Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסוף פרצתי מחדש עם בטא 3, עדיין יש כמה בעיות עם הסידיה אבל אני מאמין שזה יסתדר.

הצלמית של הסורס של דאב טים מופיעה לי כסימן שאלה ואין כלום בסורס, זה תקין או שמחיקה והתקנה מחדש תעזור?

היה לי בדיוק את האותו הדבר עם הסורס של bigboss.org/ios5beta למרות שניסיתי להתקין אותו פעמיים.

לבסוף עשיתי חיפוש לSBSETTINGS והתוסף הותקן כראוי.

כל הפריצה (למכשיר אחר) כולל עדכונים מה הסידיה לקח לי 10 דקות, כנראה העומס ירד.

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה כשאני נכנס לסידיה אין לי כלום בסורסים?

(סידיה גירסא 1.1.3 פריצה על ידי רדסנואו B3).

האם אני צריך להתקין את הCorona Untether?ואם כן, מאיזה סורס? כי בסידיה לא מצאתי את זה.

תודה.

פורסם

אם פרצת על בטא 3 אז אין צורך להתקין קורונה, אני לא התקנתי וכל הסורסים תקינים פחות או יותר.

הורדתי את remove bg אבל משום מה הוא לא עובד כלל, כל ניסיונות הניעור לא הועילו :-P , יש פתרון?

נ.ב

אסף, למרות שפרצתי לבד, עדיין בירה עליי מתי שתרצה :wink:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אם אני לא טועה Remove Bg לא עובד על 5. תוריד Kill Background שזו אחל'ה אלטרנטיבה. בלחיצת כפתור אחת זה סוגר את כל האפליקציות.

פורסם

ליאור, בכיף :)

דווקא REMOVE BG עובד אחלה, פשוט צריך להגדיר אותו אחרי ההתקנה, לבחור לו אופציה להפעלה דרך ACTIVATOR. לאו דווקא ניעור.

ואין מה לדאוג יותר מדי בקשר לכל הבטאות שיוצאות. מי שכבר פרץ עם B3, לא צריך להתקין CORONA.

Stay Dirty

פורסם
אני שוקל לבצע ריסטור ואז לפרוץ עם הפריצה הכי חדשה.

מהי הדרך הכי טובה לגבות את כל מה שהורדתי מהאפסטור, את כל מה שהורדתי מהסידיה ועל הדרך אנשי קשר, הודעות SMS, יומן ושאר ירקות ?

חבר את המכשיר למחשב

כנס לאייטונס. קליק ימני על שם האייפון שלך - ושם Transfer Purchases. זה יעביר לך את כל האפליקציות שקשורות ל APPSTORE

לאנשי קשר, הודעות וכו' - אותו דבר רק שתלחץ על Back Up ( ברמה העקרונית האייטונס עושה גיבוי אוטומטי, אבל שיהיה... )

לגבי התוכנות מהסידיה אין לי מושג, מה שאני עשיתי פשוט עשיתי צילום מסך לכל הדברים שמותקנים וככה ידעתי בדיוק מה היה מותקן.

שים לב שיש דברים שעובדים על גירסה 4.3.3 ולא על 5.0.1, הם גורמים לקריסה של האייפון ( נגיד I PIC MY CONTACT לא מתאימה לגירסה 5.0.1 ובגלל זה תוכנת המוזיקה הייתה קורסת, הודעות, טלפון וכו', עד שמחקתי אותה ), לכן עדיף להתקין ידנית אחד אחד ולראות שהכל עובד.

פורסם
שלום לכולם,

לאור הבעיות שהיו לי לאחרונה החלטתי לעבור ל5.0.1 (מצטער אסף, לפני שבוע וחצי שנמכת לי גרסה).

פרצתי, הכל עובד מצויין.

הרבה דברים חדשים חלקם טובים חלקם פחות.

אך הדבר הכי מציק זה שאי אפשר להעביר תמונות בדרך הישנה והטובה ז"א לחבר למחשב דרך כבל פתיחה של מחשב שלי וכניסה לצלמית המצלמה והעברת תמונות כמו שאר הקבצים במחשב.

ניתן רק להעתיק מהמכשיר למחשב ולא להיפך.

