Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
DIFORC

אני גם לא מסכים עם דעתך לגבי תיבות PORT, לדעתי מי שמחפש נאמנות למקור צריך לברוח מתיבות כאלה כמו מאש. שילוב של תיבה עם פורט ברכב זה מתכון לאסון. אף פעם לא שמעתי רכב עם סאב בתיבה פתוחה שנשמע טוב, בלי קשר לאם יודעים איך לבנות תיבה כזאת ולכוון אותה ואם לא. דווקא תיבה אטומה תיתן בדרך כלל תוצאה הרבה יותר נקייה ברכב וכמעט ללא מאמץ.

איתמר.

איתמר.

http://www.aespeakers.com/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=2440

הוא טועה ? אם תשים לב הוא מתכוון לסאבים ברכב ולא בבית.

הרמקולים של acoustic elegance הם מהטובים בעולם , אני מבטיח לך שאם תקרא ותפנים , אתה תראה את ההיגיון מאחורי מה שהוא אומר ותבין שזה נכון .

אמרתי את זה לא פעם , פשוט לא ידעתי להסביר את זה בצורה טובה כמוהו .

או שפשוט אתה חושב שהוא טועה , זכותך.

Green monster , איזה גבר אתה. כן בקורס הבא שלי אולי אחשוב אחרת לגמרי. שוב פעם דוגמא לחוסר רלוונטיות שלך וכשאין לך מה לומר אתה בכל זאת חייב לומר משהו.

פשוט אגו.

ושוב , איתמר אני חושב שאתה טועה. גם ברכב הפיסיקה הבסיסית של סאונד לא משתנה , אז התדרים מודגשים יותר מדיי , יש EQ. אני לדוגמא שונא בדם תיבות אטומות , זה לא אומר כלום אבל אני שונא בגלל שתמיד ידעתי ( ושמעתי ) את מה שרשום שם.

לא לקח את התרופות שלו.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיפורס , הצלחתי (ולא פעם אחת) להגיע למצב של סאב שקוף ברכב גם עם תיבה אטומה . חבל שאתה מקובע לדבריך על סוג התיבה.

לגבי הקיקר - לא מבין למה אתה כל הזמן ממשיך לבחון מוצרים זולים על פי מוצרים ברמת רפרנס. לי יש מצלמה דיגיטלית של קאנון מדגם SX10 והיא מצלמה מוצלחת ביותר , אבל לפי ההיגיון שאתה נוהג בו היא זבל הרי ה D1 עושה את זה הרבה יותר טוב .

אי אפשר למדוד מוצר בניתוק מהמחיר שלו .ביקור ת רצינית חייבת להיות ביחס לקבוצת מחיר , קהל יעד ומוצרים מתחרים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
.

Green monster , איזה גבר אתה. כן בקורס הבא שלי אולי אחשוב אחרת לגמרי. שוב פעם דוגמא לחוסר רלוונטיות שלך וכשאין לך מה לומר אתה בכל זאת חייב לומר משהו.

פשוט אגו.

.

איזו רמה גבוהה! להתפעל.

האם גם חוצפה היא חלק מהקורס, או שזה מגיע באופן טבעי עם ההסמכה :).

כל התגובות שלך לא רלוונטיות בשרשור הזה, התחלת עם השמצה של רכוש שאחרים קנו מכיסם ולא מכיסך.

המשכת עם תגובות לא רלוונטיות.

ועם תאוריות מעולם האודיו הביתי, או האולפני ששונה שנות אור מעולם הרכב.

בשורה התחתונה, אין לך בכלל מספיק ידע אפילו תאורתי על מנת לתת תגובות נחרצות, שלא נדבר על נסיון מעשי בפועל.

אבל אתה כלכך משוכנע שאתה צודק שזה מגוחך, אתה נלחם כמו לביאה פצועה להצדיק את התאוריות שלך בכל מחיר.

ואם יש משהו העונה לשם "אגו" הוא אצלך בלבד.

למה בכלל נכנסת חזרת לפורום? הרי אם כולם פה לא מבינים שום דבר מהחיים שלהם, ומתקינים סאבוופרים רק כי יש כזה דבר, והכל בתיבות אטומות למרות שהם לא נכונות, ורק אתה יודע מה נכון, מה אמיתי ומה צריך.

אז אולי כדאי שתפתח לעצמך בלוג,דיון זה לא הצד החזק שלך, אתה יותר בכיוון של מונולוג.

בוא אני אצרף את זה באנגלית, ככה אני יודע שאתה חושב שזה נשמע טוב יותר:).:

A high level! to Admire.

Do nerve is part of the course, or it comes naturally with the qualification:).

All your comments relevant to this thread, beginning with the denigration of others have bought property from their own pockets and not your pocket.

Continuing with irrelevant comments.

Theories and home audio world, or light years different studios car ever.

The bottom line is you do not have any even theoretical knowledge sufficient to give strong reactions, not to talk about experience in practice.

But just so you're sure you're right it's ridiculous, you fight like a wounded lioness justify your theories at all costs.

And if there is something named "ego" is you olone.

Why come you came back now? After all, if everyone here did not understand anything of their lives, and install Subwooders just because there such a thing, all sealed boxes although they are not right, and you know what is right, what's real and what is needed.

Maybe you should open yourself to a blog, a discussion is not your forte, you are more along the lines of a monologue.

under construction..

פורסם

דיפורס וניר - תעצרו עם העקיצות ותחזרו להתיחס לגופם של הדברים.

חבל על השרשור .

לשניכם יש מה להגיד , חבל שזה יעצר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אוכל זה טעם וריח ו"איך שאתה אוהב" , נשים זה טעם וריח , בגדים , צבעים , עיצוב של רכב ... לא רמקול שיש לו מטרה מוגדרת אחת בלבד.

דיפורס, אל תהיה נאד נפוח ותפסיק להתנצח עם קירות בעזרת הראש שלך. כמו כמעט כל דבר בחיים, כמו פלאפון, כמו מכונית, כמו שעון, כמו נעליים, כמו צבע הקירות שאתה אוהב להתנגח בהם וכו... לכולם יעוד מוגדר כשכל אחד בוחר את המתאים לו לפי מחיר עיצוב סגנון וכו...

בחירת רמקולים מתבצעת בעיקר לפי טעם [חמים ונעים כמו מורל, או קריר ודוקר כמו פוקל :wink:], כמובן הכל בגדר התקציב.

אז תעשה טובה ופעם אחת בחיים שלך תפרגן, זה גם נעים לאנשים ואולי גם לך זה יעשה טוב.

תעשה טובה לכולם ופעם אחת תתגבר על הצורך הפלצני שלך להראות כמה אתה מבין ויודע יותר מכולם, אוקיי?

ולבחור שפתח את השירשור, אחלה רכיבים יש לך כמובן ביחס למחיר... תהנה וברוך הבא!

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

• תוכן חדש...