Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליפני כ20 שנה העברתי את הדשבו שלי במעבורת(סילבר,פלומה)מנמל חיפה ליוון.ועוד מעבורת מיוון לאיטליה.ואחרי כחצי שנה כול הדרך חזרה לישראל.המחיר היה זול מאוד ,כ200 דולר בערך כול כיון כשאני ישן "על הסיפון".הדיל היה דרך מנו ספנות.

פורסם

לפני 20 שנה?

אני מניח שעברו כמה ליטרים של מים בנהר (או בים), מאז, לא?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

בסביבות 800 יורו הלוך-חזור חיפה-פיראוס-חיפה דרך קפריסין עם "סלאמיס" (רוזנפלד), או בערך 900 יורו הלוך-חזור לאיטליה עם גרימאלדי (אלאלוף). משהו כמו עוד 200 יורו מיסים וכמה עשרות יורו בקשישים וטפסים. ההובלה היא RORO ולא במכולה, זה חשוב.

באירופה אין בעיה להסתובב עם לוחית ישראלית. בעקרון אם אין IL על הלוחית, צריך להדביק מדבקה אליפטית שכתוב עליה IL. זה רק בעקרון ואף אחד לא מקפיד.

ביטוח - זה משתנה מאוד מאחד לשני, אין טעם להכביר מילים, צריך לברר ספציפית עם סוכן ביטוח. זה לא זול, סדר גודל שרצו ממני היה משמעותי, אבל זה בגלל שמדובר בקמפר.

אסף.

פורסם

1000 יורו לאיטליה?! זה הכל?

אסף, עשית לי את היום :arrow:

נ.ב האם אנחנו יכולים (3 נוסעים) לעלות על הספינה ולהשאר ברכב? כלומר, זה כלול במחיר?

אביעד

פורסם

בקשר למיספרים,אז(20 שנה)היה לי מספר צהוב רגיל(בלי IL)ולא ביקשו ממני להוסיף בשום מקום.אבל בהמלצתו של הסוכן ביטוח בארץ,צבעתי בדרך,במעבורת את המיספר ללבן(רקע),וזו היתה טעות.בכול מקום חשבו שאני הומו יווני(לא נעים)מיספר צהוב יותר עדיף,מקסימום חושבים שאני הולנדי ויבדקו סמים באוטו אבל היחס להולנדים הרבה יותר טוב.

פורסם

זה אפשרי והמחירים סבירים.

חבר טוב שלי לקח את ההילקס שלו לטיול ביוון עם עוד כמה ישראלים ברכבים משופרים.

ראיתי תמונות מדהימות.

ככה שלגבי השאלה האם אפשרי? - כן בוודאות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
1000 יורו לאיטליה?! זה הכל?

אסף, עשית לי את היום :arrow:

נ.ב האם אנחנו יכולים (3 נוסעים) לעלות על הספינה ולהשאר ברכב? כלומר, זה כלול במחיר?

אביעד

קודם כל, זה יוצא יותר מ1000 יורו - מיסים, אגרות, בקשישים. לא הרבה יותר, אבל יותר.

השייט בספינה עולה יותר מכרטיס טיסה. וממה שהבנתי ממישהו שכן עשה את זה, ממש לא נעים להיות על ספינת מטען - זו לא מעבורת ולא ספינת קרוזים.

אגב, גם לאיטליה, לדעתי עדיף להפליג לפיראוס ולקחת מעבורת נוספת מפאטרס לאיטליה. זו כבר מעבורת עם כל הפינוקים והמחיר יותר מ100 יורו לאדם, אבל זה חלק מהטיול. הסיבה היא שהקו של גרימאלדי פחות סדיר מזה של סלאמיס, וגם ההפלגה לוקחת יותר זמן לאיטליה מאשר לפיראוס.

אבל ההעדפה היא כבר עניין אישי.

אסף.

פורסם

לא,לא,לא,אל תעשו את הטעות שעשיתי.על 300 ק"מ ביון נאלצתי לעשות ביטוח יקר שתופס רק ביון,וגשהגעתי לאיטליה עשיתי עוד ביטוח שתפס בכול ארופה חיץ מיוון.

פורסם

מנהלי פורום מצחיקים יש פה.

אני כתבתי כותרת מסויימת, והופ הופ טרלה לה, השתנתה לה הכותרת למשהו אחר בכלל.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תוכן חדש...