Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3933202,00.html

לידיעת בעלי טויוטה קורולה משנת הייצור 2007 - סוליית צמיגי גודייר אקסלנס המורכבים במכוניתכם עלולה להפרד מגוף הצמיג, ולגרום לבעיה בטיחותית קשה. נציגת גודייר מכירה את הנושא ומחליפה צמיגים לפי דרישה. גם יוניון מוטורס, יבואנית טויוטה, מכירה בבעיה. ורק משרד התחבורה אינו מתערב. סיפור ישראלי מוכר

הכוונה מי רכבים משנת 2007 ומעלה ? או רק 2007 ?

פורסם

עוד פעם טויוטה !

אני מקווה שבפעם הבאה הקריאה של טויוטה תהיה להחליף את כסא הנהג שמתרומם באופן אוטומטי.....

איזה כייף לי :)

פורסם

טויוטה, טויוטה ,טויוטה, הם עברו את החרדים כבר בלתפוס כותרות.:lol:

איפה מייצרים את הרכבים האלה, בבנגלדש או משהו כזה?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

נראה כאילו מישהוא מחטט באף של מנכ"ל טויוטה בשביל למצוא כל דבר אשר יכול לפגוע בשמם.( מישהוא אמר ג'נרל מוטורס? )

אצלי בקורולה ליסינג החליפו ל4 צמיגי זבל סיני אז אני יכול להיות רגוע..-או שלא

פורסם
טויוטה, טויוטה ,טויוטה, הם עברו את החרדים כבר בלתפוס כותרות.:lol:

הם זוכים לכותרות בגלל הפתאטיות של YNET. מדור הרכב שלהם מתנגח כל הזמן באותם נושאים: טויוטה ורכבת ישראל. אני לא חושב שיש עוד מדור שהמגמתיות בו שקופה כל כך כמו המדור הזה.

ואם כבר, מה נזכרתם אחרי 4 שנים שהרכב עלה על הכביש? דגמי 2007 החלו להימכר בישראל כבר במאי 2006, אחרי 4 שנים על כבישיה הרותחים של ארץ הקודש, מה הפלא לגלות סימני בלאי בצמיגים? :shock:

איפה הייתם 4 שנים? אולי תתחילו להפעיל את הכוח שלכם לכיוונים אחרים כמו קידום הספורט המוטורי או לגליזציה של שיפורי רכב?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ליאור, איך בדיוק טויוטה אחראים לזה שיש פגם בייצור של הצמיג?

לא אמרתי שהם אחראים, אבל מה באמת נזכרו אחרי 4 שנים, מי שלא החליף צמיגים עצמאית , מגיע לו שיתפוצץ לו צמיג באמצע נסיעה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לפי הכתבה הם יודעים שיש בעיה ונותנים זכוי לפי המצב של הצמיג הישן , אבל אם פעם היה פנצר ? אז לא תקבל הנחה על החדש !

פורסם

הכי מוזרה התגובה של יבואנית הצמיגים, שמצד אחד מכירה את הבעיה ומחליפה את הצמיגים למי שמגיע עליהם ומצד שני אומרת שהבעיה לא בטיחותית! כן, ממש לא בעיה בטיחותית אם הצמיג מתפרק לו במהירות גבוהה.

ולמרות שזו לא בעיה מכנית ברכב, טויוטה יכלו לבצע ריקול בנושא. אחרי פרשת הדוושה הם ביצעו המון ריקולים, ודווקא בעניין שהוא באמת בטיחותי לעומת הדוושה שהיתה כנראה יחסי ציבור של GM, הם לא מבצעים ריקול.. חבל.

כל אלה שאומרים שכבר מזמן היו צריכים להחליף את הצמיגים, כן כנראה אתם צודקים, גם אני מחליף אחרי 3 שנים. אבל יש המון אנשים ואני מכיר כאלה שמושכים את החלפת הצמיגים עד שנכשלים בטסט, ולא תשכנע אותם לשנות את ההרגל. מה גם שהיצרנים נותנים אחריות ל-4 שנים על הצמיגים.

פורסם

עוד שרשור טויוטה שיוצא תוך דקה מפרופורציות. כשצמיגי פיירסטון התפוצצו בפורד אקספלורר, אף אחד לא אחמר "עוד הפעם פורד?!". אין שום קשר בין יצרן הצמיגים לטויוטה.

פורסם

טויוטה לא אשמה בהתפרקות הצמיג אבל מחובתה ליצור קשר עם כל בעלי הרכבים עם הצמיג החשוד ולקרוא להם לבדיקה.

האחריות שלה היא לא על הכשל אלא של יצרנית הרכב שסיפקה אותו עם פריט פגום גם אם הוא לא שלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...