח כשהאוטו במצב עמידה. גם כשהוא חם וגם כשהוא על טורים גבוהים. מה שפוסל את 2 האפשרויות של שקית דבוקה (בדקתי ואין שום סימן למשהו כזה על הדוד) או גומיות קרועות (מצב תקין).

הריח קשור אך ורק לנסיעה מעל ל50 קמ"ש.. דבר שמצביע על חיכוך כלשהו לדעתי.

עוד רעיונות?

פורסם
שלום, ברשותי פיאט פונטו ספייס 2001.

לאחרונה החלה תופעה מוזרה של ריח של גומי שרוף בזמן הנסיעה. הריח בא מחוץ לרכב כיוון שכשאני עם חלונות סגורים לא מריחים אותו. הריח מתחיל כשהרכב נוסע במהירות 50+. אין ריח במהירויות נמוכות וגם לא כשהאוטו במצב עמידה ואני לוחץ על דוושת הגז על מנת להגיע לטורים גבוהים לזמן ארוך. דבר שמעיד לדעתי על בעיה בצמיגים. בדקתי, והצמיגים לא שחוקים יתר על המידה, בלאי רגיל שלא מצריך החלפה דחופה. וגם אם כן, יכול להיות שזה מקור הריח?

אולי יש עוד מכלולים שאני לא יודע עליהם שיכולים להפיץ ריח כזה במהירויות גבוהות?

האוטו נוסע מצויין ואין האטה כשאני זורק לניוטרל במהלך נסיעה, מה שלא מעיד על ברקס תפוס לדעתי.

מה אתם חושבים שיכולה להיות הסיבה?

בוצע לאחרונה איזה טיפול או החלפת חלק באוטו ?

פורסם

בוצע טיפול רגיל - פלאגים, שמן ופילטר שמן.

וקשה לי להאמין שהרפידות תפוסות כי כשאני זורק לניוטרל בזמן נסיעה אין אפילו האטה קטנה והאוטו זורם חלק. אפילו מאיץ אם יש ירידה קטנה.

פורסם

רפידות בלמים שמתחממות פולטות ריח מאוד ייחודי שלטעמי לא מזכיר גומי שרוף.

כדאי כמו שהציעו לבדוק אם לא נתפס משהו על צנרת או דודי מערכת הפליטה.

לחילופין, גם נזילת שמן שנדחף אל מערכת הפליטה בעקבות זרימת האוויר בנסיעה ונשרף שם עשויה לגרום לריח שרוף.

• תוכן חדש...