Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו TSI מחירון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לקנות את הפולו 1.2 TURBO, אבל הבעיה שלי היא עם המחיר, הם דורשים 114000, השאלה היא האם המחיר עלול לרדת באופן משמעותי משום ואנחנו מתקרבים לקראת סוף השנה הזו או אין כלל השפעה לזה על המחיר היום? לחכות או לקנות? מה דעתכם

פורסם
אני עומד לקנות את הפולו 1.2 TURBO, אבל הבעיה שלי היא עם המחיר, הם דורשים 114000, השאלה היא האם המחיר עלול לרדת באופן משמעותי משום ואנחנו מתקרבים לקראת סוף השנה הזו או אין כלל השפעה לזה על המחיר היום? לחכות או לקנות? מה דעתכם

לדעתי שווה לחכות..

ההבדל היחיד אם אתה בכיוון של ביצועים בין הTSI לרגילה(DSG) הוא הבדל של שנייה אחת במהירות מ0-100..

זה בתכלס של התכלס, אני בעלים של פולו 2010..

עוד מעט(מקווה)תגיע הפולו GTI, ויהיה שמח במדינת ישראל..אם היא תגיע ככל הנראה המחיר של הTSI ירד..

אם בכלל..כדאי ללכת על הפולו GTI לדעתי..

איך שנוח לך,

בהצלחה..

אמיר.

פורסם

שווה לחכות לימי מכירות של היבואן,עד לא מזמן ממש נמכרה הפולו ב109,900

לדעתי אחד הרכבים היותר מוצלחים בשנים האחרונות:)

פורסם

הפולו איננה מכונית ספורטיבית,אך עם מנוע הTSI היא זריזה יותר,חסכונית וכד'.

אל תסתכל על הנתונים היבשים על הנייר,"הבדל של שנייה אחת מה1.4",ישנם המון הבדלים,כמו רצועת הכוח,המומנט הרב,האצות לצורכי עקיפה וכד'.

אם ידני בא בחשבון יש לך את הליאון במבצע 109 אלף ש''ח בעלת מנוע זהה.

חוץ מזה ישנן אלטרנטיבות מחוץ לקונצרן.

פורסם

אם אני לא טועה הרכב הזה הגיע בפברואר, עברו 10 חודשים ועדיין לא ירד שקל אחד מן המיחירון? זה הגיוני? אולי המכה קרובה...

פורסם

סתם בשביל הדיוק. ההבדל בין 1.2TSI ל 1.4 הוא 2.7 שניות.

בקשר לשאלה. כל עוד אין רכבים במלאי והם נמכרים מראש אין שום סיבה להורדת מחירים וזה מה שקורה עם הפולו הביקוש עולה על ההיצע.

פורסם

אין כל כך מה להשוות בין ה tsi ל 1.4

חוצמזה שבנתונים האצה 0-100 הטורבו מהירה ב 2.2 שניות שזה הרבה (יחסי)

הטורבו מרגישה זריזה יותר בייחוד מיציאה מהמקום

ההבדל במחיר הוא זעום ככה שאם אתה מחפש רכב מהנה יותר זה יקלע לטעם שלך הרבה יותר.

רק תדע שמבחינת אחזקה/ דלק יש מצב שיש הוצאות נלוות בגלל שזה טורבו כי הוא צריך טיפוח שונה ממנוע בנזין רגיל

מבחינת מחיר- הלוואי והיינו יודעים מתי יש ירידות מחירים וככה היינו יודעים בדיוק בדיוק מתי לקנות אבל בדרך כלל הירידות הגדולות במחיר זה מתי שיש מלאי גדול וקשה להיפטר ממנו שפה זה לא המקרה או מתי שמתחלף דגם שגם פה זה לא המקרה

אני אישית לא חושב שתהיה ירידת ערך גדולה לtsi אם תהיה בכלל ודווקא למנועים הרגילים ה 1.4 לדוגמא הולך טיפה לחטוף אותה במחירון וזה במידה וימשיכו לייבא דגמי tsi והם יוכיחו אמינות מה שכנראה יקרה

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

לכל היציאות עם ההבדל ה"ענק" בין הTSI לרגילה,

הTSI עושה 10.5 מ0-100, ה1.4 עושה 11.9 מ0-100

עכשיו נוכל להתווכח האם כדאי להוסיף בערך 10K+ בשביל שנייה אחת.

פורסם

אני לא יודע מאיפה הבאת את הנתון הזה אבל ה1.4 עושה 11.9

ה1.2 עושה 9.7

אבל זה ממש לא העניין פה, העניין הוא הכוח הזמין שיש בכל זמן נתון (מה שמשפיע מאוד בסל"ד נמוך)

בהחלט רכב מהנה יותר לנהיגה ב7K ש"ח הבדל, גם מה שדיי בטוח יקרה זה שהמחירון של ה1.4 יפול דרסטי אבל על זה באמת אי אפשר להסתמך

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

מספרים לא משחקים תפקיד בעניין האצה פה. הTSI תרגיש ביום יום הרבה יותר זריזה וגמישה עם מנוע המוגדש, מאשר האטמוספרית המקבילה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כאילו שזה משנה...

תקלטו שמהיום שנת המודל לא נרשמת כמו פעם.

כלומר רכב מדצמבר 2010 הוא לא מודל 2010 ורכב מינואר 2011 הוא מודל 2011 ובמחירון יש ביניהם הבדל של שנה.

עכשיו רושמים ברישיון הרכב את חודש העליה לכביש, ככה שבמחירון יהיה הבדל מינורי בין 2 דגמים אלו אם בכלל.

גם אם תקנו שבוע הבא את הפולו סיכוי טוב שתקבלו אותה רק בינואר.

ובלי קשר -

כולם מחפשים לחסוך - הבעיה שהם לא לוקחים הרבה משתנים בדרך.

במבצע של VW הפולו הזאת נמכרה ב-109990, יענו ב-110, שזאת הנחה של 4000 ש"ח.

אז יש לך בתור לקוח 2 אופציות:

1. ללכת לסוכנות ולנסות להוציא קצת אבזור חינם, או טיפול ראשון חינם או כל מיני שטויות כאלו שהן שוות ערך לכסף, והכי חשוב - להזמין רכב חדש, ולהנות ממנו - כי גם להנאה ולזמן שלך יש מחיר.

2. לחכות ש-VW ייצאו במבצע חדש, אולי עוד חודש, אולי לא. בינתיים הערך של הרכב הישן שלך שאתה רוצה למכור יורד ואתה מסתובב בגרוטאה.

תבינו מתישהו שגם הזמן שלכם שאתם יושבים כמו ניגרים ונוסעים בבלאנה :lol: במקום להנות מרכב חדש שווה משהו.

• תוכן חדש...