Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גידי ידידי

אני אספן רכב, יש לי שניים על שמי, אחד נוסף שאני מקווה לרשום בקרוב, ועוד אחד בהמתנה .

אגב המודלים נעים בין 68 ל81 משלושה יצרנים שונים .

אני לא מרגיש שמועדון החמש מייצג אותי ולא מרגיש שהוא יחליט פתאום לייצג אותי אם אני ארשם.

והתנהלות מועדון החמש נראת לי תמוהה לא פעם .

אני גם לא חושב שמועדון החמש באמת תמיד חושב על טובת כל חבריו .

ואני לא חושב שאני יכול להירשם ולשנות מבפנים , מהסיבה הפשוטה שראיתי מבוגרים מנוסים ומוכרים ממני מנסים לשנות, ועכשיו שניים מהם דנים איתך כאן בשירשור בתור אנשים מבחוץ.

עם כל הכבוד למועדון החמש ולהצלחותיו אני לא בוטח במהלכים שהמועדון מוביל.

ושאלה לי אלייך , אתה באמת חושב שהמהלך האחרון היה לטבותך כאספן?

אתה באמת חושב שאתה קיבלת את כל המידע בזמן ?

אני לא

אחלה יום , ותבוא לבקר מידי פעם ברמת גן, יש כניסה גם לאמריקאיות .

אומי .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גידי ידידי

היי יקירי

אני אספן רכב, יש לי שניים על שמי, אחד נוסף שאני מקווה לרשום בקרוב, ועוד אחד בהמתנה .

אגב המודלים נעים בין 68 ל81 משלושה יצרנים שונים .

אני לא מרגיש שמועדון החמש מייצג אותי ולא מרגיש שהוא יחליט פתאום לייצג אותי אם אני ארשם.

והתנהלות מועדון החמש נראת לי תמוהה לא פעם .

למה לא מייצג אותך? אתה לא נהנה מההטבות בביטוח ובטסט פעם בשנה שהמועדון יזם?

אלפי נהגים נהגים מכך, אותם ''נשמות טובות'' שתוקפים את המועדון מעל כל גבעה ומתי שצריך להגיד תודה, לא ממש טורחים, לכן נושא הייצוג הוא מנקודת מבטו של זה שנהנה מההישגים.

אני גם לא חושב שמועדון החמש באמת תמיד חושב על טובת כל חבריו .

מועדון החמש פועל לטובת חבריו ולטובת אלו שאינם חברים.

ואני לא חושב שאני יכול להירשם ולשנות מבפנים , מהסיבה הפשוטה שראיתי מבוגרים מנוסים ומוכרים ממני מנסים לשנות, ועכשיו שניים מהם דנים איתך כאן בשירשור בתור אנשים מבחוץ.

בוא נדבר קצת היסטוריה, היה לי הכבוד לפני עשור להקים (יחד עם מספר חברים יקרים) את מועדון החיפושיות שקרוב מאוד לליבי (ואתה ודאי יודע על כך). באותה התקופה לא חידשתי חברות שנים במועדון החמש מהסיבה שחשבתי כמוך. אולם, באיזהו שלב החלטתי לחזור לפעילות במועדון החמש שמעניק לנו כל כך הרבה מנסיונו, מהישיגיו ומפעילויותיו ובעיקר על מנת לנסות ולשנות מבפנים.

לראיה, אני חושב שהפעילות והדעות שלי ושל הרבה חברים בתוך המועדון משפיעות לטובה על מקבלי ההחלטות (חברי הוועד), מדובר בראש ובראשונה במועדון חברים ולא במערכה או קרב אבוד מראש.

אל נשכח שועד המועדון והעומד בראשו עומדים לבחירה דמוקרטית מידי שנה/שנתיים.

עם כל הכבוד למועדון החמש ולהצלחותיו אני לא בוטח במהלכים שהמועדון מוביל.

זו שאלה של השקפת עולם, אם תכנס הייטב לעובי הקורה ותצטרף לפעילות, תבין ותשפיע.

