Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאמן לסיסמא "מה שזול יוצא ביוקר" קניתי לפני כשנה DVD נייד של LG ב 900 ש"ח, למרות שהיו גם כאלה במבצעים בתחנות דלק וכו' ב 100 ש"ח.

בהתחלה אבד הבורג המחבר את המכשיר לזרוע שהתחברה למשענות הראש ברכב. רציתי לרכוש כזה בורג (בתשלום מלא כמובן) אבל כל שיחותיי ליבואן (הסתבר שזה לא היבואן של טלויזיות LG) נענו ביחס גס והתעלמות, למרות שהחוק מחייב אותם להחזיק מלאי חלקי חילוף. בימים האחרונים, לכבוד זה שהסתיימה שנת האחריות, הוא פשוט חדל לעבוד ולא מזהה דיסקים, גם לא מקוריים.

אני מבקש המלצה למכשיר אמין, לבית וגם לרכב.

פורסם

תגידו, זה מין קטע של מוצרי LG להפסיק לעבוד אחרי שנה? לי יש ניסיון עם שני ניידים מסוג R400-R405 שאחרי שנה פשוט התחילו לעבוד כמו צב (וגם הסוללה שלהם כבר לא עובדת). דיברתי עם מומחה מהתחום והוא אמר שזו בעיה מוכרת. בכל מקרה, אני כבר נעשה מאוד חשדן בנוגע למוצרים שלהם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עכשיו אני ישאל שאלה אמיתית .

למה לא לרכוש כבר איזה מיני לפטופ על מסך 10 אינץ'

כך היה לו שימוש רב יותר מאשר רק DVD

והוא יקרא את כל הפורמטים.

מה שכן יש להשים לב מה רוכשים כי יש כאלו ללא CD

למרות שאני אישית מעדיף ככה.

שהיה בהצלחה .

נתי.א

פורסם

שכחתי לציין שהמכשיר הוא בשביל להעסיק חובב גדג'טים בן 3, כך שלפטופ הוא פתרון קצת יקר.

קניתי פעם חיבור ללפטופ למצבר וזה בדיוק מה שאני עם הלפטופ שלי כרגע בנסיעות ארוכות כשה DVD מקולקל - משתמש בו כ DVD נייד, כשהוא על הברכיים של הנוסע שליד הנהג ומכוון לזאטוט שבמרכז המושב האחורי.

חוץ מהמחיר, הבעייה בלפטופ היא לקבע אותו ברכב.

היתרון של לפטופ, חוץ מהפורמטים, הוא שלא צריך יותר דיסקים כי מעלים הכל על ההארד דיסק.

פורסם

יפה לך. הוא החזיק מעמד שנה.

אני קניתי אחד כזה לפני כשנתיים בדיוטי פרי, בשביל להעסיק את הצאצאים בטיול שתוכנן לדבועיים לאחר מכן.

אחרי הפעלה אחת הוא כבר הפסיק לעבוד. עניין של יומיים.

הוחזק כלאחר כבוד. הבנתי את העקרון, קניתי את הכי זול, safa או שקר כלשהו אחר, שעבד שנתיים עד לאחרונה...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מיני לפטופ עד 1000 ש"ח יש כאלו .

אני הייתי ממליץ על אחד יד 2 יש הרבה ממש חדשים עם אחריות .

ASUS Eee

HP COMPAQ E700

HP COMPAQ 1001

במחירים ממש טובים , נסה לחפש אחד לדעתי היה תחליף אידיאלי וחסכוני.

פורסם

יש לי מכשיר DVD נייד של ELECTRA, מהדגם שחולק במבצע של "חבר" לפני איזה שנתיים. 7 אינץ.

המכשיר קורא את כל הפורמטים המוכרים כמו DIVX וכו', קורא דיסק און קי USB, קורא כרטיסי זכרון וכו' וכו'. יש שלט רחוק.

המכשיר חדש לחלוטין באריזה המקורית. אם אתה מעוניין לקנות אותו דבר איתי בהודעה פרטית.

(אני יודע את כל הפרטים ומכיר את האיכויות של המכשיר כי יש במשפחה מכשיר נוסף כזה שכן בשימוש ועובד היטב)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...