Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

תיאור המקרה שקרה לי מוקדם יותר היום:

יום שבת, אחת בצהריים, 35 מעלות בצל, שלושה אנשים נוסעים מכיוון תל אביב לראש העין (איביזה 1.6). על כביש 5 התנועה דלילה וקצב ההתקדמות גבוה. יורדים לכיוון נווה אפק במחלף ראש העין מזרח ומטפסים למעלה כשהגיר במצב S, גם כאן הקצב גבוה. לאחר שנכנסים לתוך השכונה נוסעים עוד חצי דקה לאט ומגיעים לחנייה. תוך כדי תמרון בחנייה, הגיר מעביר את עצמו מ-R ל-N והרכב מתחיל לרעוד. משחק עם הידית הילוכים לא משנה כלום בגיר, הוא נשאר בניוטרל, דוושת הגז לא מגיבה כלל. לא נדלקת שום נורה בלוח שעונים, חיווי מצב הגיר לא מתחיל להבהב. הנסיעה היתה אולי מעט מאמצת אבל הרכב לא התחמם - יש שעון חום "אמיתי". כיבוי של המנוע והנעה מחדש והתקלה נעלמת כלא היתה. חוזרים לרכב לאחר שעתיים וחצי, עם ההנעה המאוורר נכנס לעבודה במהירות הגבוהה, מה שלא קורה באופן מיידי למרות המזגן. הדרך חזרה לתל אביב רגועה (ולחוצה) יותר ואין זכר לתקלה.

מישהו נתקל בתופעה דומה? מההבחנה שלי התקלה שונה מזאת אשר היתה מוכרת ב-DSG6 - אצלי לא הבהב חיווי ההילוכים בלוח השעונים וכמו כן הרכב התחיל לרעוד. האם יכול להיות שמדובר על התחממות אמיתית של תיבת ההילוכים אשר לא הספיקה להתקרר וכאשר עצרנו לחנייה הכניסה את עצמה ל-"פרוטקשן"?

כמובן שדבר ראשון מחר בבוקר אני אצל רון, השאלה היא אם עוד מישהו נתקל בזה או שאני חריג :conf:.

תודה.

יוסי.

• תוכן חדש...