Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקורי יש תעלות למים, בהתקנה לא מקורית אין שום תיעול של המים ואז יש בעיה של נזילות, לכן שאלתי אם זה מקורי או לא.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לבת דודתי יש 306 מודל 00 עם גג שהותקן בגנות.

לא מזמן, האוטו סירב להניע בבוקר. חשמלאי מצא שמנוע הגג גרם לקצר שהשבית את הרכב.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אה, ונתלבש על הת'רד: יש לי באוטו גג מקורי שזקוק לקצת TLC (שימון וגירוז, החלפת גומיה והוא גם יושב קצת עקום).

האם כדאי לגשת לגנות לשם ביצוע הטיפול הנ"ל? הם בכלל מתעסקים עם גגות שלא הורכבו אצלם ואם כן, מה רמת המחירים והשירות?

האם מסובך להתעסק עם זה לבד?

למשל, לשם החלפת הגומיה יש לפרק את כל ה"חלון" (שאצלי עשוי מפח) החוצה.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

שמוליק לי יש בהונדה סיוויק סאן-רוף לא מקורי חשמלי אני רואה שאתה ירושלמי אז אם אתה רוצה אתה מוזמן להתרשם ממנו אם בא לך,לא היו בעיות כל כך איתו האמת והוא מוסיף הרבה יופי לרכב (לטעמי בכל מקרה) ומה שיפה בלא מקורי זה שהוא נפתח כמו כנף כלפי מעלה ולא ישר לבפנים כמו המקוריים.

פורסם
שמוליק לי יש בהונדה סיוויק סאן-רוף לא מקורי חשמלי אני רואה שאתה ירושלמי אז אם אתה רוצה אתה מוזמן להתרשם ממנו אם בא לך,לא היו בעיות כל כך איתו האמת והוא מוסיף הרבה יופי לרכב (לטעמי בכל מקרה) ומה שיפה בלא מקורי זה שהוא נפתח כמו כנף כלפי מעלה ולא ישר לבפנים כמו המקוריים.

אז בוא אני אחדש לך, באומגה שהייתה לנו הגג היה חשמלי (כמו כל האוטו) והוא נפתח גם כלפי מעלה, גם פנימה וגם היה אפשר לעצור אותו בכל מצב (כלומר שהוא יפתח חצי פנימה או שהוא יפתח ממש טיפה בזווית כלפי מעלה וכו') ...

באומגה הגג היה מגיע מקורי מהיצרן ולא היה מורכב בארץ ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שהוא לא מקורי-הוא התהפך עם הרכב וכמעט איבד את חייו ומאחר וחלון כזה לא מקורי מחליש את הרכב.

כשמזמינים רכב עם סאן רוף החברה מבצעת חיזוקים באזור החלון בגג :idea:

מוזר שאתה מציין את זה....כי היום בצ'מפיון מציעים להתקין עבורך חלון כזה,

כמו כן זה לא הרכב הראשון שמותן בו סאן רוף לא מקורי, עד כו למעלה מ10 שנות ניסיון עם החלון הזה וללא תקלה בודדת אחת....ובקשר ל"כמעט איבד את חיו" אמממ....בהתחשב בעובדה שעשיתי 3.5 סלטות ויצאתי בלי סריטה אחת קטנטנה אפילו....הייתי אומר שהרכב עמד בזה יפה...תקן אותי אם אני טועה,

אז לפני שאתה קופץ בראש.....אף אחד לא הוכיח שהחברות מחזקות שלדות עלמנת להרכיב סאן רופים מקוריים, יש לגנות כל האשורים כלל מכוני התקנים ההולנדים הגרמניים והישראלים....כלל אישורים בכתב מכל היצרנים...(לא היבואנים!!) וכלל אישורים בכתב מכל היבואנים....אז סלח לי מאוד אבל "לז**ן" את השכל אתה יודע יפה, להוכיח טענות אתה יודע ?.....יום טוב שיהיה לך

עתיד - שיחסית לרכב "מוחלש" שלדה...הפאסאט הוכיחה עצמה כחזקה מספיק להגן על נוסעיה....

יש לך בעיה עם דעות שונות של אנשים-תבטא את זה יפה :!: אתה מלא ב"ארס" ושנאת אדם :idea:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...