דרך אייטונס הוא מקבל רק סנכרון עם תיקיה מסויימת וגם בדרך הזו הוא פותח אלבומים במקום לצרף אותם לתמונות שצולמו.

דרך IFUNBOX הוא מעתיק אותם למכשיר אבל הם מועתקים למערכת ולא לאלבום תמונות.

במערכת המיקום שלהם הוא:

/var/mobile/media/dcim/100apple

אשמח לעזרה.

תודה!

חבר'ה מישהו מצא פתרון לזה?

עוד עניין LOCKDOWN PRO לא מותאם ל5.0.1 מישהו מכיר תחליף ראוי?

כנ"ל לגבי UNLIMTONES.

יש עוד המלצות לתוכנות/שיפורים שהם MUST לגרסה 5.0.1 ?

פורסם

אני חייב עזרה דחוף!

ניסיתי לעשות עדכון גרסא לאייפון לגרסא 5.0.1

בסוף הניסיון קיבלתי את השגיאה הזאת: The iPhone "Afek's iPhone" could not be restored. An unknow error occurred (21).

עכשיו האיפון לא נדלק, כשאני מנסה להדליק מופיע לי סמל של האייטונס עם כבל, והאייטונס בכלל לא מזהה את האייפון.

מה אני עושה?! :?

תודה לעוזרים!

פורסם
אני חייב עזרה דחוף!

ניסיתי לעשות עדכון גרסא לאייפון לגרסא 5.0.1

בסוף הניסיון קיבלתי את השגיאה הזאת: The iPhone "Afek's iPhone" could not be restored. An unknow error occurred (21).

עכשיו האיפון לא נדלק, כשאני מנסה להדליק מופיע לי סמל של האייטונס עם כבל, והאייטונס בכלל לא מזהה את האייפון.

מה אני עושה?! :?

תודה לעוזרים!

תכניס אותו לבד ל DFU

תכבה את המכשיר כשהוא מחובר למחשב.

תחזיק את כפתור הכיבוי ל 3 שניות

לאחר מכן תמשיך ללחוץ על כפתור הכיבוי ותוסיף אליו את כפתור הבית, תחזיק למשך 10 שניות ( תספור! )

שחרר את כפתור הכיבוי ותמשיך ללחוץ על כפתור הבית למשך של 30 שניות, המחשב יזהה את האייפון לבד במצב DFU ותוכל לעשות רסטור מחדש...

פורסם
חבר'ה מישהו מצא פתרון לזה?

עוד עניין LOCKDOWN PRO לא מותאם ל5.0.1 מישהו מכיר תחליף ראוי?

כנ"ל לגבי UNLIMTONES.

יש עוד המלצות לתוכנות/שיפורים שהם MUST לגרסה 5.0.1 ?

Unlimtones כן מותאם ל5.0.1 ועובד מצוין. נסה למחוק, להוריד מסורס אחר(למשל מBigBoss) ולהתקין.

פורסם
Unlimtones כן מותאם ל5.0.1 ועובד מצוין. נסה למחוק, להוריד מסורס אחר(למשל מBigBoss) ולהתקין.

צודק, הוא עובד אחרי שהסרתי את כל השאריות של ההתקנה הקודמת.

שאלה נוספת, איך מתקינים

battery theme

למכשיר?

יש לי

winterboard

springtomize 2

קובץ הtheme מגיע כZIP ובתוכו קבצי תמונה PNG. ניסיתי להעביר תיקיה/זיפ/תמונות לתיקיית הSPRINGTOMIZE במכשיר, הוא מזהה אבל לא מצליח להשתמש בזה.

עריכה:

זה הTHEME

http://www.mediafire.com/?p5jrjayxnp5afqj

תודה

פורסם

פרצתי עם B3, הכל עבר כראוי

היה אפלודינג כזה lime1r

, סימנתי אינסטול סידיה,

באיפון נראה האננס הזה,

הרדסנאו סיים,

האיפון איתחל אך שומדבר לא השתנה במכשיר

והוא נשאר על 4.1

3GS

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למרות שהשאלה די מיותרת אבל חייבת להישאל.

התקנת קודם את הקושחה?

האייטונס מעודכן לגרסא האחרונה?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...