Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן סופרבייקס ב-motorcycle online...

TShavit
שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בחנו 8 סופרבייקס, כולל כל הרציניים. מקיף מאד, כולל זמני הקפה (למעט שניים, עקב "סיבות טכניות").

תוצאות מעניינות.

http://www.motorcycle.com/mo/mccompare/04_Open_Class_Shootout/index.motml

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחנו 8 סופרבייקס, כולל כל הרציניים. מקיף מאד, כולל זמני הקפה (למעט שניים, עקב "סיבות טכניות").

תוצאות מעניינות.

טל

אולי תשתף את אלו שאין להם מנוי ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נטלה, תעשה מנוי. זה עולה פחות מארוחת ביג-מק. זה לשנה שלמה ויש הרבה דברים מעניינים. כולל קטעי וידאו, תמונות, מבחנים והסטוריה. והחברה שם על הכיפאק.

טל, שמעתי ממקורות יודעי דבר שזמני ההקפות במבחן הזה הוטו לטובת המנצח. וזמני ההקפות המהירים ביותר נקבעו עיי אופנוע אחר. (כחול) :)

חוץ מזה, מבחן מקיף, יפה וממצהץ אבל במיוחד - צבעוני.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוצאות מעניינות.

טל

לזכות MO צריך לציין שאין סיבות טכניות אלא פירוט מלא של המקרה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

...טל, שמעתי ממקורות יודעי דבר שזמני ההקפות במבחן הזה הוטו לטובת המנצח. וזמני ההקפות המהירים ביותר נקבעו עיי אופנוע אחר. (כחול) :)

חוץ מזה, מבחן מקיף, יפה וממצהץ אבל במיוחד - צבעוני.

דווקא אם יש לי ביקורת לגבי המבחן הזה, היא לגבי האי-יופי שלו. רמת הצילומים - על הפנים. זה מה שהם הצליחו להוציא ממבחן מסלול? פשוט עלוב.

אבל בהחלט יפה שהם תיארו באופן גלוי ומלא את האירוע שהוציא מהמשחק שני אופנועים. ולגבי זמני ההקפה - אפשר כבר לגלות שה-CBR1000RR היה הכי מהיר... אבל זה די חסר משמעות כאשר שניים מהטוענים לכתר (בזמני ההקפה), דהיינו R1000 ודוקאטי 999, כבר לא היו בשלב הזה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טל,

מי שלא מכיר את המגזין יתלהב מאוד מהמבחן שכולל וידאו וצילומים רבים באופן יחסי.

נכון שבהשוואה למבחנים אחרים שלהם, הם היו יכולים ליותר.

אני, באופן אישי, קטעי הוידאו של האופנועים על הדיינו עושים לי את זה.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טל,

וידאו של הרצת דיינו? בסדר. נחמד, אם כי לא מזרים לי את האדרנלין. אבל אני התכוונתי לבסיס, לאלף-בית: צילומי סטילס. פשוט עלוב, גם למי שלא מכיר את MO.

טל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טל,

וידאו של הרצת דיינו? בסדר. נחמד, אם כי לא מזרים לי את האדרנלין. אבל אני התכוונתי לבסיס, לאלף-בית: צילומי סטילס. פשוט עלוב, גם למי שלא מכיר את MO.

טל

הפעם הם באמת פישלו - מילא זה, אבל שום סיקור מצולם של "האינצידנט"???? (חוץ מ2 תמונות עלובות). למרות - שתמונות של האופנועים הנ"ל יש מספיק, עד כדי כך שהפעם אפילו לא ממש שמתי לב שהן כ"כ גרועות, והעדפתי להתרכז בתוכן.

דרך אגב - נראה כאילו שהם נלחצים קצת מMOTORCYCLE-USA (המתחרים שלהם) או שאני סתם מדמיין?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טל,

טל

הפעם הם באמת פישלו - מילא זה, אבל שום סיקור מצולם של "האינצידנט"???? (חוץ מ2 תמונות עלובות). למרות - שתמונות של האופנועים הנ"ל יש מספיק, עד כדי כך שהפעם אפילו לא ממש שמתי לב שהן כ"כ גרועות, והעדפתי להתרכז בתוכן.

דרך אגב - נראה כאילו שהם נלחצים קצת מMOTORCYCLE-USA (המתחרים שלהם) או שאני סתם מדמיין?

האמת? Motorcycle-USA מעניק מגוון מעט גדול יותר של תכנים (שטח למשל) ואינטניסיביות העידכונים בו נרחבת לא פחות מ-MO (ולפעמים יותר)

הפלוס הגדול שלהם הוא...שהם חינמיים.. 8)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

MO-USA ממומנים מחנות האונליין שלהם.

רובם רוכבי שטח - הכותבים הם גם העובדים בחנות.

לכתבות כביש הם מביאים לפעמים "בוחנים אורחים".

רק לאחרונה (בחודשים האחרונים) הם התחילו ממש "להפגיז". (עד עכשיו, יש ב2004 יותר מבחנים מבשאר השנים יחד)

זה נכון,עושה רושם שהאתר שלהם יותר מקצועי ומגוון מMO, אבל הכתיבה בMO היא מהמדהימות שקראתי, והאורחים שלהם גם די קרועים. (עיין ערך GABE במבחן ההוגים המוטרף)

בסופו של דבר, אני ממש מרוצה מMO - ורק בגלל שכיף לקרוא אותם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...