בפעם המיליון, אני לא מאמין שאת המהלך יזם מועדון החמש, במקרה, קיבלנו היום (חברי המועדון) את חלופת המכתבים ואת השתלשות העניינים בנושא. היוזמה הייתה ועודנה מהמכס וממשרד התחבורה על מנת ל''הצעיר'' כלי רכב, מועדון החמש הצטרף וניסה בכל כוחו לשנות את רוע הגזירה ואמנם ההצלחה חלקית למרות שטרם נסתם הגולל והדרך ארוכה ליישום.

אתה באמת חושב שאתה קיבלת את כל המידע בזמן ?

קיבלתי את המידע שהיה ראוי שאקבל, ''לחמור לא מראים חצי עבודה'', הסבלנות משתלמת. עובדה

אני לא

אחלה יום , ותבוא לבקר מידי פעם ברמת גן, יש כניסה גם לאמריקאיות .

תודה יקירי, אקפוץ בהזדמנות. גם אתה מוזמן.

אומי .

יום מקסים

גידי

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

בפעם המיליון, אני לא מאמין שאת המהלך יזם מועדון החמש, במקרה, קיבלנו היום (חברי המועדון) את חלופת המכתבים ואת השתלשות העניינים בנושא. היוזמה הייתה ועודנה מהמכס וממשרד התחבורה על מנת ל''הצעיר'' כלי רכב, מועדון החמש הצטרף וניסה בכל כוחו לשנות את רוע הגזירה ואמנם ההצלחה חלקית למרות שטרם נסתם הגולל והדרך ארוכה ליישום.

אתה חושב שכדי לראות את השתלשלות המכתבים וכו' צריך לשלם דמי חבר ולהיות חבר מועדון ה-5 או גם לאספן שאינו חבר מועדון אבל המועדון מתיימר לייצג אותו מגיע גם לראות .

לא הגיע הזמן לשקיפות!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה חושב שכדי לראות את השתלשלות המכתבים וכו' צריך לשלם דמי חבר ולהיות חבר מועדון ה-5 או גם לאספן שאינו חבר מועדון אבל המועדון מתיימר לייצג אותו מגיע גם לראות .

לא הגיע הזמן לשקיפות!!

יש לך הרבה הומור ישה,

ללכת עם ולהרגיש בלי. ממתי מועדון החמש צריך לתת לך דין וחשבון ?

שקיפות לחבריו בלבד בראש ובראשונה. הכי נוח להגיד מועדון החמש מייצג את כולם, אבל אני בחוץ,

אני נהנה מהגורן ומהייקב אבל לא שותף לא לעשייה ולא לתשלום דמי החבר - כי זה יקר לי.

נאה דורש - נאה מקיים.

ומשהו על הגברת:

פורסם

מועדון ה-5 לקח על עצמו לייצג אותי מבלי שביקשתי זאת ממנו.

יש כאלה שדורשים שהוא לא ייצג אותם.

אז מי שהולך בלי או עם , זה מועדון ה-5.

בוא למשרדי הממשלה ותצהיר . אני מייצג 30% 50 % מהאספנים. תבחר מספר.

אבל אי אפשר להגיד אני מייצג את כולםםםםםםם ואח"כ להגיד דווח אני חייב רק לחברים המשלמים את דמי החבר.

לא יודע מה הוצג לכם , לפי מה שמוצג באתר IVC , השתלשלות העיניינים לא מחמיאה למועדון ה-5 , וזאת בלשון של המעטה.

ואני תמיד שמח לשעשע אותך גידי.

בפעם האחרונה הזהרתי בפני צרה , כאשר כבר מסקנות הוועדה היו ידועים לקברניטי המועדון שלך, והתגובות היו , אתה רואה צל הרים כהרים.

איך כתבת שם תעשה הפסקה של שנתיים ?. צוחק מי שצוחק אחרון.

חבל!!

למה ? כי המועדון שלך לא חושב שיש להתייעץ גם עם אחרים. כל החוכמה נמצאת רק בין חבריו , ואם רק תשלם אז גם החוכמה שלך תקבל הכשר ותישמע. לא משעשע!! עצוב !!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תרדו מהעץ - מועדון החמש מייצג את חבריו, זה שכל אספני הרכב נהנים ויהנו מהישיגיו, זה בסדר?

את מי ומה הוא מייצג, מה הקשר? זה מועדון חברים בן 865 משלמי דמי חבר ששותפים להחלטות שותפים לדיונים ובעיקר מקבלים מיילים והודעות מהנהלת המועדון על כל החלטה או נושא שידון.

