Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נאבה לוולו S-70

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במוסך המרכזי אמרו לי שצריך להחליף נאבה קדמית ימנית (רכב שנת2000) מקורי עולה 1420 כולל .

האים אפשר להחליף רק את המיסב ?

מהאתם אומרים על סיני מחירו בסביבות 500 שח אבל קשה להשיגו בגלל השנתון הבנתי שיש נאבות שמתאימות רק לשנתון הזה.

כמו כן צריך לשפץ או מפרוק מחשב ABS.

אני מבאר שבע אשמח לעזרה.

תודה.

פורסם

בנאבת רכב יש, בדרך כלל, שיניים עבור חיישן מהירות גלגל למע' ה ABS ואולי רק הנאבה הנה הגורם לבעיית ABS ולא המחשב

של מע' ה ABS.

בדוק זאת היטב לפני החלפת חלקים סתמית וזריקת כסף לשווא.

בברכה - רפי לין

פורסם

רפי תודה ,מה שאתה אומר נישמע הגיוני אבל בבדיקת מחשב ההתראה שנידלקת היא בצד הנגדי וגם לעיתים נידלקת נורת המנוע בחברה אמרו לי שזה בגלל שהספידומר מתנתק לשניה בגלל מחשב הABS, יש לציין ששתי המנורות נכבים מעצמם לאחר זמן מה , לפעמים תוך אותה נסיעה ואים לא מייד לאחריה ,לאחר סיבוב המפתח בסיוץ.נורת המנוע נדלקת רק כאשר נדלקת נורת הABS אני לא יודע אם זה קשור זה בד"כ קורה ביום חם קיץ או חורף.

פורסם

בהרבה מכוניות, לוח השעונים מקבל את אות המהירות לספידומטר ממחשב ה ABS שמעבד את אותות חיישני הגלגלים.

יתכן שגם תקלת הספידומטר היא רק תוצאה של נתון חיישן מהירות בגלגל פגום.

נא עדכן לאחר תיקון הבעייה ממצאים ותוצאות.

בברכה - רפי לין

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מעדכן נאבה הוחלפה בימים הראשונים לא נידלקה שום נורה אבל עבשיו נידלקה שוב נורת ABS ולאחריה נורת מנוע הנוריות נכבות שוב לאחר נסיעה ונידלקות שוב לאחר מספר ימים או נסיעות,מה שמביא אותי לשאול שוב איפה ניתן לשפץ או להחליף את המחשב התקול ואים כבר להחליף האים ניתן להתקין מחשב עם בקרת משיכה,במקום התקול שהוא בלי .ומה זה אןמר מבחינת כדאיות .

תודה לעונים

• תוכן חדש...