Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצאתי רשיון לפני הגיוס שלי וכנראה לא יצא לי לנהוג לפחות בשלוש שנים האלו אולי פה ושם אז זה די מפחיד אותי בעתיד שארצה לקנות אותו ואני השכח לנהוג.

עד כמה בעייתי זה יכול להיות?

או שאולי אני לא אאבד את הידע שלי ופשוט אצטרך הזכור קצר והכול יהיה בסדר?

אין לי ניסיון בנהיגה לכן אני שואל את השאלה הטיפשית הזאת כאן.

פורסם

אתה לא תאבד את זה לגמרי, אבל כנראה שכן תצטרך קצת חידוד.

אני במקומך הייתי לוקח שיעור-2 אצל מורה נהיגה,רק כדי לראות איפה אתה עומד ולהזכר בדברים ששכחת.

V5

פורסם

תראה איך הדברים זורמים, אולי בסוף תעשה יומיות וכל יום תנהג לאיזה חוג שתבחר.

אם בכל זאת לא תנהג, ותרצה לעשות רענון, קח 2-3 שיעורים, לא יספיק ? 5-6 שיעורים + 2 שיעורים מאבא\חבר וכו...

Audi A3 2.0T 300HP

Kia Sportage Premium

פורסם
תראה איך הדברים זורמים, אולי בסוף תעשה יומיות וכל יום תנהג לאיזה חוג שתבחר.

אם בכל זאת לא תנהג, ותרצה לעשות רענון, קח 2-3 שיעורים, לא יספיק ? 5-6 שיעורים + 2 שיעורים מאבא\חבר וכו...

אוקיי לא ידעתי שאפשר לקחת שיעורים אצל מורה כשיש לי רשיון

העניין שאני עוד לא התגייסתי אני חשבתי מה יהיה בעתיד ויומיות אני לא אעשה אפילו לא קרוב לזה

פורסם

העתיד עוד רחוק :wink: תהיה חכם יותר עוד 3 שנים, לאבד את זה לגמרי אתה לא תאבד.

לך תידע מה יהיה אולי לא יתאים לך התפקיד ותרצה לעבור למשהוא אחר [יש ביקוש לנהגים בצבא] ואם יש לך רשיון ביד זה יתרון.

:beerchug:

:ok:

פורסם
העתיד עוד רחוק :wink: תהיה חכם יותר עוד 3 שנים, לאבד את זה לגמרי אתה לא תאבד.

לך תידע מה יהיה אולי לא יתאים לך התפקיד ותרצה לעבור למשהוא אחר [יש ביקוש לנהגים בצבא] ואם יש לך רשיון ביד זה יתרון.

נהג אני לא יהיה אחרת לא היתי עושה רישיון בכסף שלי אלה בקדצ ומהתפקיד שלי לא יוצאים אלה אם רוצים קרבי

• תוכן חדש...