Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיעבד גיליתי כי שברתי בטעות את הג'ויסטיק של המראות החשמליות באוטו.

מדובר באוטו פולקסווגן בורה שנת 2000 מנוע 2.0L.

האם זה בסדר לקנות את הג'ויסטיק החילופי הבא מאיביי? (לא רשום שם בפירוש שהוא מתאים לבורה)

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260671108286#ht_2546wt_958

האם אוכל להתקינו לבד ולנתק את הקודם שעדיין בתוך דיפוני הדלת לבד?

בעזרת המדריך הזה: http://www.ehow.com/way_5712181_vw-mirror-switch-removal.html

הג'ויסטיק מאיביי הוא חלופי. למישהו יש ניסיון עם בקר שכזה של רמאות חשמליות בפולקסווגנים למיניהן?

Mazda 2 2013

פורסם

הג'וייסטיק הזה יוצא עם מברג עדין, אתה מנתק את הקונקטור,מחבר לחדש ומכניס בחזרה למקום.

אין שום סיבה שהחליפי לא יעבוד, ההבדל היחיד שיכול להיות זה שגוון התאורה יהיה מעט שונה.

אני הייתי מברר כמה עולה מקורי , זה לא חלק יקר בכלל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפי VIN הרכב שלך חפש בקטלוג חלפים מתאים ברשת מה המק"ט המדויק של הגו'יסטיק לדגם שלך, ככה לא תצטרך לקוות שהחלק מתאים אלה תדע בוודאות.

מחיפוש הרבה מק"טים בעבר, הקטלוגים הרוסיים הינם הכי טובים לדעתי, לרוב יש שם את כל החלפים בצורת סכמות ותרשמים ברורים ומסודרים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

תודה לכם על התשובות!

מצטער שאני מגיב רק 5 ימים אחרי פשוט הייתי בבסיס.

הרעיונות שלכם קולעים בול, חבל שלאבא שלי לא הייתה סבלנות כבר עד שאני אחזור והוא קנה את הבקר הנ"ל מאיביי.

אני אעדכן לגבי תאימות.

להבא אני אשתמש ברעיונות שלכם בשלבים:

1. בדיקת המק"ט\VIN

2. חיפוש בפירוקיה\EBAY

Mazda 2 2013

• תוכן חדש...