Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה לאנטיס 323 שנת 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לאנשי הפורום (אני חדש בפורום רק מהיום)

יש לי מאזדה לאנטיס 323 שנת 2003 עם 162,000 ק"מ

בשבוע האחרון החלו מספר בעיות שבעקבותיהן החלפתי אלטרנטור +רצועות ומצבר והן נפתרו, מלבד בעיה אחת שכאשר אני נוסע

בעלייה ואפילו לא רצינית שעון החום מתחיל לטפס מעלה.כשאני נע במישור או עומד ואפילו לזמן נכבד (20 דקות) שעון הטמפ נשאר במצב נורמלי ויציב.

לאוטו לא חסר מים בשום מצב.ושני המאווררים שלו עובדים באופן תקין

האם יתכן שהרדיאטור סתום ? ואם כן אז למה במצב אחד(נסיעה בעליות קלות) זה מתחמם ובמצב שני נסיעה במישור/עמידה לא מתחמם.

האם לפילטר אוויר עשויה להיות השפעה על מצב זה ?

במידה ומישהו חושב שזה רדיאטור האם עדיף ניקוי או החלפה ?קראתי באתר של מתקני רדיאטורים שעלותו (חדש ללא התקנה) 490 ש"ח

תודה על התייחסותכם שוקי

פורסם
שלום רב לאנשי הפורום (אני חדש בפורום רק מהיום)

יש לי מאזדה לאנטיס 323 שנת 2003 עם 162,000 ק"מ

בשבוע האחרון החלו מספר בעיות שבעקבותיהן החלפתי אלטרנטור +רצועות ומצבר והן נפתרו, מלבד בעיה אחת שכאשר אני נוסע

בעלייה ואפילו לא רצינית שעון החום מתחיל לטפס מעלה.כשאני נע במישור או עומד ואפילו לזמן נכבד (20 דקות) שעון הטמפ נשאר במצב נורמלי ויציב.

לאוטו לא חסר מים בשום מצב.ושני המאווררים שלו עובדים באופן תקין

האם יתכן שהרדיאטור סתום ? ואם כן אז למה במצב אחד(נסיעה בעליות קלות) זה מתחמם ובמצב שני נסיעה במישור/עמידה לא מתחמם.

האם לפילטר אוויר עשויה להיות השפעה על מצב זה ?

במידה ומישהו חושב שזה רדיאטור האם עדיף ניקוי או החלפה ?קראתי באתר של מתקני רדיאטורים שעלותו (חדש ללא התקנה) 490 ש"ח

תודה על התייחסותכם שוקי

מניסיוני זה נשמע כמו רדיאטור סתום.

גש לניקוי רדיאוטור ותנקה אותו. אין כמו הרדיאטור המקורי של הרכב שלך, במידה והוא לא רקוב תתעקש שינקו לך אותו וישימו לך מי קירור איכותיים ולא זולים.

490 ש"ח זה לרדיאטור לא מקורי תוצרת סין שאיכותו ויכולת הקירור שלו נופלות מזה של המקורי.

כמו כן גם טרמוסטט חצי תפוס יכול לגרום לאותה תופעה של רכב שמתחמם בעלייה.

בהצלחה

פורסם
תודה על ההתייחסות

מה המשמעות של "חצי תפוס" פעם עובד ופעם לא ?

חצי פתוח, מעבר המים לא נפתח במלואו. יש סרקולציה אך בשעת מאמץ זה בא לידי ביטוי בהתחממות בגלל שמעבר המים לרדיאטור לא פתוח במלואו.

• תוכן חדש...