Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שידוע לי המצלמה נכנסת לפעולה שניה אחרי שהרמזור התחלף לאדום.

אם היית כבר באמצע הצומת לפני שהרמזור התחלף אז אין לך מה לדאוג, כי המצלמה קולטת רק רכבים שנכנסים לצומת(ממש בקו עצירה) שניה לאחר שהרמזור התחלף.

זה מה שיודע לי ואני לא בטוח ב100אחוז.

אם אתה לחוץ אם צולמת ע"י מצלמת רמוזר, אם זה היה בשעות הערב-לילה אז אין סיכוי שהיית מפספס את הפלאש.

פורסם
לפי מה שידוע לי המצלמה נכנסת לפעולה שניה אחרי שהרמזור התחלף לאדום.

אם היית כבר באמצע הצומת לפני שהרמזור התחלף אז אין לך מה לדאוג, כי המצלמה קולטת רק רכבים שנכנסים לצומת(ממש בקו עצירה) שניה לאחר שהרמזור התחלף.

זה מה שיודע לי ואני לא בטוח ב100אחוז.

אם אתה לחוץ אם צולמת ע"י מצלמת רמוזר, אם זה היה בשעות הערב-לילה אז אין סיכוי שהיית מפספס את הפלאש.

אכן , שניה אחרי שהרמזור מתחלף, כל רכב שעבר את קו העצירה יצולם פעמיים בהפרש של שניה.

להבא, סע לאט יותר - ואז לא תצטרך עזרה דחופה או טיפול נמרץ ודחוף.

שבת שלום,

:evil:אחינו הנהג:evil:
פורסם

לא יודע איך הגעתם לזה אבל המצלמה נכנסת לפעולה 2 שניות לאחר האור האדום.

היא נותנת 2 פלאשים ואם נסעת בלילה ולא קיבלת פלאש אז לא צולמת. אין סיכוי שתפספס את הפלאשים האלה!

דבר נוסף... יש הרבה מצלמות כאלה שהן בכלל דמה.. (ואינן פועלות)

לנהוג מהר זה דבר אחד ואפשרי לחלוטין בהרבה מקרים אבל לעבור באדום זה באמת סכנה ולא שווה להיתפס על זה.

חבל ולהבא תקפיד..

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

אני לא רוצה להיות קטנוני.

אך המצלמה ככל הזכור לי נכנסת לפעולה באותו הרגע שהרמזור התחלף לא שנייה ולא שתיים.

לא, לא עברתי באדום אך הפעלתי את המצלמה שממוקמת מול קניון השרון בהוד השרון.

כלומר חציתי את קו העצירה (בלמתי חזק בכדי לא לעבור באדום ונעצרתי ממש קצת אחרי קו העצירה) וחטפתי 2 פלאשים באותה שנייה שהרמזור התחלף.

2 פלאשים מטרתם לבדוק אם עברת באדום או לא שכן תמונה אחת אינה יכולה לתת אינדיקציה!

ואם זה כן 2 שניות אני מעוניין שתהיה מגובה באיזה מאמר שמוכיח את הטענה שלך עד אז יום טוב!

פורסם

המצלמה נותנת פלאש אחד כשאתה חוצה את קו העצירה ועוד פלאש כדי לראות אם עברת את הצומת.

בצומת מורשה לכיוון דרום גלשתי קצת מעבר לקו העצירה באור אדום, היה פלאש ולא קיבלתי דו"ח (כבר מעל לשנתיים מאז המקרה).

אם נכנסת לצומת עד שניה אחרי שהתחלף לאדום אז נראה לי שמצבך בסדר, אם קצת אחרי- צפה פגיעה.

ממליץ לך לבדוק אם המצלמה הייתה דמה או מצלמה אמיתית, הרוב דמה.

אפשר לבדוק באתר: http://www.speedtraps.co.il

פורסם

מצטרף לדעתו של ALONM.

וזה מה שקרה לי כמה פעמים:

האור אדום מלא (לא משנה אם היה לפני כן הבהוב או לא)

ולפני שהגעתי לרמזור, כבר ממרחק, ראיתי שהוא מהבהב והופך לאדום, אז האטתי.

בזמן שהמתנתני שהוא יתחלף לירוק, כנראה בלי לשים לב, גלשתי כמה סנטימטרים ואז מסיבת הפליקרים המהבהבים התחילה

מרוב לחץ ופאניקה (או טמטום? תחליטו אתם) התקשרתי לחבר שוטר, לספר מה קרה.

והוא שאל: מתי בדיוק עברת את הפס ההוא? עניתי: כשהרמזור היה אדום מלא, הוא שאל, ועמדת? או נסעת? או דירדרת?

עניתי: גלשתי טיפונת.

ואז הוא אמר: אם בתמונה לא רואים אותך עובר את כל הצומת, או במילים אחרות, עומד ליד המצלמה, זה לא נחשב כעבירה, ולכן תהיה רגוע כי דו"ח לא ישלח אלייך הביתה.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
המצלמה שם אמיתית ובדוק!

למיטב ידיעתי המצלמות בצומת חנה בית אליעזר לא מתפקדות.

מהיכן אתה יודע אחרת?? חשוב לי ביותר לקבל תשובה מוסמכת בעיקר לגבי צומת חנה .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

טעות שלי מדובר בצומת אלון והצומת הסמוכה אליה צומת תלמי אלעזר

האם בצומת אלון מצלמות הרמזור עובדות??

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
התכוונתי שהמצלמה בצומת תלמי אלעזר עובדת

אהל'ן רועי מקווה שתוכל לסייע לי.

המצלמה שמצלמת מכיוון עפולה לכיוון חדרה או בכיוון ההפוך.

אם מכיוון עפולה, אשמח לקבל ממך אפילו בפרטי מהיכן המידע. חשוב לי בקשר לתאונה שאירעה בצומת אלון לרכב שבא מכיוון עפולה. לפי המידע שבידי כאשר אדום בצומת תלמי אלעזר אדום גם בצומת אלון , ואם ירוק בצומת תלמי אלעזר תוך שניות ספורות הופך לירוק גם בצומת אלון.

כאשר מתחלף לאדום בצומת תלמי אלעזר עוברות כ 10 שניות עד שבצומת אלון מתחלף לאדום לכן עם עברת בירוק בצומת תלמי אלעזר עברת גם בירוק בצומת אלון. רכב עובר את המרחק בין שני הצמתים ב 4 שניות לערך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...