Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני מתעניין בקניית צבע רכב דו שכבתתי על בסיס מים .

זה דורש כמובן את הצבע - גוון שאני מעוניין בו ואת הלכה שהיא דו רכיבית - ז"א צריך להוסיף לה מקשה .

בארץ יש את טמבור רכב שהם מוכרים מוצר כזה הבעייה - עלות גבוהה מאוד .

מחיר לליטר צבע לפני מע"מ 330 ש"ח , מחיר לליטר לכה לפני מע"מ 355 ש"ח .

אם מישהו מכיר בארץ /או בחו"ל ספק אשר מוכר צבע רכב מטאלי על בסיס מים - במחיר יותר סביר אשמח לשמוע .

בתודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

היי

מניסיון עם טמבור רכב אשר מוכרים את הצבע שאתה מבקש, הצבע איכותי ומצויין שווה כל שקל.

גם הצבע וגם הלכה הם באיכות מעולה, שיחזיקו לאורך שנים.

רותם

פורסם

יגאל , תודה על התשובה .

שוחחתי עם "טופ קולור" .

המחיר של צבע על בסיס מים לליטר הוא 600 ש"ח של חברת סטנדוקס , ליטר לכה 150 ש"ח , ו - 1/2 ליטר מקשה ללכה 100 ש"ח .

המחיר ליסוד דו רכיבי על בסיס מים - 150 ש"ח לליטר , והמקשה שלו 1/2 ליטר 100 ש"ח .

המחירים בהחלט גבוהים מאוד בהשוואה לצבעי רכב על בסיס סולבנט .

אני עדין מחפש מקור יותר זול לקנות צבע רכב על בסיס מים - אם זה קיים בארה"ב במחיר משתלם אני יכול להזמין .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...