Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש קורס מקצועי לתיקון לוחות מחוונים לרכב.

The REAL B.r
שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חבר שלי הנדסאי אלקטרוניקה והוא מעוניין לעבור קורס שילמד אותו על אופן הפעולה של לוחות מחוונים חדישים ובעיקר על תיקון של אותם לוחות.

ניסינו לחפש בגוגל אבל לא מצאנו, אפשרי ללמוד גם בחו"ל אם זה בשפה אנגלית ובאורך של חודשים בודדים.

אני מקווה שאמצא קצה חוט בין חברי הפורום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מאמין שיש קורסים כאלה,במיוחד לא בארץ.

קצת ידע באלקטרוניקה,זוג ידיים נורמלי וניסיון שיצבור עם הזמן.

בשביל לתקן לוחות הוא לא צריך יותר מידע בקריאת סכימה ושליטה טובה על המלחם.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מאמין שיש קורסים כאלה,במיוחד לא בארץ.

קצת ידע באלקטרוניקה,זוג ידיים נורמלי וניסיון שיצבור עם הזמן.- נכון ככה עובדים בישראל (חארטה בארטה).

בשביל לתקן לוחות הוא לא צריך יותר מידע בקריאת סכימה ושליטה טובה על המלחם.

אשמח לקבל סכימה חשמלית של לוח השעונים בגולף דור 5 וגם 4 8) בעצם אל תתאמץ כי לא תמצא.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שאני קורא פה,עם הידע שלך אתה לא רחוק מלהכין אחת כזאת בעצמך.

לא נראה לי שיש שם משהו מסובך מדי,סך הכל לוח שעונים.8)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מדוייק, לוח שעונים ברכב מודרני כולל מודול מחשב ודיאגנוסטיקה עצמית ותאורת לדים מה שהופך את לוח השעונים על-פי ייצרן הרכב כיחידה שלא ניתנת לתיקון.

בימינו כול החלפה של לוח השעונים יש צורך לבצע תיכנות פרמטרים חדשים קרי התאמת או סינכרון הלוח לשאר מחשבי הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבתי שלוח השעונים מכיל רק את התצוגה ככה שאת הנתונים הוא מקבל מאיזה מעגל שלא יושב בלוח שעונים.:?:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שמרק אמר, אין סכימות של לוחות שעונים. לא הצלחתנו להשיג גם כשפנינו ליצרני המכוניות.

כבר ניסינו לתקן לוחות של אוקטביה 2001 וקנגו 2006 אבל הצלחנו חלקית בלבד.

ידיים טובות זה לא מספיק, לדעתי יש צורך במיכשור מתאים וייעודי (חוץ מהמכשור הבסיסי) רק שאני לא יודע איזה.

ויש צורך בידע על לוחות שעונים ומה שמסביב.

אני יודע שיש כמה מקומות בארץ שכן מתקנים שם לוחות כאלה אבל אין סיכוי לקבל מהם מידע.

אנסה לפנות ליצרני השעונים ישירות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תתאמץ מכיוון שמידע מסוג זה לא יימסר לך כמו שלא תקבל מידע מדוייק של הרכב הפלדה של גלגל שיניים בתיבת ההילוכים או מידות ייצור שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...