Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הניידת האימתנית מאיזור קרית אונו הפציצה היום באיזור קרית אונו - תל השומר

איני זוכר את שם הרחוב , אבל אם ממשיכים ישר מכיוון שער צפון בתל השומר

מגיעים לכביש ישר בעליה ולאחר מכן בירידה של כביש דו סיטרי ארוך.

הניידת עמדה מאחורי גדר , תוך כדי ששני פחים מסתירים אותה וכמובן הגדר.

היה בלתי אפשרי לזהות אותה , והרבה כנראה חטפו שם .

כנראה גם אני "אכלתי אותה " בפעם הראשונה - אבל נקווה לטוב.

בכל מקרה שימו לב לניידת השפלים.

:roll:

פורסם

כנראה זבח למפכ"ל החדש :?

אתמול ושלשום בערב עמדה הניידת ביציאה מקריית בן-גוריון בחולון, בתחנת האוטובוס שמיד לפני הירידה ימינה לכביש 20 ("איילון") צפון - מיקום קבוע וידוע, מותר 50 אבל הכביש מזמין הרבה יותר (סף הצילום שם גבוה יחסית - להערכתי הם לא מבזבזים פריימים על דוחו"ת של 250 בכלל)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אתמול ושלשום בערב עמדה הניידת ביציאה מקריית בן-גוריון בחולון, בתחנת האוטובוס שמיד לפני הירידה ימינה לכביש 20 ("איילון") צפון - מיקום קבוע וידוע, מותר 50 אבל הכביש מזמין הרבה יותר (סף הצילום שם גבוה יחסית - להערכתי הם לא מבזבזים פריימים על דוחו"ת של 250 בכלל)

עוד פעם, איפה בדיוק?

אם תוכל לעשות פרינטסקרין של המקום באי-מאפ, אני אודה לך... :roll:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

זה לא פעם ראשונה שיש שם ניידת, מלא פעמים ראיתי שם ואפילו צולמתי לפני חודשיים או יותר והניידת עמדה בנתיב הנגדי, תמונה עוד לא קיבלתי.

הם משנים מיקום מידי פעם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עוד פעם, איפה בדיוק?

הניידת עומדת במפרץ תחנת האוטובוס המסומן בתמונה באליפסה בכיוון נסיעה מערבה (שמאלה) ומצלמת רכבים החולפים על פניה לכיוון זה.

מיקום מצלמה קבג.jpg

פורסם

אתמול (שישי) בערך בשעת חצות עמדה בכביש המוביל לצומת מסובים מכיוון יהוד. עמדה בתחנת האוטובוס שמחוץ למשטרת מסובים עם הפגוש פתוח. ייתכן שזאת אותה הניידת מקריית אונו אך זאת הפעם הראשונה שאני רואה אותה בציר יהוד מסובים.

לפעמים היא גם עומדת בשעות היום בכביש יהוד בית דגון בסללום שבין אור יהודה לנווה מונוסון (בשניי הכיוונים).

שיו לב

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם
אתמול (שישי) בערך בשעת חצות עמדה בכביש המוביל לצומת מסובים מכיוון יהוד. עמדה בתחנת האוטובוס שמחוץ למשטרת מסובים עם הפגוש פתוח. ייתכן שזאת אותה הניידת מקריית אונו אך זאת הפעם הראשונה שאני רואה אותה בציר יהוד מסובים.

לפעמים היא גם עומדת בשעות היום בכביש יהוד בית דגון בסללום שבין אור יהודה לנווה מונוסון (בשניי הכיוונים).

שיו לב

גם אני ראיתי אותה..

אבל היא הייתה לבד, לא היה שוטר באיזור, בטח שלא רדאר/מולטנובה או כל מערכת אחרת..

לפני כשבועיים-שלושה, קיבלה תחנת מסובים את אקדח הלייזר הראשון שלה..

עכשיו הם מחזירים את העלות שלו ע"י בדיקות מהירות אקראיות במקומות שונים ומשונים.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עוד פעם, איפה בדיוק?

הניידת עומדת במפרץ תחנת האוטובוס המסומן בתמונה באליפסה בכיוון נסיעה מערבה (שמאלה) ומצלמת רכבים החולפים על פניה לכיוון זה.

מוזר מאוד... שנים אני עובר שם, ועדיין לא ראיתי שם שום ניידת... אני בכיף נוסע שם 90-100 קמ"ש... :mad:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
אבל היא הייתה לבד, לא היה שוטר באיזור, בטח שלא רדאר/מולטנובה או כל מערכת אחרת..

אם לא היה בה אף אחד זה בטח כי השוטרים הלכו לראות האקדמיה לצחוק בתחנת מסובים.

לגבי מערכת, הכיסוי בטמבון הקידמי היה מופשל והרדאר ביצבץ לו החוצה אז אני מאמין שהיא עבדה.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

עוד פעם, איפה בדיוק?

מוזר מאוד... שנים אני עובר שם, ועדיין לא ראיתי שם שום ניידת... אני בכיף נוסע שם 90-100 קמ"ש... :mad:

הם אוהבים את שעות הערב (לא לילה מאוחר - יותר בסגנון 19:00-23:00) בימי חול - אבל לא בהכרח.

שימו לב שבתחנת האוטובוס הנ"ל יש קטע של כ-5 מטר הצבוע באפור - מאוד מוזר, כאילו זה בוצע במיוחד ע"מ שהניידת תחנה כחוק.

אם למישהו יש איזו טרנטה שהוא לא צריך אני חושב שזה מקום חניה מצויין :p

• תוכן חדש...