Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

יש לי נזילת מים רצינית, אחרי נסעיה של 15 דקות כל המים נעלמים.

יש למישהו איזשהו מוסך באיזור מרכז שהוא יכול להמליץ.

שיהיה אמין ולא יקר

תודה

פורסם
הי,

יש לי נזילת מים רצינית, אחרי נסעיה של 15 דקות כל המים נעלמים.

יש למישהו איזשהו מוסך באיזור מרכז שהוא יכול להמליץ.

שיהיה אמין ולא יקר

תודה

 

אתה בבעיה, אתה לא יכול לסוע בלי מים, אתה תהרוס את המנוע. אל תיסע למרחק של יותר מ 5 דקות במצב הנוכחי. אני מציע לך קודם לנסות לאתר לבד מאיפה הנזילה ולעשות תיקון זמני. תאתר את הצינורות שמתחברים לרדיאטור תעקוב אחריהם ושים לב לכל התפצלות שלהם בהמשך.

 

כשהאוטו קר, מלא מיים ברדיאטור, סגור אותו ותניע. עכשיו שב ותעקוב אחרי מה שקורה באיזור המנוע, חפש בעיקר בחיבורים בין הצינורות ולידם דליפות של מיים. תסתכל גם מתחת לרכב לראות מיים נוזלים. תמשיך גם להסתכל על חום המנוע שלא יחרוג !!!

 

לפי מה שאתה מתאר הנזילה שלך חמורה מאד לא נראה לי שייקח לך הרבה זמן למצא אותה. אם מצאת, צלם ושים תמונה כאן בפורום יוכלו לעזור לך לפחות לתקן באופן זמני עד שתגיע למכונאי.

 

אצלי היה סדק בצינור העליון ברדיאטור ליד החיבור שדרכו נעלמו כמעט כל המיים. תיקון זמני של זה היה לחתוך את החל הפגום - סנטימטר מהצינור ולחבר חזרה. זה החזיק עד שהגעתי למוסך

 

ובשום אופן אל תמשיך בנסיעה אם מד החום עובר את האמצע, או שנדלקת לך נורה של חום מנוע. עצור מייד בצד כבה מנוע, וחכה לפחות שעה עד שהעסק יתקרר.

פורסם

אני חשבתי להזמין גרר (זה חלק מביטוח ולא אמור לעלות כסף) ולהגיע כך למוסך.

רק שאני לא יודע לאיזה מוסך כדי ללכת.

פורסם

גרור את הרכב לאורן שירותי רכב חבר הפורום הממוקם בחולון רח' המרכבה קרוב לאיזור התעשייה.

שא ברכה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

×
×
  • תוכן חדש...