Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות סוויפט חדשה השאלה אם כדאי לחכות לדגם החדש שהנפח מנוע שלו זה 1250 לעומת 1500 של הדגם הנוכחי וכמובן שיש עוד שינויים. דיברתי עם הסוכנות ואמרו לי שכנראה המחיר של הדגם החדש יהיה כמו של הדגם הקיים אשמח לשמוע מה אתם חושבים

תודה!

פורסם

שלום,

לנו יש סוויפט שנת 2008 ואני מאוד מרוצה מהמנוע שלו (חזק, תגובה מהירה מאוד, חסכוני בדלק ואמין).

אני בטוח שהדגם החדש יהיה גם מוצלח אבל השאלה האמיתית איך ירגיש המנוע החדש, אני הייתי הולך

על הדגם הנוכחי למרות שהחדש יגיע אחרי מתיחת פנים שלטעמי האישית לא עשה לו טוב.

בהצלחה עם הקניה ולא משנה איזה דגם בסוף תקנה הקניה תהיה כדאית.

פורסם

אם כל הכבוד להא-הא , אני מאמין לך באמת שהרכב חמוד מאוד וכיף לנסוע איתו והוא באמת חסכוני, שמעתי מחברי שנוהגים בו את אותם הדברים, אך לטעמי הוא לא מאובזר מספיק, ולא בטיחותי מספיק.

הייתי שוקל לחכות ל2011, או רכב בקטגוריה דומה, גם זריז , גם חסכוני , ויש כמה מתחרים ראויים לכך, כמו יונדאי I20, או פולסואגן פולו, תלוי מה אתה אוהב יותר. אבל אני במקומך לא הייתי חושב על הסוויפט.

כמובן , שקנייה משתלמת, סך הכל 100 אלף שקל. אבל יש לדוגמא את היונדאי I20, במחיר של 101 אלף ש"ח. מפרט דומה, אך יותר בטיחותית, זריזה גם כן, ולא יותר יקרה.

קצת יותר יקרה, הפולו החדשה, עם גיר 7 הילוכים רובוטי כפול מצמדים, בטיחותית ואכותית גם כן, אך מנוע קצת פחות עוצמתי. אבל איכשהו באותו תאוצה. אולי היא מרגישה שונה.

אבל העקרון הוא שלדעתי הסוויפט היא לא בחירה הכי טובה, אם אתה מעוניין ברכב חדש כרגע, אולי בדגם החדש יהיה תחרות שונה ומעניינת יותר.

אבל לשאלתך הראשונית , לאחר עצתי האמיתית. לחכות לחדשה, סוזוקי תשפר אותה קצת בטוח, בטיחותית יותר , יותר עוצמתית, ואולי גם יותר מאובזרת, ואחרי זה תסתכל עליה בעניים של: "חבל שלא חיכיתי עוד קצת"...

פורסם

אני נוהג על סוויפט 2008, להורים שלי יש בבית גם I20 2010

ללא צל של ספק, הסויפט מרגישה טוב יותר ואיכותית יותר מהI20.

גם ברמה של תיבת ההילוכים, גם במנוע וגם בהרגשה הכללית של ההרכבה, הסויפט מרגישה פשוט כיתה מעל.

מה שכן אולי שווה לציין הוא שהסויפט שלי הורכבה ביפן ואני משווה ליונדאי שמורכבת בהודו. הסויפט החדשה מורכבת בהונגריה ועליה לא נסעתי ואפילו לא ישבתי בה לכן אני לא יודע האם יש הבדל.

מבחינת צריכת הדלק, יתרון קליל לסויפט.

מבחינת אבזור, אין ספק שלI20 חבילה מנצחת (אני מדבר על הגרסה היקרה יותר עם הסאן רוף והבקרת אקלים).

תעשה נסיעת מבחן ותראה מה אתה מעדיף במידה ואתה בכלל שוקל אופציה אחרת.

לגבי הדגם החדש, לדעתי העיצוב היפה פשוט נהרס, לא אהבתי את התמונות של הסויפט החדשה.

אני הייתי מחכה מהסיבה הפשוטה שהדגם היוצא הוא כבר דגם ישן, הוא אמנם חלש יותר אך הוא גם חסכוני יותר ובכלל מדובר על דגם דנדש לעומת דגם די מיושן. לך על החדשה.

• תוכן חדש...