Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ilcinemadroid

מוטי תודה אבל לא מוצא את זה באפלאנט. זה מופיע אולי תחת שם אחר?

עריכה, מסתבר שזה נמצא בכיף במארקט הרגיל. תודה רבה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים, מישהו יודע איך אפשר להוסיף איזה כלי כדי שיהיה אפשר לחפש בספר הטלפונים אנשים בעברית? למען הסר ספק, מדובר ב-HTC DESIRE (במידה וזה משנה למישהו...)

תודה.

פורסם

שאתה בספר טלפונים, תלחץ על MENU (איפה שזה לא נמצא אצלך במכשיר) ואז תראה אם יש לך אפשרות של חיפוש, אם יש אז מה הבעיה להקליד בעברית? מקלדת? תתקין מקלדת בעברית

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

רק לציין שאני עם אנדרואיד 2.3.3 כבר יומיים - מדהים, מדהים, מדהים. הטלפון (נקסוס וואן) עף, הכל יפה יותר, ובנתיים הוא עוד לא נתקע (!!!). שדרגו בהמוניכם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
חברים, מישהו יודע איך אפשר להוסיף איזה כלי כדי שיהיה אפשר לחפש בספר הטלפונים אנשים בעברית? למען הסר ספק, מדובר ב-HTC DESIRE (במידה וזה משנה למישהו...)

תודה.

לחיצה על כפתור החיפוש תקפיץ לך את המקלדת, עוברים לעברית, כותבים את השם של איש הקשר אותו אתה מחפש. וזהו it's as simple as that

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אבל אין אופציה של חיפוש...

מופיעה מקלדת עם מס' + אותיות באנגלית והמכשיר מסנן את אנשים הקשר שמתאימים למקשים שאני לוחץ (שם איש הקשר או המס, שלו). אין אופציה של חיפוש.

פורסם
רק לציין שאני עם אנדרואיד 2.3.3 כבר יומיים - מדהים, מדהים, מדהים. הטלפון (נקסוס וואן) עף, הכל יפה יותר, ובנתיים הוא עוד לא נתקע (!!!). שדרגו בהמוניכם.

ל-desire עוד אין 2.3.3 רשמי. הרשמי אמור לצאת ב-3 החודשים הקרובים (second Q of 2011).

לא רשמי אני מאמין שיהיה תוך מס' שבועות ומן הסתם ינחת ב-XDA.

Veni Vidi Vici

פורסם

תודה.

לא צריך אפילו להכנס לאנשי קשר. פשוט תן חיפוש ממסך הבית.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
יש מצב שכבר נחת - חפש GRI40

אכן נחת אבל של oxygen. אני לא אוהב את הרומים שלו ככה שאמתין עוד קצת.

כרגע אני בכלל יושב על רום desire HD שרץ אצלי מעולה.

Veni Vidi Vici

פורסם

משהו מגניב.

REMOTE DESKTOP למכשיר.

התוכנה מתחברת לרשת (WIFI או 3G) נותנת כתובת IP וסיסמה. מתחברים דרך דפדפן מקישים את הסיסמה והופה=יש לכם את כל הנתונים שעל המכשיר בלי BT, USB ושאר הבלגאן.

אפשר גם לשלוח SMS

פורסם
אבל אין אופציה של חיפוש...

מופיעה מקלדת עם מס' + אותיות באנגלית והמכשיר מסנן את אנשים הקשר שמתאימים למקשים שאני לוחץ (שם איש הקשר או המס, שלו). אין אופציה של חיפוש.

כמו שאמר "צ'ויילפסיוני", בלי להכנס ל"phone". ממסך הבית, ללחוץ על כפתור החיפוש

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...