Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטער שציטטתי דווקא אותך, אבל היו פה כמה תגובות דומות מאוד. לא אישי.

איך כולם בשרשור הזה מביאים את דעתם השלילית על הרכב בלי לנהוג עליו או אפילו לראות אותו?

אני דווקא שמעתי שההתנהגות שלו לא רעה בכלל ומקבל ביקורות טובות בחו"ל, שם יש להם אפשרות לנהוג בו. (ועדיין נמנע לחלוטין לחוות עליו דיעה עקב הכרות לקויה בחסר)

כ"ס זה לא הכל, למרות שנתון ה0 ל 100 שלו לא כזה מרשים. אך אולי זה בדיוק מספיק לרכב הזה, זה גם טורבו שמתנהג אחרת מהמנועים האטמוספריים.

חוץ מזה הוא באמת נראה טוב, אפילו יש לי אותו בסמלון, ללא שום קשר לכתבה או לנטיותיי המיניות.

יכול להיות שכוונת המתכננים של הרכב הייתה ליצור רכב לייפ סטייל יפה ולאו דווקא מכונת נהיגה אולטימטיבית, אך עדיין אני לא רואה סיבה לפסול את הרכב הנ"ל.

ומישהו כבר כתב את זה פה - על פי הרשימה של הזוכות בשאר השנים, כנראה שלהומוסקסואלים יש טעם לא רע ברכבים :roll:

חוץ מזה, הוא דומה לAUDI TT ולא לאגן של אתלט :) ונראה לך שהגרמנים ייצרו משהו שדומה לתחת?

יואב

אנשים אוהבים לקשקש,לא צריך לקחת את קשה,בחול הרכב מקבל ביקורות מעולות עם ציון לשבח בתחום ההתנהגות וההנאה בנהיגה והאיכות.

פורסם

חובבי נהיגה לא מעדיפים "להיראות" הן מעדיפים ניהוג טוב.

איך אתה יודע שהרכב נראה טוב יותר ממה שהוא נוסע? נהגת עליו?

לא , לא נהגתי עליו.

אבל גם אם הוא יבצע מדהים.

מה שכנראה הוא לא עפ"י כתבים שבאמת מנוסים.. (כבר למדתי לגלות כמה כתבים לא ממש מקצועיים או חושבים ההפך מאילו שאני אישית חושב שמבינים עיניין או שניים מלבד קריאה תאורטית באינטרנט.. או כאלו שרק הוציאו רישיון וכבר יש להם במה לכתוב ככתבים..- רק בישראל :roll:)

עדיין זאת לא המכונית שהייתי חושב שהיא מבלי לקרוא עליה או לנהוג עליה.

יש לה לוק של מנוע מרכזי והנעה אחורית - הדימיון משאיר לך לחלום על לפחות 350 כ"ס ומעלה.

וכן- פה היא מאכזבת!

אם משווים אותה לשירוקו 1.4 והיא עדיין לא מצליחה לגבור עליה אז סליחה, על השירוקו נהגתי המון! וזאת מכונית נחמדה מאוד אך רחוקה מליהיות מכונית ספורט טהורה. משקל עודף , המון תת היגוי ,ESP אלים במיוחד וגוף רוכן יחסית למודרניות אחרות שגם זולות ממנה :arrow:.

חבילה טובה מאוד (שלא יעלבו בטח אלה שמכרתי להם :wink:) אך לא ספורטיבית טהורה.

http://www.youtube.com/watch?v=L9sOynaQ63A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני חושב שטיף "קצת" מבין יותר משנינו ואם לדעתו בשירוקו יש עוד היגוי חד יותר מהדבר הגרנדיוזי הזה.

מצטער - לא שכנעתי אותי! אבל שוב , אכן צריך לנהוג ולקבוע אבל עצם ההשואה הזאת זה כבר אומר הכל!

עומר שתדמיתית יעדיף להיראות בגולף GTI או ג'וליטה תלתן...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מצטער באמת לא התייחסתי להתנהגות כביש כאשר אמרתי שנהגתי עליה

לצערי לא יצא לי לבחון יותר מדי לקצה את ההתנהגות כביש בעקבות חוסר בכביש ועודף בנק'

התייחסתי נטו למנוע המיושן שלה בגרסת ה156 שאמרתי שהיא לדעתי חסרת רוח חיים בעליל מבחינת כח מנוע ואפילו מומנט בגז ביניים או סלד גבוהה אבל שוב זה ההתרשמות שלי אולי אני התרגלתי לדברים אחרים.

לגבי ההתנהגות כביש והיגוי מהמעט שיצא לי לשים לב זה בהחלט השאיר טעם של בו תקח אותי ליום כיף בנס הרים ותחליט אח"כ אבל אני באמת לא יודע כי לא בדקתי.