אבל אי אפשר להגיד אני מייצג את כולםםםםםםם ואח"כ להגיד דווח אני חייב רק לחברים המשלמים את דמי החבר.

יש לך בעיה בהבנת הנקרא ותלוי למי תרצה להאמין, זו ממש לא בעיה שלי. מועדון החמש לא יזם את נושא ההוזלה לרכבים מעל 50 שנה. אתה יכול לחזור על זה כמו מנטרה חסרת תוכן. העובדות שונות!

לא יודע מה הוצג לכם , לפי מה שמוצג באתר IVC , השתלשלות העיניינים לא מחמיאה למועדון ה-5 , וזאת בלשון של המעטה.

הוצגו לנו ראיות ומסמכים שלא משתמעים לשתי פנים. נקודה.

ואני תמיד שמח לשעשע אותך גידי. תודה!

בפעם האחרונה הזהרתי בפני צרה , כאשר כבר מסקנות הוועדה היו ידועים לקברניטי המועדון שלך, והתגובות היו , אתה רואה צל הרים כהרים.

אוי, אוי.... נביא הזעם ניבא והעם המשיך בחטאיו!

חבל!!

למה ? כי המועדון שלך לא חושב שיש להתייעץ גם עם אחרים. כל החוכמה נמצאת רק בין חבריו , ואם רק תשלם אז גם החוכמה שלך תקבל הכשר ותישמע. לא משעשע!! עצוב !!

המועדון מתייעץ עם מי שראוי שיתייעצו איתו וכל אדם יש בו את התכונות והיכולות בנושאים שונים שתורמים למועדון ולאספני הרכב.

מצידי סיימתי את הדיון. הנושא מוצא עד תום.

מאחל לכולם המשך ערב רגוע

ומשהו על הגברת:

פורסם
המועדון מתייעץ עם מי שראוי שיתייעצו איתו וכל אדם יש בו את התכונות והיכולות בנושאים שונים שתורמים למועדון ולאספני הרכב.

מצידי סיימתי את הדיון. הנושא מוצא עד תום.

מאחל לכולם המשך ערב רגוע

ערב טוב גם לך,

ברשותך תיקון קטנטן ,המועדון לא מתייעץ עם אף אחד, מה שמזכיר לי מודעה שראיתי:

למכירה

האנציקלופדיה העברית המלאה

התחתנתי ואישתי יודעת הכל!

02555-666

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ואני תמיד שמח לשעשע אותך גידי.

חבל!!

זו הבעייה , שכאשר יש יוזמה כל קקיון בעל טנדר מפיברגלס או אחר יורק באחת לפרצוף היזמים ,אבל כאשר היזמים מביאים טובות הנאה אחרי מאמצים גם לבעל הטנדר זה מתקבל מצויין ויש שקט ביציע .

היוזמה הזו חשובה ,גם אם אני לא משתייך למועדון החמש ותאמין לי יש לי כמות מאוד מכובדת של רכבי אספנות המרוחקות מזרקורי המדייה ומרחבת נוקייה ועדיין אני חושב שיוזמה זו חשובה מאוד ולא רק לאספנים אלא לכלל נהגי ובעלי רכב בישראל .

לכל המרעין ,שבו בשקט ותנו לפעילות הוולונטרית הזו להמריא ללא תקלות .

בהצלחה ליזמים !

פורסם

צר לי,

אך הפעם אני חייב להסכים אתך מר שושני :)

איפשהו, גנבת לי את ההודעה על זהותו של הדן ביכולותיך.

גם בליבי עלה אותו הרהור.

אבל אני וודאי טועה כרגיל :(

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
צר לי,

אך הפעם אני חייב להסכים אתך מר שושני :)

איפשהו, גנבת לי את ההודעה על זהותו של הדן ביכולותיך.

גם בליבי עלה אותו הרהור.

אבל אני וודאי טועה כרגיל :(

אבי.

צר לי שצר לך להסכים עם דעותי, ההסטוריה מוכיחה שיש לנו דעות דומות

רק לפעמים לא בפרקי זמן זהים...

בכל מקרה דעותך מכובדות תמיד גם אם אני לא מסכים איתם לפעמים...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...