Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי מאזדה 3 04,

המערכת המקורית של הרכב לא תקינה,

דיסקים קופצים, ולא קוראת את כל הדיסקים.

יש לי פנל מצויין של פיוניר, עם תמיכה באייפון וכו,

מאיפה אני יכול להזמין את הקיט של הפנל במקום המערכת המקורית

ראיתי כמה מודעות באיי בי בעלות של 20-30 דולר כולל משלוח, השאלה עם זה יראה טוב ברכב?

מישהו ביצע את ההחלפה הזאת?

תודה

פורסם

בוקר טוב

בהקשר למה שרשמת מעל אז ברשותך שתי הערות (בעצם הערה אחת והארה שניה)

נתחיל בהארה :

אני לא יודע מאיפה ולמה אתה חושב שפנל של מזדה עולה 400-550 בארץ, אני מציע לך לבדוק לפני שאתה מחליט להיות אופנתי ולהצטרף לזרם שחושב שתמיד יקר בארץ

וההערה שלי לגבי המזדה שלך

בהחלפת פנל מקורי במזדה 04 האפשרות שלשמור על התצוגה היא מסובכת יותר מאשר מזדות 05 ומעלה

זאת משום שפנל התצוגה מקבל אינפורמציה דרך מכשיר הרדיו

אבל זה עדיין לא אומר שלא תהיה לך תצוגה , מה שכן זה אומר שתצטרך לגשת למתקין מקצועי שמכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה

דרור

פורסם

אני ממש לא סתם אומר שיקר בארץ

פשוט בדקתי ובאמת יקר.

החנויות של אבזור רכב ומתקיני רדיו רוצים על המוצר 240-550 שקל, רק על המוצר

לפני התקנה.

250 שקל מול 20 דולר

תגיד לי אתה..?

ובנגע להערה

אתה אולי מכיר מישהו מקצועי שהתנסה בהחלפות של מערכות למאזדה, שאני יוכל לפנות אליו?

• תוכן חדש...