ובהחלט עכשיו אני נזכר שראייתי את המבחן הזה וכניראה שהוא יודע מה הוא אומר(:

פורסם

לדעתי אין לדאוג בקשר לחדות ההגה של הפג'ו היות ומי שירכוש אותה זה לא אנשים חובבי נהיגה. יותר לכיוון של אנשים שמחפשים פוזה/נשים עשירות. לחובבי ההגה יש אלטרנטיבות טובות יותר במחירים הללו.

פורסם
לא , לא נהגתי עליו.

אבל גם אם הוא יבצע מדהים.

מה שכנראה הוא לא עפ"י כתבים שבאמת מנוסים.. (כבר למדתי לגלות כמה כתבים לא ממש מקצועיים או חושבים ההפך מאילו שאני אישית חושב שמבינים עיניין או שניים מלבד קריאה תאורטית באינטרנט.. או כאלו שרק הוציאו רישיון וכבר יש להם במה לכתוב ככתבים..- רק בישראל :roll:)

עדיין זאת לא המכונית שהייתי חושב שהיא מבלי לקרוא עליה או לנהוג עליה.

יש לה לוק של מנוע מרכזי והנעה אחורית - הדימיון משאיר לך לחלום על לפחות 350 כ"ס ומעלה.

וכן- פה היא מאכזבת!

אם משווים אותה לשירוקו 1.4 והיא עדיין לא מצליחה לגבור עליה אז סליחה, על השירוקו נהגתי המון! וזאת מכונית נחמדה מאוד אך רחוקה מליהיות מכונית ספורט טהורה. משקל עודף , המון תת היגוי ,ESP אלים במיוחד וגוף רוכן יחסית למודרניות אחרות שגם זולות ממנה :arrow:.

חבילה טובה מאוד (שלא יעלבו בטח אלה שמכרתי להם :wink:) אך לא ספורטיבית טהורה.

L9sOynaQ63A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני חושב שטיף "קצת" מבין יותר משנינו ואם לדעתו בשירוקו יש עוד היגוי חד יותר מהדבר הגרנדיוזי הזה.

מצטער - לא שכנעתי אותי! אבל שוב , אכן צריך לנהוג ולקבוע אבל עצם ההשואה הזאת זה כבר אומר הכל!

עומר שתדמיתית יעדיף להיראות בגולף GTI או ג'וליטה תלתן...

עומר יקירי,

הדגם שטיף בחן הוא ה-156, שבדומה לדיזל קיבל ביקורות פושרות רבות.

את מה שנכתב על דגם ה-200 אתה יכול לקרוא בקישור להלן. דברים דומים נכתבו גם במבחנים אחרים וקרוב לודאי שזו ה-RCZ ה"נכונה".

http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Peugeot-RCZ-1.6-THP-200-Sport/252384/

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
עומר יקירי,

הדגם שטיף בחן הוא ה-156, שבדומה לדיזל קיבל ביקורות פושרות רבות.

את מה שנכתב על דגם ה-200 אתה יכול לקרוא בקישור להלן. דברים דומים נכתבו גם במבחנים אחרים וקרוב לודאי שזו ה-RCZ ה"נכונה".

http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Peugeot-RCZ-1.6-THP-200-Sport/252384/

7.5 שניות לא רע... מצד שני 27+ קג"מ? קצת מאכזב... פחות מהדינוזאור שלי...

לא שיש לי משהו ספציפי נגד (חוץ מהמחיר אולי, תלוי כמה היא עולה, לא הייתי בחיים משלם על פיג'ו כל-כך הרבה גם אם היה לי...) אבל בתקופתנו כשכל רכב מנהלים מגיע\יגיע עם מנוע 2.0L טורבו וסביב ה 30 קג"מ כשבאופל אינסיניה (בדגם הלא OPC) מגיע לאזור ה 35 קג"מ... 27 זה באמת קצת מעט (מידי) בשביל יצור כזה... פשוט חבל, הייתי מצפה ל 35 קג"מ ויותר ובאזור ה 6 שניות 0-100...

קצת (לדעתי) כבש בעור זאב...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

שמרון אתה מחזק את הדעה שלי.

הרכב הינו רכב MORE SHOW NO GO.

כל עוד מייצרים גרסה חלושה עם אותה פוזה של מפלצת (ולא , 2.0T זה לא מספיק מפלצת לפוזה הזאת).

זה בדיוק כמו שרשמתי שיש שירוקו 122 או מיטו 105.

רק שהמיטו\שירוקו עוד מעודנות בלוק שלהם וממה שאתה מצפה מהם לעומת החיקוי מנוע מרכזי הזה..

