Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפתי היום מצבר cat באחריות ואני לא רגוע

msti
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

המצבר שלי היה גמור, שלחו אותו לזוקו שהוא היבואן לדעתי, לפחות בבאר שבע, היום החזירו אחד ואמרו שהוא חדש אבל בחלק העליון שלו אין סימול ירוק אלא שחור אני מפחד שהביאו לי מצבר גמור גם כן במקום, עוד שלושה חודשים נגמרת האחריות עליו, מדובר במצבר ללא תחזוקה 55@אמפר עם ג'ל

מה לעשות???

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן הגיוני לקבל חדש... מצבר באחריות!, לא אכפת לי שיהיה תקין ולא באריזה או בסגנון, אבל אם הוא מראה שהוא חצי גמור אז כן מה שווה אחריות אם לא ככה..לדעתי

שקניתי אותו אמרו לי שזה ג'ל, זה מצבר ללא טיפול, אין לו מים ו משהו כזה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צריך לראות בחלון צבע ירוק. זה אמור להורות שהמצבר תקין.

אני בדיוק אתמול החלפתי מצבר של קטרפילר באחריות,

קיבלתי מצבר חדש של שנפ כי לא היה במלאי. המצבר היה גמור ועדיין היה צבע ירוק בעינית של המצבר

האחריות היא למשך התקופה שנשארה.

תפנה אליהם ותגיד להם על החלון השחור תראה מה הם אומרים תתעקש,

הכי גרוע כנס לחשמלאי רכב שיבדוק לך את המצבר במודד שלהם אתה יכול לראות מייד כמה כוח ש במצבר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זהו, המצבר אצלי מראה שחור אחרי שהוחלף! בדיוק המצב שהיה לפני!

תיקון קטן, אמרתי שהמצבר שלי היה גמר בהודעה המקורית, אז ככה, הוא עבד, הרכב הניע כמעט כמעט תמיד בלי בעיה, רק מה, קרו לי כמה מצבים שפתאום לא היה חשמל ללא כל הסבר, או שהמנורה של תא הנוסעים הייתה דלוקה איזה שעה, לא מנורה גדולה שצורכת המן אנרגיה אלא אחת קטנה והמצבר פשוט התרוקן לרמה שהלוח שעונים לא נראה אפילו, (כולל השעון...) היה נראה לי מוזר

הלכתי למוסך בו קניתי את המצבר, הם שלחו לזוקו, יום אחרי החזירו מצבר "חדש" מצבר חדש צרי להיות עם ירוק ולא שחור!!!

זה משגע אותי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...