Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשיתי תאונה - מבקש עזרה דחוף

itayiaish
שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם ,

אתמול בערב עשיתי תאונה , לא רצינית למזלי הרב. אין נפגעים. תודה לאל.

בכל אופן , התאונה קרתה כאשר נהג שפנה שמאלה לא נתן לי זכות קדימה , למעשה הוא דיבר בטלפון ולא היה מרוכז ויצא לפנייה לא בזמן , אני הצלחתי לחמוק ממנו וקיבלתי את הפגיעה בחלק האחורי שמאלי שלי.

את רוב המכה ספג הגלגל האחורי והכנף.

מה שאני שואל אתכם , האם לאחר הסתכלות מעמיקה, נסיעה ובחינת הרכב בסיבובים כיכרות וכל מה שיכול להשפיע , יש צורך לגשת למוסך לבדוק שאין פגיעה במכלולים פנימיים באיזור הגלגל?סרן אחורי? וכד'

נסעתי הרבה ואין שום דבר חריג.

דעתכם?

ואם אפשר בבקשה המלצה למוסך אמין בבאר שבע שיבדוק ויגיד לי אם משהו צריך החלפה\תיקון , אבל מישהו אמין .

באמת שאני לא רוצה לדפוק סתם את הבחור שנכנס בי ולגרום לו לשלם לשווא. כמו שלא הייתי רוצה שידפקו אותי.

תודה על העזרה!

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב

דבר ראשון האם פח הרכב לא קיבל מכה אם כן יש לגשת לפחח להצעת מחיר

לגבי מצב הגלגל יש לגשת למכון פרונט ובדיקה רצינית האם מתלה הגלגל לא יצא מאיזון

בברכה זיסו יוסי - מוסך זיסו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון, היום יום שבת, ככה שאני לא רואה שום דבר דחוף פה.

דבר שני, אם הוא פגע לך בגלגל האחורי, יכול להיות שהצמיג התעוות, הג'אנט התעוות, הסרון עצמו, אני מאמין שאתה לא מכונאי מוסמך כדי לאמוד מידת נזק.

לכן גש למוסך דבר ראשון על הבוקר, ואל תבצע נסיעות לא הכרחיות עם רכב שיכול להיות מסוכן לנסיעה.

דבר שלישי, הוא כן דפק אותך, בכך שנכנס בך בגלל שנהג ודיבר, מצב אחר יכול להיות שהיה שם ילד שחצה מעבר חצייה ונגרר לאורך 60 מטר ואז הנהג היה בורח ומשאיר אותו מתבוסס בדמו, זה לא המקרה, אז בגלל חוסר הזהירות שלו, שישלם ממיטב כספו כמה שצריך על התיקון, במידה ולא יסכים לשלם, תבע את הביטוח שלו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...