פורסם

עומר,אני לא מבין מה אתה רוצה?

הלוק של הרכב מדהים,ולפי דעתך בגלל שהלוק מדהים אז חייב להיות לרכב V8 עם שני מגדשים ו550 כ"ס?!

עזוב,זה די מצחיק,מי שכלכך רוצה לשפר את הביצועים של הרכב,ניתן בקלות לקבל 250-260 סוסים ועוד 5-6 קג"מ,רק עם ציפ,ללא שיפורים מכניים!,אל תשכח שבמנוע טורבו עסקינן.

פורסם
שמרון אתה מחזק את הדעה שלי.

הרכב הינו רכב MORE SHOW NO GO.

כל עוד מייצרים גרסה חלושה עם אותה פוזה של מפלצת (ולא , 2.0T זה לא מספיק מפלצת לפוזה הזאת).

זה בדיוק כמו שרשמתי שיש שירוקו 122 או מיטו 105.

רק שהמיטו\שירוקו עוד מעודנות בלוק שלהם וממה שאתה מצפה מהם לעומת החיקוי מנוע מרכזי הזה..

קצת נסחפת עם הקטע של סופרקאר עם מנוע מרכזי. המכונית אמנם מאד מוחצנת, אך היא בפירוש יותר TT מ-R8.

אגב, ההשראה לעיצובה באה ממכונית בעלת קוים נשיים מאד, הקרמנגיהה של פולקסווגן.

246136946_3910f184e5.jpg

פורסם

חברים נראה לי הויכוח מיותר.

אולי התבגרתי מהר מידיי - לא יודע.

לי אישית הרכב לא עשה את זה.

וכמו שכבר רשמתי , הייתי מעדיף גולף GTI או ג'וליטה תלתן.

נ.ב:כמעט מאותה סיבה שהייתי מעדיף גולף GTI על שירוקו 2.0T. איפלו שהם ממש קרובות בביצועים ובתחושות (ייתרון לGTI לדעתי).

פורסם
נ.ב:כמעט מאותה סיבה שהייתי מעדיף גולף GTI על שירוקו 2.0T. איפלו שהם ממש קרובות בביצועים ובתחושות (ייתרון לGTI לדעתי).

לפחות על זה אין לנו ויכוח :wink:

פורסם

אני עם עומר בעניין הזה.

אגב RCZ לבנה חולקת איתי את החניה התת קרקעית בה אני חונה מדי יום אי שם במרכז הארץ...

הרכב הזה כ"כ נמוך שאין דברים כאלה :)

אולי אפרסם תמונה משותפת אם אתפוס אותה פעם בלי כיסוי (הבן אדם מכסה אותה בחניה מקורה...)

אגב, מי שהכי גיי כאן זה הכתב,ראיתם את התיאור של התמונה?

מוזר שהמאזדה MX5 לא נמצאת בדירוג , אולי הדירוג כולל רק דגמים חדשים :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כל אחד והרכב שמתאים לו.

עיצוב מוכר מכוניות, פיג'ו רוצים למכור.

רוב הלקוחות יתעניינו בלוק ובאיזה רכב הם רוצים להיראות (מזכיר לי מישהו... :roll:)

חורה לי שהרושם קובע אצל האנשים - אחד לא יקנה פיג'ו במחיר כזה גם אם יהיה לו כסף (למה? ואם היא נותנת תמורה ראויה?)

וחובבי נהיגה אחרים שמים דגש על המומנט, השניות ודפי הביצועים בפרוספקט ולא על התחושות שהם מקבלים מהרכב, החיבור אליו, הניהוג)

היום מה שמדבר לאנשים הם כוחות הסוס והמספרים. גם אם שילדת הRCZ הייתה מוגדרת כשילדת ההנעה הקדמית הטובה ביותר אי פעם, אותם אלה כבר היו שופטים אותה עוד לפני שנהגו...

פורסם

קחו למשל את המבחן הקבוצתי הזה(RCZ200 מול שירוקו 2.0T ואודי TT 2.0) והתייחסו לתיאור חוית הנהיגה/התנהגות. תחת facts & figures תמצאו גם טבלה עם ביצועים שנמדדו. אני מוצא אותם יותר ממספקים, בפרט תאוצות הביניים.

http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/grouptests/249760/peugeot_rcz_vs_rivals.html#

פורסם

איך אתה יודע שהרכב נראה טוב יותר ממה שהוא נוסע? נהגת עליו?

אני חושב שהשאלה הנכונה היא, "איך אתה יודע שהרכב נראה טוב יותר ממה שהוא נוסע? נהגת עליו, יא הומו?".

לא נאמר בכוונה לפגוע באיש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...