Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רואה שברגליים 19 17 20 יש חיבורים שלא עוברים דרך קבל.גם דרך ה power ground לא עובר שום כבל בכניסה לרגל.נסה לחבר לשלושת הרגליים הללו קבל קטן.

רגליים 17 ו 19 עוברות דרך קבל (שחותך DC בעיקר), לא רואים את זה בחלק הסכמה הנ"ל. אני לא יודע מה קורה עם ה signal ground אני רק יודע שבסופו של דבר ה SIGNAL GROUND וה POWER GROUND מתחברים לאותו מקום, אני משער שיש איזה רכיב\ים על ה SIGNAL GROUND שעושה פילטור כלשהוא אחרת לא היה הבדל בין הגראונדים.

golf sdi, ניסנו לקחת מתח מהמגבר וחיברנו את המינוס לאותה נקודה שהמגבר מחובר אליה - הרעשים בשלהם. לא ניסיתי לקחת פלוס ומינוס ישירות מהמצבר, אבל אני בספק רב שזה יפתור את הבעייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
רגליים 17 ו 19 עוברות דרך קבל (שחותך DC בעיקר), לא רואים את זה בחלק הסכמה הנ"ל. אני לא יודע מה קורה עם ה signal ground אני רק יודע שבסופו של דבר ה SIGNAL GROUND וה POWER GROUND מתחברים לאותו מקום, אני משער שיש איזה רכיב\ים על ה SIGNAL GROUND שעושה פילטור כלשהוא אחרת לא היה הבדל בין הגראונדים.

איתמר.

רגליים 17 ,19 מתחברות דרך קבלים שונים או דרך אותו קבל?

signal ground וגם power ground שמחובר לאותו מקום זהו מתכון לצרות ויוצר רעשים עקב זליגה.

עצתי לך-אם יש לך אפשרות,הפרד את signal ground מ power ground על ידי חיבור כבל בטור לכל אחת מרגליים אלו לפני שתחבר אותן שוב ביחד (במידה ואתה יכול לראות את נקודות החיבור שלהם).

אל תנסה לקחת מינוס מהמצבר.

פורסם

קבל שונה לכל רגל, 1 מיקרופאראד קרמי.

כמו שאמרתי יש ביניהם איזשהו פילטר כי יש הבדל ברעשים בין חיבור הארקת ה RCA לסיגנל גראונד והפאוור גראונד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כל בעיות רעשים במערכות אודיו ברכבים, ניתנות לפתרון ובד"כ, הבעיה קלה משנראית היא.

מי קבע שהבעיה נובעת מחיבור מינוס "בעייתי" ועל פי מה?

כנראה שלא תמיד :wink:

.........כשהרכב היה מונע נתנו היום לרדיו + ממקור חיצוני ואת המינוס השארנו מחובר והרעשים המשיכו, מכאן אנחנו חושדים שמדובר במינוס שסופח רעשים מהשלדה.

.......

איתמר, האמן לי שכן. לא היה רכב אחד שלא יצאתי מבעיות הרעשים שלו, ולעניין מערכות מורכבות מאוד,התקנתי "רק"כמה מאות (אם לא יותר מזה) מתחילת שנות ה90 ועד לא ממש מזמן.

ואדגיש, פתרון טוטאלי לבעיית הרעשים היה ללא הוספת משתיקים שהורסים ופוגמים בטווח התדרים.

ועוד, התיאור של הבדיקה שרשמת לעי"ל, ממש, אבל ממש, לא מקור למסקנה כלשהי. האמן לי.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מה אתה מציע שעוד לא ניסיתי?

איתמר.

פורסם

לצערי כמו במקרים רבים אחרים ישנו בלבול של מושגים ואי הבנה בסיסית של מידע הנכתב כעצות. מאחר ואני לא הולך לפתוח את הסאגה מחדש (ע"ע שרשור הקבלים באודיו) אני לא הולך להתחיל להעיר לכל אחד שכתב דברים לא נכונים בשרשור, אך יש כמה בולטים במיוחד. בפעם המאה- בבקשה תחשבו פעמיים לפני שאתם כותבים דברים ומנסים להסביר דברים שאתם לא מבינים בהם. למי שמבין בחשמל/אלקטרוניקה זה נראה פשוט מגוחך.

ההערה נועדה להודעות מסויימות בלבד, כך שאל תפגעו מן הדברים ללא צורך. הכוונה באמת לשפר את הרמה ע"י מניעת כתיבת שטויות.

איתמר- אתה מחפש פתרונות מוזרים ולא הגיוניים. "יצירת הארקה" היא מונח ערטילאי שלא מקדם את פתרון בעייתך כלל.

במקרה שלך יש לבודד את הבעיה ולהבין אם ניתן לתפור לה פתרון סביר. לדעתי אין מנוס משימוש בסקופ כדי לאבחן מהיכן מגיע הרעש והאם יצרת לולאת אדמה, אשר גורמת לעניין. מאחר ואני לא סגור על ה-Setup שלך כרגע קשה לי להעלות פתרונות יותר ממוקדים. אני אנסה מצות את המידע הרלוונטי מהשרשור שלך ונראה אם אפשר להתקדם משם. בכל מקרה אל תחפש פתרונות מוזרים כמו עציצים וגומיות מלופפות על מלפפונים ברכב.

פורסם

אני האחרון שמחפש פתרונות יצירתיים ואילתורים אך לדעתי ניסיתי כבר הכל ומעבר. הבעייה שיש לי היא בעייה חריגה ולא סתם בעייה שמשתיק רעשים פותר ב 3 דקות עבודה. בגלל זה אני הולך לכיוונים קצת פחות שגרתיים ואני מתנצל אם השתמשתי במונחים שגויים, אני לא אלקטרונאי ומעולם לא למדתי את המקצוע.

you have a PM :wink:

איתמר.

• תוכן חדש...